83

Батинка

преди 8 месеца

Охраната била на 20 м. и не е чула изстрелите изстреляни с калашник ! Пиратките се чуват на 100 м.и не са подгонили убиеца,Ранената жена пълзяла 20 м за да се обади и случайно имало двама украйнци ......тия ни взеха за канарчета!!!

82

много несъответствия

преди 8 месеца

много лъжи и разминаване във версиите, с това се покрива истината, но от нас форумните дедективи нищо не може да ни убегне.

81

Да допълня...

преди 8 месеца

Разбира се че охраната е била далече. Няма да им светят я .

80

Виц

преди 8 месеца

Свидетел на убийство в съда.Съдията :Какво чухте ? Чух два изстрела. На какво разтояние бяхте при първия изстрел ? Около 20-25 метра. А при втория ? Ооо, при втория има , няма 300 метра.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Много странна история. Нещо пак ни спослъгват. Няма как професионален убиец да остави свидетелката жива, след като го е видяла. За да се разхождат там, се предполага, че е било подсигурено. Какви са тия украинци дето са ходили едва ли не до тях (за да могат да помогнат на жената). Човек обикновено като чуе изстрели не бяга към тях, а от тях. Странно е как точно те са се притекли на помощ на жената, а не охраната, която също би трябвало да е била наблизо.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Единият я доза стрелял.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо съвпадение украинци да вървят из дерето. Да не са го светнали те и да се измъкнат легално. Какво по добре от това да си свидетел вместо търсен.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Снеха показания от нея още вчера. Явно е била контакнта. Сега се чучдят, как да я уморят в болницата, че ако си отвори устата, не се знае, какво ще се чуе.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Охранта го е предала. Прекарали са го нарочно от там, баш в този ммент, като убиеца е чакал. Защото, вероятно жената не е била в схемата, са решили, че и нея ще застрелят, че иначе, върви обяснявай после, защото е дала показания, чеохранта е хукнала на една страна, а Алексей ги е псувал и нарич предатели, като е арзбрал, че краят му е близо. Обаче, щото и "клъра е толкова килър", пак са се изпонаср... да де, прецакали.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Стрелецът е украинец професионалист. Това е повече от ясно за всеки бай. Г.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Направо е обидно да се четат такива статии, все едно запърви път четем новини в живота си, лъжа до лъжа, за ол, иго.френи

72

Анонимен

преди 8 месеца

Съвсем ни взеха за балъци

71

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73 - Това е така, ама в случай, май само Алексей и жената не са знаели,какво ще се лучи.

70

Анонимен

преди 8 месеца

До gogo - Още по странно е, че застрелната жена е видяла извършителя, рехите му и какв си е взел оръжието, а охранта, които. са уж професионалисти, не са го видели това.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Такива убийства без вътрешна информация рядко се случват. Да видят кой от обкръжението му ще забогатее рязко

68

Обективен

преди 8 месеца

Има нещо гнило - уж охраната била на 30 метра от Трактора,пък сега била далече. Уж жената ранена с опасност за живота,пък пълзяла нагоре. Уж жената беше физиотерапевт грижеща се за Трактора,пък сега стана планински водач.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Предали са гоот охранта. Повече от ясно е. Гръманали го, били на 30 метра от него, сега даже и на жената не са помогнали и не са се обаждали...

66

А

преди 8 месеца

А Никой от тези желто-сини не го ли видя П у т и н , совсем случайно разбира се, койот се краешек за едино дърво с пушка и новичок в рука и червена звездичка на шапката?Много некадърна постановка гледаме в момента))

65

срамота

преди 8 месеца

Укропитеците са навсякъде и сеят престъпност и зарази.Тези разбойници трябва да бъдат прогонени от земите ни преди да са започнали да се размножават.Вместо това нашето марионетно ни правителство ги хрантути по курортите за наша сметка.Укропитеците са заплаха 1 за националната ни сигурност.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Странна работа.На всеки ъгъл укри.А точно тази година пък освобождават онзи,който е пробвал да убие Алексей предния път и случайно е съгражданин на тези.А пък в коментарите по сайтовете се скъсаха вчера след случая да заплашват,че щяло да има следващ "червен" от ДС.Да не би името Алексей да им изглежда руско?Нямаше нищо руско в него.Грам.