9

Анонимен

преди 8 месеца

строителството трябва да се спира преди да е започнало. от там идва проблемът. как ще вдигне къща в Страсбург и ще я съборят. Това да не е България, че да строиш и после да събаряш. Просто няма как да сториш незаконно. Няма как да ти прикачат електричествво, вода и т.н. и нямам как върпосната постройка да се третира като жилище. Но местната власт гледа че си строят и си трае. това незаконно нещо става жилище, после местната власт иска да се хареса и на други и го бута. и така..

8

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/5 "А не да действа по руския модел закони, приети още в средата на миналия век." - така е. И да не допуска свидетели на защитата да се изказват "в името на холандското правосъдие". Аман от неграмотни европеидни про'с'таци!

7

тцтц

преди 8 месеца

Значи тези от "махалите" живеят масово в незаконни постройки, за които крадат ток, не плащат данъци, такси смет и всякакви други видове данъци и такси. Обаче разни НПО-та им подшушват как могат да продължат да си живеят незаконно и необезпокоявано на наш гръб. Кой организъм живее на гърба на друг, като се храни от него, нищо полезно не му дава и бавно го унищожава ?!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Ами да започнат да спазват правата на човека! Докога ще ги потъпкват?!

5

Обективен

преди 8 месеца

Тепърва ще плаща държавата (тоест ние) заради закона-недоносче с отнемането на автомобили на пияни и дрогирани. Да бяха вдигнали глобите десеторно , вместо тази антиконституционна мярка ,защото в конституцията пише " частната собственост е неприкосновена".

4

Анонимен

преди 8 месеца

Ще плаща тази държава, докато се научи да зачита основните човешки права и спазва текстовете в европейските конвенции, които е ратифицирала - не само на хартия! А не да действа по руския модел закони, приети още в средата на миналия век.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Чиновниците трябва да плащат,а не всички ние от нашите данъци чрез бюджета на България.Кога ще бъде гласувано това?!До кога всички ще плащаме за нечии неправилни решения?!Да ги видя тогава дали ще се натискат за постове с тлъсти заплати и дали ще имат милиони в сметките,спестени от закуски!?

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тая Симеонова ако си вдигне къща в Страсбург пред съдът за правата на ромът дали няма да докарат големият булдозер ? Пък тя да вика че са и единствени.Кефи ме как е в Норвегия .Идва комисия гледа копъорът на Айше,Сийка и тн пише заключение че децата живеят в коптор и женският човек повече никога не вижда децата-банкоматчета.Ама давали ги на гейове и лесбийки По добре гейове отколкото роми.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Естествено - срещу идддиииотите ТУК! И аз имам такова дело и ЩЕ ПЛАТИТЕ!