58

Анонимен

преди 8 месеца

Да преписваш статии от "Дейли мейл" е като да преписваш от "ШОК" (ако все още съществува). По жълт вестник в Британия надали има.

57

Ром"с

преди 8 месеца

Криминални престъпления да се превърнат в политически шпиони,това е Британия днес..лажа,маже,само и само да си въвърне величието кото отплува ...

56

Анонимен

преди 8 месеца

за пореден път..и тримата са британски поданици, не ни занимавайте и да си оправят бакиите сами британците! иначе, че са прали мръсни пари, вероятно руски - в това няма съмнение. няма британци, и дори българи, които дават 220.000 паунда за хотел и после го захвърлят. да не говорим, че годишните му данъци са над 10.000 паунда!

55

Брадвата

преди 8 месеца

Единият прилича на руснак по физиономия. Няма да се учудя да е руснак с купен паспорт. Сигурно има стотици такива

54

SKORO

преди 8 месеца

До АнонименАз се чудя защо някой ми е отмъкнал хладилника, който бях оставил в общите части. Мисля , че трябва да се направи мониторинг на пунктовете за цветни метали. Сто процента там работят руски агенти маскирани като роми.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Е то бива, бива ама чак пък такива простотии 007, агенти, шпиони! Много плоска тая западна пропаганда!

52

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Оле малеее!!!)))Руски агент 007Абе жалки медии дайте думата на хората на снимката да чуем тяхната версия!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Орлин Русев от русофилство няма време да си оправи къщата, сигурно и долните гaщи не си е прал от сакралната дата 24.02.2022.

50

Анонимен

преди 8 месеца

ето откъде руснаците имат чипове за крилати ракети.. тия купуват перални и тостери на черно и ги продават на руснаците. руснаците не купуват чипове от китай или северна корея неее. купуват английски електроуреди и правят ракети. "всеки тостер-калибър всяка перална- циркон или х22" знаех си аз че от пералня човек може да направи крилата ракета.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Откога фалшификаторите и измамниците са по подразбиране руски шпиони.

48

Да

преди 8 месеца

Английските шоу програми нямат край.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Само не се разбра каква информация са предавали ? За 60 годишните хариери на Кралските ВВС ли ? Или за новият им стар самолетоносач който е в ремонт от 10 години.Или за атомната им подводница за която казват че като и ако доплува на стрелкова позиция врагът ще е починал от старост заобиколен от любящи близки? Ноу шит с английската бойна мощ навремето са били голяма работа. Аааа сетих се. Сигурно са шпионирали гей-аферите на почетният бъкингамски карул'( ония в червените рубашки). Опасни шпиони

46

Анонимен

преди 8 месеца

тия тримцата дращят по сайтовете руски конспирации и ся лопна мандалотоооо - да му мислят и другите конспиратори - аре чао руски доносници

45

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Казва се явочна квартира. Там се срещат ДС доносниците и обсъждат какви мизерии да направят на другите...

44

Зозо

преди 8 месеца

Ся в панделата ще стане агент φ-50 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 8 месеца

Клуб русофили в ЮК беше арестуван.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Английските медии много обичат да пишат за българи, (поляци и като цяло за източно-европейци) в негативна светлина. С това казано на страна, добре за британските служби че си вършат работата и нашите да вземат пример.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен - Контранастъплението върви много добре ,след Уражайна наред е Старамлинавка , няма кой да спре украинците към Азовско море въпрос на време e .Американците започват да се страхуват че Украйна ще си върне Крим за това им дават толкова което винаги е недостатъчно за ефективно настъпление.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Цялото НАТО воюва с Русия и успяха 1 село да си върнат за великата контраофанзива.

39

001

преди 8 месеца

дет се вика дано после да ги екстрадират в русия