130

Анонимен

преди 9 месеца

Поляците знаят защо мразят руснаците... През 1939 кой ги нападна и кой ги " освобождава" (окупира) от германците...?

129

ътефг

преди 9 месеца

Когато просия фалира и загуби войната, няма да има кой да плаща за писане на рашистки опорки. От този сайт ще изчезнат повечето писачи и ще трябва да си търсят нова работа. Преквалифицирайте се ***, сега е момента!

128

Анонимен

преди 9 месеца

Поляците са русофоби по рождение. Няма значение дали е оправдано или не. С такива промити мозъци нормални отношения не можеш да имаш колкото и да опитваш...

127

Христо Христов

преди 9 месеца

"Беларус започна да организира и изтласква хиляди мигранти от Близкия изток и Африка през границата към Полша." - браво на Беларус. НАТО, което прогони с Ф-16 тези хорица от държавите им друго и не заслужава.

126

На всички

преди 9 месеца

са ясни апетитите на полските ***. Затова руснаците вземат мерки. Естествено целта не е нападение на Полша, а унищожаване на войските, навлизащи в Украйна. При това член 5 няма да важи и много полски майки ще реват безутешно.

125

Чудесен пасквил!!!

преди 9 месеца

Е,липсва малко повече драматизъм,но карай да върви,нот а биг дийл,баце..."... пишат Моника Шчисловска и Юрас Карманау от Асошиейтед прес..."Успях да го изчета само до там,щото дълбоко и емоционално се разчувствувах и пуснах сълза за храбрите полски бръмбари...ъъъ,воини! Ще го дочета,когато успокоя бушуващите емоции с новото видео на храбрия Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр от бункера с белия прашец... Евентуално...

124

Анонимен

преди 9 месеца

Спрях да чете когато видях че със стена за 400хил значително намалял притокът на мигранти?! Пък нашата колко милиона глътна? - за един приятел питам.

123

оракул на боб

преди 9 месеца

Расте,всичко расте.Природата е такава.Дори цените растат понякога.

122

Анонимен

преди 9 месеца

От кога НАТО има територия, че да има и граница? Може би се намеква, че всички страни-членки са част от васалните територии на САЩ??? И къде са примерно границите на ФИФА? Как така някой си присвоява територии, дори и под предлог членство в организация? Ето това е т. нар. независимост - влизаш в един съюз и ставаш част от контролирано от някой общество-в случая от САЩ. И защо защитата на нац граници се определя като диктатура, а стремежа да завладееш света - демократични процеси?

121

Анонимен

преди 9 месеца

Беларус изключително дразни запада. Майдана, който им спретнаха се провали, а те не обичат да губят. Аз бях там 2019-та и такова спокойно, чисто, уредено място няма другаде. Даже се замислих дали да не се преселя там. Да, няма да заживееш богато в общоприетия смисъл, но нищо и няма да ти липсва. Не всичко се измерва в пари, както е свикнал запада да ни насажда-пари, пари, пари...

120

Анонимен

преди 9 месеца

173, Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

119

Анонимен

преди 9 месеца

Много ми е интересно, откъде Владимир Владимирович ще прекара руско - немската граница... Патриотите, леопардите и джендърорастите в армиите на НАТО ги видяхме какво могат, и сега предстоят трудни и интересни времена. Лошото е, че ние сме отново от женската страна.

118

хахахаааа.........

преди 9 месеца

НАТО предлага Украйна да отстъпи територии на Русия

117

Анонимен

преди 9 месеца

"Саркози също предложи провеждането на нов референдум "под наблюдението на международната общност", който да убеди Запада" ---------------------------------------- Предложението е подчинено на логиката на колективния запад. Ще клъвнат ли руснаците? Не! Днес руснаците абсолютно не се вълнуват от това, в какво е убеден и в какво вярва колективния запад. Те казват твърдо: Крим е Русия.

116

Анонимен

преди 9 месеца

И Саркози сега им го казва в прав текст, че Крим е руски, ама те пак ще си знаят своето, русофобите-краваророби. После Радев им бил крив, виновен и руски агент! Хахахахахахахахаххахаха!

115

Анонимен

преди 9 месеца

До Ехаа Не се чуди! Ти им го казваш, просто, ясно и кратко - инфантили!

114

3

преди 9 месеца

Освен това разузнавателно-ударен отряд с баражиращи боеприпаси Lancet унищожи танковата гаубица PzH-2000 в района на Кучеровка.Екипажите на зенитно-ракетния комплекс "Тор" от групата войски "Запад" унищожиха четири разузнавателни БЛА от самолетен тип, три "Фюри" и един "Спектатор" в района на населеното място. Токаревка, Таволжанка и Олшана.

113

2

преди 9 месеца

В отбранителната зона на 1-ва танкова армия щурмови групи на зомбирана по натовски стандарт биомаса извършиха две атаки на позициите на ВС на РФ в района на Новоселовское. Зомбакнацистишен бяха разкрити своевременно, всички контраатаки бяха отблъснати чрез нанасяне на превантивни огневи поражения от артилерията на групата и унищожени до взвод зомбита. По време на контрабатарейния бой руската артилерия е унищожила самоходна артилерийска установка полско производство "Краб", 2С1 "Гвоздика" и 120-мм минохвъргачка в Стелмаховка и Песчаное.

112

1

преди 9 месеца

По време на боевете в посока Купянск щурмовите групи на 6-та комбинирана армия от ВС на РФ превзеха пет опорни точки, три наблюдателни поста и разбиха пехотен взвод в района на селището. Олшана. С цел възстановяване на загубените позиции зомбинацитата извършиха четири контраатаки на части от 14-та отделна механизирана бригада и 95-а отделна десантно-щурмова бригада срещу руските позиции в района на Синковка, Манковка и гората Усы. Всички контраатаки са отблъснати. Загубите на зомбираната по натовски стандарт биомаса са 40 зомбита.

111

Анонимен

преди 9 месеца

"Когато става дума за територията на Крим, която беше руска до 1954 г. и където мнозинството от населението все още се смята за руснаци, мисля, че всяко връщане обратно е илюзорно", каза Саркози в интервю за Le Figaro. Саркози също предложи провеждането на нов референдум "под наблюдението на международната общност", който да убеди Запада. През май ръководителят на парламентарната фракция на партията Френско национално обединение Марин Льо Пен заяви, че смята Крим за законна част от Русия.