27

Анонимен

преди 1 година

Не се мре яко а мотафчийко генералчето казваше зруго.... Абе къртете пейки за всеки случай :))

26

Анонимен

преди 1 година

до "стари хора" - ти си побъркан с теориите си - ходи се лекувай някъде

25

Анонимен

преди 1 година

Ковид няма .... Има Стари Хора, които треба бързо да си заминат, чрез МЕДИЦИНАТА!

24

Анонимен

преди 1 година

Цялата погнуса идва от това, че няма кой да издържа "Старите хора" - пенсионерите и си правят статистики за да ги избиват. Те - старите хора са непотребни за икономиката на страната. Именно старите хора, който ги избиваха с ковидовите инжекции на ШЕСТОПРЪСТНАТА РЪКА са родените хора след втората световна война между 1950 и 1970г и те треба да измрат. И затова статистическата смъртност е висока сега!

23

Анонимен

преди 1 година

така е затова не трябва да допускаме да се разболяваме от Ковид или да се стига да фатален изход, затова има и способи с които да намлим риска от разболяване и ако поне част от тях спазваме ще сме добре, включая тук и борбата с храчещите антиваксмаскъри

22

Анонимен

преди 1 година

скучно, досадно, банално и не интересно от 2019 все едно и също. В Живота има къде по интересни нещо, където да си насочиме вниманието и енергията си, не се хабете по ковидо цирка, защото живота е миг..

21

Анонимен

преди 1 година

Малко факти. Смъртност в България за някои години. Починали на 1000 човека население. 1987 - 8,2 починали на 1000 човека население, 2018 -15,4, 2019 - 15,5, 2020 - 18,0, 2021- 21,7, 2022 - 18,4. Кой разбрал, разбрал.

20

Анонимен

преди 1 година

абе определно си трябват някакви ковид мерки в таз държава - дано зимата да има такива, че иначе плювачите против ваксини и вируса какво ще правят - няма по какво да плюят - ам нека не се увличат - щото вятъра покога духа срещу тебе и когато плюеш - се наплюваш сам

19

Fenbb

преди 1 година

Журналистите направо са болни, скоро имаше новина - НЯМА болни от ковид...представяте ли си каква покруса...какво ще правим ПЛАТЕНИТЕ 7 МИЛИОНА (!!!) ваксини за 2023 година?! Това не се коментира, не се говори...

18

Анонимен

преди 1 година

Странен е този коронавирус. По принцип младите хора повече страдат от вируси, а възрастните имат по-здрав имунитет и ги карат по-леко. При коронавируса е обратното - възрастните го карат тежко и често умиpат, а младите го карат леко и понеже нямат достатъчно акъл, си мислят, че при всички е така.

17

Анонимен

преди 1 година

Прекалено много са починалите от тези "настинали хора".

16

Трянски Ескадрони

преди 1 година

"Досиетата Vax-Gene: Одобрили ли са регулаторните органи троянски кон?"https://brownstone.org/articles/the-vax-gene-files-have-the-regulators-approved-a-trojan-horse/ Тревожното откриване на ДНК замърсяване във флакони с ваксини на Pfizer и Moderna Covid повдига сериозни въпроси, казват д-р Джули Сладън и Джулиан Гилеспи от Института Браунстоун....Имаме ДНК, която е опакована предимно в LNP, предназначени да пътуват из цялото тяло и да влизат в клетките, доставяйки своя генетичен товар като троянски кон.

15

КОВИСЕКТА

преди 1 година

Ковисектантите имат неизлечимо психично заболяване. Не могат да спрат да броят някакви "случаи" на настинали хора, и да правят статистика по седмици, и да сравняват колко настинали има в други държави. Цирковото представление КОВИД свърши от повече от година, но ковидсектантите продължават да си купуват билети и да се редят на опашка за места.

14

Още

преди 1 година

"Вместо да се съобрази с този закон, Антъни Фаучи премести много от операциите си в чужбина. И тези операции до голяма степен завършиха в лабораторията в Ухан, която е военна лаборатория [...] и много от тях отидоха в Украйна." А всяко биологично оръжие се нуждае от ваксинация.По този начин Кенеди не твърди нищо друго освен това, в което руското министерство на отбраната обвинява САЩ от известно време: американско производство на биологично оръжие в Украйна - или както се изразява РФК: "Имаме биолаборатории в Украйна, защото произвеждаме биооръжие".

13

Анонимен

преди 1 година

Откачалките планират нова пандемия.На сайта на Бил ОткаченГЕЙтс има информация за 2025-та с подробности как от новата пандемия щяло да има над 20 милиона инвалиди,защото щяло мозъка и нервната система да уврежда.Това са някакви психари,които предварително се хвалят.Характерно е за серийните убийци както знаете.Няма ли кой да ги спре?

12

Анонимен

преди 1 година

Преди месец имахме стотина нови случая за 7 дни, а сега са 219 за последните 7 дни и това посред лято.

11

поредната лъжа

преди 1 година

антиваксърската книга "Костенурки докрай.Наука и мит за ваксините" написана от Анонимни и редактирана от адвоката Мери Холанд - развенчана - лъжливите овчарчета отново развенчани

10

Най-зелен демократ

преди 1 година

RFK описва развитието на американските биооръжия и изследванията за придобиване на функции от 2001 г. насам.RFK казва на Карлсън:"Антъни Фаучи носи цялата вина за разработването на биологични оръжия... През 2014 г. 300 учени писаха на президента Обама и казаха: "Трябва да отстраните Антъни Фаучи, защото той ще разработи микроб, който ще предизвика глобална пандемия". И така Обама подписа мораториум и спря 18-те най-лоши експеримента на Антъни Фаучи, повечето от които бяха проведени в Северна Каролина от учен на име Ралф Барик."

9

Анонимен

преди 1 година

Излагаме се, само 37 нови случая - осмо място в света и трето в Европа за вчерашния ден.

8

АУТ на Шарлатаните

преди 1 година

Медицинския съвет на щата Охайо прекрати медицинския лиценз на антивакс шарлатанката Шери Тенпети, която е известна с абсурдната конспирация че ваксините карат хората да се магнетизират - чао, чао антивакс шарлатани