105

КОЦЕ- МУРГАВИЯ

преди 9 месеца

ДОКОГА ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ПАЗИ НЕЗАКОННИЯ ПАЛАТКОВ КАТУН НА МАЯ МАНОЛОВА!?!ДОКОГА ЕДНА ШЕПА ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ЗНАЕ !?!ТОЗИ ПАМЕТНИК ОТДАВНА ТРЯБВА ДА Е МУЗЕЙ!

104

Бай Ганьо

преди 9 месеца

Товар тротил и да видим колко високо ке хвръкне , голям сиир ке падне.

103

NVP

преди 9 месеца

Първо да направят нещо като хората ,не ремонта на ремонта на ремонта.И после да развалят.Има чувството че университетите имат паралелки само по демонтаж,а не по строителство и монтаж.

102

хаха

преди 9 месеца

Софетата да не бързат да го махат че както се очертава скоро ще трябва да го вдигат пак...ама тоя път ще носят камъните и статуите на гръб като строителите на египетските пирамиди!Хаха!

101

Случаен минувач

преди 9 месеца

Освен Мая да легне по гръб пред паметника. Тя през 2020 ляга вече по този начин на Батенберг, на жълтите павета направо. Ама този път за по-голям ефект да се съблече гола. Може и от време на време да се чеше по пytkatа. Ще събере много възрастни привърженици по този начин. Друг начин да събере достатъчно хора около паметника не виждам. Освен 70 годишни дядковци обаче, не вярвам някой друг да я хареса.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Да го махат по-бързо. Комунистите са убийци.

99

Анонимен

преди 9 месеца

До someone Четете цялата история, базирана на факти. Не преписвайте измислиците на съветските окупатори и убийци. Бг. обявява бойна на Съединените щати и Великобритания на 13.12.1941, а не на Русия.

98

NBZ1996

преди 9 месеца

Време е този гнусен паметник на окупаторската армия да бъде премахнат както и другите *** около него и да бъде сложено нещо българско !!!

97

someone

преди 9 месеца

До QWERTами ще ти обявят война много ясно нали сме били коалиция с Хитлер, или пак тарикатски ще обясняваме , ама ние не участвахме с войски, ама ние в последния момент излезнахме? Да се радваме ,че въобще не сме орязани като Германия, да ни оставят само със Северна България.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Мая Манолова, Румен Петков и Татяна Дончева отдавна са демонтирани от избирателите като политици така,че нямат абсолютни никакво значение.*** предостатъчно се извисява над българите на централно място в столицата със заканително вдигнат щмайзер или каквото държи нашественика.От дете ме депресира вида му,още когато родиделите ми ме водеха в зоологическата градина която се намираше до него.Нека го има но в музея на комунистите не в центъра на София.

95

МочаЕвГлавитеНа

преди 9 месеца

ППДБ и СДСГЕРБ. Както и на списвача на тая дрииисНЯ Александър Попов . Но както списва гнусина, така и ще го определят тоест дрииисНЯ

94

до българин

преди 9 месеца

До Българинти не си никакъв българин ,ти си една проста м---и---ж--и---т--у--р-ка

93

До 100 анонимен

преди 9 месеца

Моето скромно мнение по въпроса защо в България няма общество е,че българите сме индивидуалисти без общностно чувство.Факторите,които изброявате са истина,но от тогава се смениха поне две поколения,а общество още няма.

92

До 98 анонимен

преди 9 месеца

Патриаршеската катедрала е кръстена така в знак на благодарност към император Александър II ,чиито патрон е бил Александър Невски.След нападението на Русия през 1915 г. през 1916 г.парламента решава катедралата да се преименува на ,,Се.св.Кирил и Методий".През 1920 отново се връща името,,Александър Невски".

91

Анонимен

преди 9 месеца

"Претенции за цивилизованост на обществото,ама то,обществото още го няма." Е кака изведнъж да го има обществото, като 45 години го унищожаваха? 45 години гражданите нямат право на протест, нямат право на мнение, много трябва да внимават какво говорят дори в семейството си, за да не попаднат в Белене. Пък сега вискаме веднага да имаме гражданско общество, като гърците например, които като видят несправедливост и веднага се обединяват и излизат да си искат правата.

90

Анонимен

преди 9 месеца

"Нали Йорданка обяви, че ги няма плановете на паметника" - Те русофилите си знаят че Йорданка е инструктирана да лъже и маже. Много добре знаят, че всички планове ги има и в агенция Архиви, и в Столична община, затова го бранят.

89

Анонимен

преди 9 месеца

"после да се преименува АлНевски" - А можеш ли да обясниш защо най-големия православен храм в България се нарича на името на руски цар, който исторически няма абсолютно нищо общо с България? Все едно на руснаците да им обясняваш защо най-големия им храм в центъра на Москва трябва да носи името на български цар (например Симеон, Борис, Калоян), вместо на руски такъв или поне на някой светец.

88

От какво го бранят?

преди 9 месеца

Нали Йорданка обяви, че ги няма плановете на паметника, трябва да се изчислява не-знам-какво, за да бъде преместен, а това щяло да отнеме доста време?

87

До 93 Българин

преди 9 месеца

Нека се придържаме към историческите факти.Това,че те не са удобни е друга тема.Правителството на ОФ провежда Народния съд в България.В същото това правителство има само четирима комунисти.А комунистите по идеология са избити от същите ,,комунисти",които създават трудовите лагери и 6- ти отдел на ДС.Да не забравяме,че идеологията беше диктатура на пролетариата.Важна е думата диктатура.

86

До 94

преди 9 месеца

Това по света се нарича вандализъм.Взето е решение за демонтирането на паметника Несъгласните могат да го оспорят в съда.От какво ви е толкова радостно,от дупката в надписа ли или от простотията,на този,който го е направил?Претенции за цивилизованост на обществото,ама то,обществото още го няма.