19

Кромид Лук

преди 8 месеца

Разбира се! След провките, цената на млякото драстично спадна. Кисело мляко - 80 Ст., Прясно - 1,70. Сирене - 6 лв., Кашкавал - 12. Няма надуване на цени, няма спекула, всичко вече е ок. Само зеленчука остана да пооправим!

18

Анонимен

преди 8 месеца

В Америка ям Чисто Биологично Органично Българско Кисело Мляко - ORGANIC White Mountain Bulgarian Yogurt Probiotic Освен това в Америка си купувам от Българска ковбойска ферма Sunnyside Farms, която разнaся по магазините BULGARIAN Cultured Buttermilk. Освен това в Америка си купувам чисто омайно ОВЧО СИРЕНЕ РОДОПА !!! Да е живо нашето Българско внуче - Америка!

17

тез пък

преди 8 месеца

Не може всеки да яде Рибай крави.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Еххх забравих да кажа за киселото мляко... От село си купувам мляко, сварявам го три пъти до кипване и го оставям да истине до 43 градуса. След това го разливам в бурканчета и докато му дам по две лъжички подкваса то става на 41 градуса. Слагам бурканчетата в стари дрехи да си поддържат температурата и на сутринта Киселото мляко е готово... След като си го направиш сам, знаеш какво ядеш!

15

бл.134 в Zап. парк

преди 8 месеца

Слава на Америка

14

дедо ви

преди 8 месеца

чудя се защо още му викате мляко :) я измислете някакво ново наименование

13

Анонимен

преди 8 месеца

Свинско не консумирам, понеже свинете ядат всичко и в тлъстината им и в месото си са пълни с тежки метали, които нашата пречиствателна станция - черния дроб трудно ги изхвърля...

12

Xa-xa

преди 8 месеца

Млякото е за телета, агнета, деца и т.н. Порасналите хора нямат нужда от мляко. Някой млечен продукт за мезе може.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Пия по една чаша на ден Златно Мляко - мляко с турмерик(куркума) + Цейлонска Канела. Всеки ден изяждам два жълтъка от кокошки не инжектирани с растящ хормон и антибиотици. Всеки месец изяждам по един агнешки черен дроб. Пия лимонов сок с ябълков оцет. Изяждам на седмица по един хляб от Лимец. Баница, спаначник, копривник, ***. Пия вода от разтопен лед. Ям риба, шопска салата, ябълки, круши, черни боровинки, малини, къпини, туршии. Чай от борови стръкчета, хвощ, лайка.....

10

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

Нормално,с мизерните заплати и пенсионни подаяния толкова могат да си позволят хората. Това е цената на демокрацията... и евроатлантическите ценности (каквото и да значи това)

9

Анонимен 11

преди 8 месеца

Как да купуваме зеленчуци,като нашите,производители искат с 5 кола домати,и два реда краставици,да станат милионери,когато отивам на пазар,и видя надпис ,българско домати и краставици не купувам,защото лъжат,че стоката е българска цените им безбожни.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Ето за това още ще ви вдигат цените, мляко 3 лв. и лук 3 лв., едното стува 1.50 другото е стотинки но овцете продължавате да купувате, ако съм аз 10 лв. ще ви ги сложа.

7

Вяррно било

преди 8 месеца

Колега от любопитство погледнах и се оказва че си прав за свинското- в Турция живеят 6-7 години повече от нас

6

Джоко

преди 8 месеца

Идва сезонът на Тиквите.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ама то в магазина искат пари. Как да пазарува човек.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Най-дълголетните баби от Сицилия карат на извара и треви,почти не ядат месо,а кашкавалът го рендосват и разреждат с галета,естествено и зехтин,риби и маслини.

3

Анонимен

преди 8 месеца

кой пий по литър млеко и яде повече от домат на ден?

2

Ооо

преди 8 месеца

В Англия в Лидл прясното мляко се продава по 59 до 79p. Ако искате си го смятайте с елката, но на литър излиза поне 1 лв по евтино от най-евтиното в нашите масови магазини. Кви крави доят и дали кравите сами си носят млякото в магазина, не знам, но изглежда сигурно че има по-малко прекупвачи по веригата

1

Анонимен

преди 8 месеца

Само ако знаят какви щети нанасят на организмите си с това мляко... и после ще се налага да ходят при докторята с най-различни болежки...