11

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера с Магаре пристигнах на Слънчака и запитах собственичката на хотел с име "ГЪСКА" колко струва паркирането на Магаре. Тя ми отговаря, че не знае каква е цената и за да узнае, мога да я закарам обратно до София при собственика. И отидохме при Магарето за да може другарката да се качи на Магарето. А Магарето я гледа и започна да подскача и реве.... Не ми слагай на гърба тая 200 килограмова тежка трътка!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Браншът "Пясъчна курортна търговия" ще удължи нощувките и през зимата, за да могат клиентите по време на глобалното затопляне да се изпичат на шезлонгите под чадърите и през зимата като вали сняг, като туристите ще плащат за загряващи вентилатори!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ле, лееее как са унищожили крайбрежието по морето с тия шезлонги и чадърници. Та нали точно на морето ходя да си легна на пясъка, на силиция, да мивкара в тялото електрони и да ми унищожи свободните радикали в организма.... Ле, ле мале каква парична морска технология? И ко жа праиш по цял ден на тез шезлонги под чадър? Ами ще пуша цигарки и ще ям слънчогледови семки на Слънчака и ще плюя по пясъка и ще фърлям фасовете в пясъка!

8

до 2

преди 8 месеца

Мозила Файърфокс за Андроид/АйОс/Уиндоус с включена добавка АдБлокер и си в играта.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ура, събирам куфара и с бързия влак за Бургас!

6

Хахах

преди 8 месеца

Леф не давам на родни тарикати

5

Хахахаха

преди 8 месеца

В бургас има намаление с 50% на туристи. Може и да е повече.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Да свикват с по малките печалби . Такива са тенденциите . Все по ниски печалби за нашите . Японците девалвираха йената с 30 % и китайците се избиха да ходят там а Япония да продава коли ;) Така се прави . Китайското ръководство се разбра с японското да не ги ограничата както явно правят за ЕС ту с членството ;) Има някой работи дет не са ви ясни за световния туризъм и ,,безплатните,, членства .

3

Анонимен

преди 8 месеца

Щом е започнало върете бе

2

ужас

преди 8 месеца

от рекламите които излизат непрекъснато на телефона ми , не мога да прочета някоя статия . никой не ме е питал дали искам да ги виждам . това е тормоз бе !

1

Анонимен

преди 8 месеца

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.