8

Анонимен

преди 8 месеца

От кога на съкратеното наименование на свинската чорба от крака и джолан се слагат звезди бе?

7

Анонимен

преди 8 месеца

А *** чорба и шкембе чорба може ли"

6

Чобан Прасков

преди 8 месеца

Ало *** журналист , ти мисирка ли си или готвач , бягай в ляво цървулинчо , той ще ми казва какво да замразявам ...***

5

Хахахахахахахахахаха

преди 8 месеца

"не можете да изядете преди да се скапят," Благодаря за сутрешната доза смях!

4

малко уточнение

преди 8 месеца

Бланширан замръзен картоф и обикновен замразен картоф имат разлика и тя е във годността ! Небланшираните и замразени продукти траят по-малко от бланшираните и замразени .

3

Анонимен

преди 8 месеца

Все едно в магазините не се продават замразени бланширани картофи, или да речем не се използват във всяко заведение за бързо хранене...

2

Анонимен

преди 8 месеца

до анонимен 1. Ааа навлизат, навлизат, аз един път замръзявах яйца и една бактерия таман да навлезе и добре, че мухобойката ми беше под ръка та я размазах!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Абе как ще влязат бактерии в замразено яйце? Поне малко четете ли какви глупости преписвате?