82

Европейски джендър

преди 8 месеца

Такава държава вече няма да съществува до края на годината така че не си правите илюзии

81

не само тази

преди 9 месеца

ами и догодина и по догодина няма да може.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като няма ядрено оръжие защо тормози хората в Донбас и се ззъби на руския президент освен че Нато не спря да се разширява до безкрай.

79

Щях да съ съгласен !

преди 9 месеца

СЪС това Украйна сама да се управя поне да не иска така като че ли всичко и се полага по право ,НО това е така найстина и се полага ,а най-големите и длъжници са САЩ и Англия ! Те настояха да си предадат ядрения арсенал на Русия и сами се предложиха за гаранти за нейнатъа тер, цялост ! Русия също бе гарант и като нападна Украйна нападна и САЩ и Англия ! Ако Украйна си държеше атома война нямаше да има .

78

Гай Баньо

преди 9 месеца

А догодина няма да има кой да ги използва! И изобщо няма да ги дадат краварите ,щото като почнат да падат и после никой нема да иска да ги купи тия безполезни фърчила!

77

Анонимен

преди 9 месеца

Четири пъти ме изтрри но аз заснех изтритото. Може да потрябва.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не те пита какво си съгласен. Можеш да даваш само нещо което имаш. Тия пари за самолетите са изработени от работещите хора които плащат данъци и самолетите са тяхни.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Самолетите са на българсмия народ. Те не са на платените драскачи по форумите. Че те да били съгласни да ги дадат след като не са техни и нямат една стотинка заработена с труд били съгласни да ги дадат.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Къде е калеко алеко че ми липсва.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Как точно ги разцепи незнам. Знам, че една четвърт от украина е вече руска територия. Освен това аз съм съгласен нашите американски самолети да се дадат на украинците. Веднага! Ние няма да ги видиме така или иначе. За нас остават ф35.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна без авиация,флот,и далекобойни ракети разцепи от бой азиатските орди на Монголът Шойгу,наречени Руска Армия!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни,Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

70

Бай Дрън

преди 9 месеца

Постоянно книжни плъховее в САЩ и Украйна чакат супер оръжието, което за седмица да реши войната. Идва това супер оръжие и след месец спира да се пише за него. Може би се надяват на хепи енд като тоя след Хирошима...само дето забравят, че Япония капитулира не заради Хирушима, а заради настъплението на СССР.

69

Бай Дрън

преди 9 месеца

Според някои в Америка, 2000 ракети с касетъчни заряди за Химарсите и войната е спечелена за Украйна. И като прочетох това, разбрах, защо Украйна нямаше успех в контраофанзива с натовската тактика. Много плитко и недалновидно мислене на американски генерали, макар и пенсионирани. Нали, ние ще изстреляооме 2000 ракети с касетни заряди, щото Русия не е ядрена държава, не може да ни блокира химарсите и не може да ни свали спътниците. Типично мислене на CoD играч, за който след успешна game over.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Ние имаме чертежи на самолети, те - снимка на летище!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Кравар евроатлантически къде са нашите 16 ф16 ки платени но не доставени !?!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Въпроса е дали България ще си получи платените самолети Ф 16 а Украйна нищо не е плащала и то излиза че иска да получи платените наши Ф16 ки. Нещо тая схема я нема !!!

65

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Болшевикът разбира само от едно - бой. С думи, както се вижда от последните 100 години, нещата не стават. Клъстър бомби, хаймарс, ф-16, и ще видите как Россия в знак на добра воля ще приеме мирен план.

64

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 60 Далекобойни ракети? Ако са Въздух Земя сега нали Щорм Шадоъ ги изстрелват от Су-24 а ако са Въздух Въздух просто няма как да се сравняват с РВВ-БД или Р-37. Малко е тежичка 600кг стартова маса но 380км обсег на действие в предната полусфера. Доказано има ползване в Украйна от МиГ-31БД вероятно с външно целеуказване от АУАКС А-50. Су-27/30/34/35 могат с външно указване да ги носят а Су-35 до 300км със своя радар също да ги ползва... (ПП САЩ ракета АИМ-120Д АМРААМ- 160км)

63

Анонимен

преди 9 месеца

Ф16 е от времето на първия ТопГън.....