158

western

преди 9 месеца

руски в ъ ш ка ри!

157

Анонимен

преди 9 месеца

Подлите руснаци дават луди пари за саботажи и шпиониране на всеки който има възможност и желание да се продаде и стане предател... В България вероятно има стотици такива дeгeнерати...

156

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 9 месеца

По публикацията работи:Петър Танев-агент на "Козяк"......

155

Анонимен

преди 9 месеца

Този изглежда на много достоверен източник на информаци

154

Анонимен

преди 9 месеца

После пишат че младите били мързелеви и че не работили а те си изкарвали заплата от 1000 до 2000 евро на месец с ходене да пазят паметника и писане по форуми.

153

Клецай_Клеций II

преди 9 месеца

Нищо ново под слънцето, Сорос, ЦРУ, ЕС плащат те Клецованите_Клеции изпълняват.

152

Анонимен

преди 9 месеца

Гнусотия! От както една позната следва Възраждане се сдуха. Говори само за Русия, гражданска война, разни там политизирани евенти и тн. А е жена с образование. Направо ме е срам и не разбирам как човек може да западне толкова бързо. Няма да се учудя ако този Копейкин наистина му се плаща от Раша

151

Хахахахахахахахах

преди 9 месеца

Чувствам се гузна копейка (каквото и да значи това) .... Хахаахахаах Путин лично ме завербува за 4000 рубли на месец.... Хахаххаахахааха. Чудя се как ПсихоДесните не са ме открили - аааааааа сетих се - те като Психо не знаят не само какво говорят но и мисловния процес при тех е спрял. Имат една две опорки - всеки който не мисли като нас е русофил, човек на кремъл. И втората опорка е ние сме умноКрасивите... Ся това са твърдения само от техна страна.

150

Клеций II

преди 9 месеца

Е, това си го знаем, наричаме ги на галено - "коопейки". Каква е новината тук? Някой взимат 4000Е, други 2000Е, а има и бедни "коопейки" за по няколко копейки на коментар. Не взимат руби, разбира се, а им плащат в "лошата" валута евро. А пък те разправят на другите бедни малооуници, колко е лошо еврото, и как ще умрем ако заменим лева е евро. Нищо ново под слънцето, Русия плаща, те изпълняват.

149

Zeta

преди 9 месеца

Направо ме е гнус. Това ли е демокрацията, за която се борихме? Младите искат да ни върнат в тоталитаризма, белите якички, сините престилки, вечерния час, празните рафтове, дефицитните стоки и само за избрани луксозни артикули от Кореком. Срам, срам, срам! Шпиони станали на Русия. Затова ли се борихме?

148

ХАХАХАХА

преди 9 месеца

Гузните копейки задръстиха с коментари!

147

С.

преди 9 месеца

Значи по проект "Америка за България" може, а по руски проект, не може. Айде стига с евтина пропаганда.

146

онио

преди 9 месеца

лицето Тагаренко не е ли Укропски шпионин ,и то със власт? Аз защо да не бъда Руски шпионин тогава??

145

Анонимен

преди 9 месеца

докога ще ни пускате ди-а-ри-ите на разни мекерета дето немогат да си изкарат хляба като нормални хора- стига бре- ами дават олкото си искат - а на америкавските агенти им обещват че могат да крадът от народа си колкото искат- и им лягат безплатно

144

Ха-ха

преди 9 месеца

Само не разбирам как да свържа снимката към тази измислена публикация на Хубавелка-джурналистката със съдържанието на публикацията. Този хубостник-студент да не е героят от публикацията - не ми изглежда на вербуван от руснаците.

143

Анонимен

преди 9 месеца

Смея се с глас!

142

Анонимен

преди 9 месеца

Странджа, Петър Танев е ходил да учи там, защото има двойно гражданство. Наполовина е българин, наполовина руснак. Но в Москва е участвал в антиправителствени демонстрации и затова вече не е желан там и ще го следят, ако въобще го пуснат да влезне, а и той няма никакво намерение да се връща при сегашното управление на РФ.

141

Дмитрий

преди 9 месеца

Будьте уверены, что как только мы начнем действовать, никто не сможет нас остановить!

140

Дмитрий

преди 9 месеца

Мы делаем и будем делать это в будущем!

139

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Ето това вече е путински шпионин. В Русия обикновен българин НЕ МОЖЕ да отоде да учи! Там си подбират само и единствено русофили.