113

Анонимен

преди 10 месеца

...продължително боледуване...3 дена...я има ...я няма....

112

цеко

преди 10 месеца

До Вниманиепаднал от 27 етаж

111

Анонимен

преди 10 месеца

Статията е яка гавра с простолюдието. Доскоро наричаха "Касапина от Сирия" ген. Суровикин, сега изведнъж се оказа, че това бил ген. Жидко. Ама нормално - като познават нивото на читателите си (имам предвид тези, които се "информират" оттук, а не тези, които идват на подобни сайтове, за да следят пропагандата), знаят, че не е нужно да има някаква консистентност, промитите не мислят и вярват на всичко, което им се спусне.

110

Внимание

преди 10 месеца

Не ставайте генерал в русия,при Путин.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Те така се прави. В Русия я се разболял, я се преспънал и паднал от балкона на 13-я етаж; в САЩ я самолетна катастрофа, я инфаркт; в Британия я се натровил, я катастрофа в някой френски тунел. А ние братче като аборигените, показни убийства посред бял ден с автоматично оръжие.

108

Бай Тодор

преди 10 месеца

Тези сега загубиха повече генерали, от клокото през ВСВ.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната глупост.

106

Седем загинали...

преди 10 месеца

....генерали ми се струват малко, по-автентичната бройка е 70, а ако някой / особено Навални/ каже 700 - веднага ще му повярвам, няма как да не са толкова !

105

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Преди месец убитите генерали бяха 15, а сега 7 са загиналите. Следователно 8 са възкръснали!

104

Анонимен

преди 10 месеца

Харков и Киев беше тактика на Жуитко и др. генерали за да отклонят внбиманието от главния удар по азовско и черно море. Те са по-важни за Русия. А Харков и Киев няма нищо интересно освен че укрите са струпали войска но са заградени вече .

103

Паню Баирски

преди 10 месеца

Най- големият касапин е въшкарникът Путин - един по един избива тези, които не са му удобни.

102

Анонимен

преди 10 месеца

"КАСАПИНЪТ"- ТОВА ЛИ ПРЕДИЗВИКВА ВЪЗХИЩЕНИЕ В РУСКИЯТ НАРОД- ДА УБИВА И ДА РЕЖЕ ВРАГОВЕТЕ...ТАМ НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО- 32 000 000 РУСКИ ГРАЖДАНИ НЕСЪГЛАСНИ СЪС ПОЛИТИКАТА НА СТАЛИН ЗАГУБВАТ ЖИВОТА СИ В ГУЛАГ ДО 1952Г- ТОВА В КОЯ ДЪРЖАВА ГО ИМА, КЪДЕ ПО СВЕТА ПОДОБНО ТЕЖКО НАСЛЕДСТВО ТЕЖИ ВЪРХУ ИСТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯТ НАРОД....

101

2

преди 10 месеца

Експертите все още поставят под въпрос превземането не само на Мелитопол, но и на Токмак. В същото време американските власти препоръчват на Киев да съсредоточи всичките си сили в един район и да направи пробив там. Но Украйна е "избрала различна стратегия" от по-малки атаки в различни райони. Някои републиканци казват, че няма смисъл да се дават на Украйна исканите от Байдън 20,6 милиарда долара.

100

1

преди 10 месеца

Американското разузнаване: Украйна няма да успее да постигне целите на контранастъплението Washington Post. Украинската контраофанзива, която струва на Запада десетки милиарди долари в западни оръжия и военна техника, няма да успее да постигне ключовата цел да достигне Мелитопол. "Мрачната оценка се основава на отбранителна мощ на Русия", пише вестникът, добавяйки, че отбраната на Русия е "надхвърлила всички очаквания". Наскоро Киев изпрати допълнителни резерви на фронта, оборудвани с танкове Challenger и бойни машини на пехотата Stryker, но това не помогна за пробив на руската отбрана.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Bild: "31 бронетранспортьора загубени в битката за едно село." Отбелязва се, че 23 от 31 превозни средства са доставени от страни от НАТО, а останките остават на бойното поле поради невъзможността да бъдат евакуирани. Според изданието подобни големи загуби скоро ще принудят украинското командване да премине в отбрана. Изводът е логичен, но не съвсем правилен, тъй като в момента основата на настъпателните действия на въоръжените сили на Украйна не са танкови, а "месни" атаки и този ресурс ще стигне на киевският наркокартел за дълго време.

98

Анонимен

преди 10 месеца

В района на Работино украински войници от 82-ра бригада са пленени. На 18.08.23 в този район бяха отбити две атаки на Въоръжените сили на Украйна. Въоръжените сили на РФ ликвидираха 195 зомбинацита.

97

Погледни около себе

преди 10 месеца

НАЧЕЛО С ЖУЖЕ КАСАПИНА, ГОТВАЧА, КАНИБАЛА, ТОВА ИМ Е ЕЛИТА? . . . . . . . Погледни себе си къде живееш - Въргала, Тиква, Кокорчо, Простото и.т.н.! В сравнение с населението ги бием! Така е като си седиш в кочинката без чужди езици! Имаш само едностранен поглед! Да не задълбочавам, че може вече да не разбираш с плитък ум е трудно!

96

Анонимен

преди 10 месеца

Как така изведнъж се разболял тоз мил човечец, да чакаме ли скоро новини за ген.'армагедон', който така геройски сдаде Херсон преди година

95

бай Ставри

преди 10 месеца

Ще намина покрай ***, мая с онас си работа ще я посоча, към нея ще го насоча, и..ще я прескоча

94

Христо Христов

преди 10 месеца

Край Хасково миналата година се биеха предимно нато-вски войници - янки и британци и тук таме поляци и грузинци.