12

Смрад

преди 9 месеца

А иначе вземате заплати по двайсет хиляди лева а няма пари за читави уреди за проверка на наркотици и алкохол, трябва да ви изтрепят всички корумпирани ***

11

Светльо Петров

преди 9 месеца

Ми като няма да има експресни кръвни проби и вие всички управляващи и органите на реда трябва да нямате заплати след като дрегерите ви не са софтуерно издържани и не се дават пари за да се подобри живота и положението на всички шофьори които с това си вадят хляба защото въобще я има тая скапана държава!

10

Анонимен

преди 9 месеца

първо приемат глупави закони за да се харесат на група протестъри сед това ще мислят касва е направихме.много ниско ниво в парламента.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ами докато парламента ваканцува, министъра на вътрешните работи може да пусне една заповед да не се задържат МПС за положителна проба от полеви тест за наркотици, в случай, че тествания е адекватен и видимо не е под влияние на опиат. Да се задържат само колите на пияндетата, и тези във видимо неадекватно състояние. Като си оправят тестовете и лабораториите - да продължават с пълна сила.

8

анонимен

преди 9 месеца

След като се качиш на превозното средство,пиян или дрогиран,ТО ВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ СРЕДСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,а не е за ЗАБАВЛЕНИЕ....................

7

анонимен

преди 9 месеца

В тази статия освен тъпотий,няма нищо нормално,каква чужбина БЕ,какви 5 лева,погледнете колко много лаборатории за кръвни проби има в БЪЛГАРИЯ,всичко друго е само жалък опит за адвокатски номера.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Абе важното е че управляващите дигнаха пенсиите с 12%!! Всичко друго е мрънкане.

5

Зозо

преди 9 месеца

Оставка на Молеца и Асан. Веднага!!! Само глупости мислят и правят.

4

до долния

преди 9 месеца

е сложи си адблокер бе аматьор, аз не виждам нито една реклама

3

Анонимен

преди 9 месеца

До ужас. Просто искаш да те ожалваме и затова не искаш да разбереш, че има адблокер който се инсталира от гугълплеймагазин или се тренираш в копипейст или какво ?

2

ужас

преди 9 месеца

от рекламите които излизат непрекъснато на телефона ми , не мога да прочета някоя статия . никой не ме е питал дали искам да ги виждам . това е тормоз бе !

1

Анонимен

преди 9 месеца

Никога не е лесно у нас