75

Анонимен

преди 8 месеца

Западът не се разделя. Просто нормалните граждани са против антиселекцията на политиците на посолството, които управляват не само България, но и почти цялото ЕС.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Републиките от РФ се отдъпват от Русия. Русия няма да има войници за украинския фронт. Дания и Холандия пращат F 16 в Украйна.

73

Дядката

преди 8 месеца

Празни приказки!Запада е напълно обречен , но с годините надъхваната пропаганда им изиграва лоша шега!Трябваше да се вслушат в искания на Русия , да не приближават границите на Русия с уж "отбранителния" военен блок НАТО!Не трябваше да прилагат тъпите си санкции , които като бумеранг ги удариха в собствените им икономики!Но вече е късно , мандалото падна и доверието в Запада е тотално сринато!Русия , Китай и техните съюзници от целия свят ще довършат Запада!Бедна България ще пати от поставените

72

Цитат на путин

преди 8 месеца

За качеството на едно управление се съди по това как живеят гражданите в държавата . Въпрос? Как живеят сега, таварищ путин гражданите на руската федерация? Крим наш...а потом..смърт....

71

Ъх

преди 8 месеца

И какъв бил заговорът на Путин-лошия ликвидатор на запада?

70

Хе

преди 8 месеца

"Лидерите" ни са се самозабравили калинки. Слабоумната политика на ЕС спрямо Русия е вредна за Европа. Но иначе Путин е виновен, не некадърността им.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Пропагандата става все по жалка и смешна хахахаха

68

Анонимен

преди 8 месеца

РУСИЯ - ЕДИНСТВЕНАТА ДРЪЖАВА В СВЕТА ЧИЙТО ПРЕЗИДЕНТ Е ГАВЕДО

67

руската пропаганда

преди 8 месеца

Е СМЕШНА..ха.ха.ха някой си никому не известен автор напикал си нещо да хвали руския свинарник и от това руската пропаганда се опитва за прави световна новина като плаща на медии.ха ха ха ама вярва ли им някой ?!?!!?

66

Анонимен

преди 8 месеца

Българските чукчи къде ще ги сеят в Западния Запад или в Източния Запад?

65

Еххх

преди 8 месеца

Д,жендър от кога е забранена дума ,откачен сайт.

64

Деди

преди 8 месеца

Ингилизите само шпиони сънуват, гони ги страшна шпионска параноя. Това могат, това и правят - Скрипалите не им дават мира от няколко години насам. И една бележка към Хубавелка-*** - разцеплението в Западната коалиция е повече от видно - само такива като Телеграф не го виждат, но и те ще прогледнат, бизнесът вече прогледна като свали медийната мъгла на Албиноса.

63

до 66-ти реалист

преди 8 месеца

Дори да имахме 99,9% от населението като професори по всякакви сфери, достатъчно е да има едни 121 *** в жълтата постройка на жълтите павета, за да прецакат нещата...

62

Реалист

преди 8 месеца

Няма нужда от Путин да разделя запада, все пак не всички хора там са rлynaви..

61

Христо Христов

преди 8 месеца

Жалко, че играчките-бомби, които британските ни партньори в нато, пускаха над Враца на 10 февруари 1944г. не са попаднали в ръцете на бабите на сегашните ни атлантици! Но пък те са си били основно по турските села...

60

Христо Христов

преди 8 месеца

Денят в който Лондон стане залив ще е подходящ за Национален празник на България.

59

Христо Христов

преди 8 месеца

Бозавите кат не искат да успее - да си пратят смешната армия да помага... ама нямат армия, нито флот... пък и ракетите им свършиха. Само атомът им остана. Дано Русия има добри ракети да ги гръмне аще над Лондон.

58

Напред, на нож

преди 8 месеца

Украинската армия изстрелва на ден около 5000 снаряда, а САЩ и сателитите им произвеждат толкова за седмица. Но излъгаха Зеленски да се откаже от мирното споразумение, сключено между руската и украинска делегация в Истанбул, а войната можеше да спре още тогава. Сега кой каквото си е надробил, да го сърба. Украинските войници се оказаха разходен материал за американските интереси.

57

Какво следва

преди 8 месеца

Целият украински военен флот е на дъното на Черно море. Украинската армия всеки ден търпи загуби и в хора и в техника без да може да достигне дори до първата линия на руската армия. САЩ изхарчиха милиарди а резултатите са съвсем мижави. Колко време още ще изкарат така?

56

Е.ахти статията

преди 8 месеца

Запада никога не е бил по обединен и по силен . Откат Тръмп са прецака нищо не върви за Русия