144

Анонимен

преди 8 месеца

аве льольо, твоета държада да не би да не е измислена ве, вижте се какво първобитно племе сте.

143

Бай Иван

преди 8 месеца

Тук повечето "бежанци" са тарикатчета мъже между 20-59 със скъпи коли, обикалят кръчми и бардаци, вместо да са на фронта да се бият за измислената си държава, предлагам клоуните от пплгдб+ и умниците, които гласуват за тях да ги заместят (например в Купянск) ;) !!!

142

Анонимен

преди 8 месеца

Какво беше туй нещо Украйна....?

141

Анонимен

преди 8 месеца

Накрая всички ще избягат зад граница и наркомана ще остане сам с Кличко в Украйна и ще вдигнат бялото знаме. Натаам отиват нещата, кравари у форума. Поняли?

140

Анонимен

преди 8 месеца

Вън окаринците!

139

Анонимен

преди 8 месеца

До Пиндосов глупи, покраинците знаеш ли как докладват "руските загуби" - взимат техните и сменят етикета. Загубите са 5-6 към едно в полза на Русия. Само последната седмица има 2 случая на ЕДИН ЕДИНСТВЕН руски танк унищожаващ цяла бронирана укро колона. Поредната мобилизация, укропите губят хора със скоростта на която ги мобилизират. Ама населението почва вече да оредява. Още 2 години така и славните ще се самозатрият от простотията си.

138

Анонимен

преди 8 месеца

ВСУ понасят огромни загуби по време на контранастъплението - Ритер. ВСУ преминават само 21 дни основно обучение и понасят колосални загуби по време на контранастъплението - 10 пъти повече от руските сили, каза бившият американски разузнавач Скот Ритър. ВСУ безуспешно се опитват да пробият руската отбранителна линия, добави той. В същото време основният им проблем според Ритер е липсата на подходящ военен опит и необходимите умения. "Украинците далеч не са най-добрите бойци. Много от тези, които са изпратени на фронтовата линия, получават само 21 дни основно обучение", заключи той.

137

2

преди 8 месеца

Имаше всички доказателства за тяхната садистка същност: експлозии и палежи на къщи, вандализъм, грабежи ... но видеото, където азовците срещат ранен танкист на улицата, обръщат го по гръб, довършват го в корема и смейки се ехидно, тичат нататък. Върховният съд на Донецката народна република призна фашиста от Азов Николай Кущ за виновен в убийството на ранен служител на Народната милиция на ДНР в Мариупол и го осъди на доживотен затвор в колония със специален режим.

136

1

преди 8 месеца

Поредният азовски гад ще гние зад решетките до края на нищожния си живот. Става дума за Николай Кушче с позивна "Фрост", който не беше достатъчно само да извърши зверства и грабежи в разкъсания от битки Мариупол миналата пролет. Самият нацист осигури пълнотата и красотата на наказателното дело срещу себе си: той, заедно с друг гад, заснеха своите "подвизи" на видеокамера и го публикуваха в телеграм канали с красноречиви имена "Танцуй Убивай" и "Mr.Fostovik".

135

Пиндосов

преди 8 месеца

Расиюшка изпадна в глуха защита, но праблеми нет. Дори факта че имат 3 пъти по големи загуби докато са в защита не разстройа никой, пушечно месо бол. Хората са готови на драго сърце да рискуват живота си за путин, за родината и най-вече за 190 хил. фубли месечна заплата, която само са я сънували в цивилния живот.

134

2

преди 8 месеца

В ожесточени боеве под тежък артилерийски и минохвъргачен огън на киевската хунта, руските войски напълно прочистиха левия бряг от присъствието на зомбирана по натовски стандарт биомаса и установиха контрол над околността.Въпреки това вражеската активност на десния бряг остава. Канонадата не спира нито за минута. Загубата на плацдарма при Лагерите едва ли ще спре зомбитата на киевският наркокартел и след прегрупирането се очакват нови опити за десант. Освен това под Антоновския мост все още има зомбинацита.

133

1

преди 8 месеца

Направление Херсон. Основното внимание в Херсонското направление през последното денонощие беше привлечено от унищожаването на системата за противовъздушна отбрана С-300 в района на Зелени Гай източно от Николаев. В резултат на точно попадение са унищожени две пускови установки и център за управление на системата за ПВО. На този фон обаче ненатрапчиво премина друга информация: предишния ден руските витязи предприеха контраатака на запад от казашките лагери, където украинските формирования бяха плътно окопани.

132

Пойрязов

преди 8 месеца

Друзя, виждам че сред вас цари весел оптимизъм, но откак вагините завзеха бахмут, няма други добри новини от "асвабадителната" зет армия, а гледам че при роботине и урожайно се заформя мощен уркаински клин от който няма отърване. Също плацдарма на левия бряг на днепър се установи трайно. Като гледам рушките пропагандони не са оптимистично настроени и грустят по пропагандон тв, въпреки че все още мятат партенки за големата пабеда.

131

Повтор

преди 8 месеца

Идва редът и на зленски югенд

130

Анонимен

преди 8 месеца

Те вероятно скоро ще преминат в атака с британските Challengers (ако не решат да ги използват като артилерия от затворени огневи позиции).

129

Анонимен

преди 8 месеца

Запорожки фронт. Район Ореховски. Зомбитата на киевският наркокартел, независимо от гигантските загуби, продължават да атакува Работино. Понякога успяват да навлязат в територията на селището, но с бой са извеждани оттам. Като се има предвид, че киевският наркокартел съсредоточава ключовите си сили точно в този район, руснаците могат да имат сериозни проблеми. В този район е регистрирано първото използване на БМП Marder и БТР Stryker. След кратко време се появиха кадри от унищожаването на тази бронирана машина. Те вероятно скоро ще преминат в атака с британските Challengers (ако не решат да ги

128

Анонимен

преди 8 месеца

Артьомовск и околностите. На южния фланг, в района на Клещеевка, продължават тежките боеве. Руските витязи отблъскват зомбивълни, докато артилерията и операторите на дронове нанасят огневи щети на зомбакнацистишен, които се крият в гората. Зомбитата на киевската хунта се събират на голяма тумба на северния фланг и за първи път от дълго време се опитаха да извършат сериозна атака срещу Берховка. Неуспешно, опитът се оказа тъжен за тях.

127

Анонимен

преди 8 месеца

Представена е женска форма на зомбитата на киевският наркокартел, подходяща за бременни зомбита, напускането на Украйна е забранено за лица над 16 години включително.

126

Анонимен

преди 8 месеца

Западно от ЛНР, източно от Харковска област. Зомбитата на киевската хунта контраатакуват, опитвайки се да пробият отбраната на ВС на РФ на рубежа Райгородок-Кармазиновка, но по пътя често биват унищожавани от руската артилерия. Позиционните боеве се водят в района на Серебрянското горско стопанство. На Купянския участък на фронта руската армия нанася удари в тила и унищожава тиловите позиции на зомбираната по натовски стандарт биомаса, както и струпвания на зомбита и техника на киевският наркокартел.

125

Анонимен

преди 8 месеца

Направление Южнодонецк, Времевски район. Зомбакнацистишен се опитват да се закрепят в Урожайное и Старомайорское, които бяха почти напълно унищожени от артилерията на зомбираната по натовски стандарт биомаса и сега се добавя и артилерията на ВС на РФ. По струпванията на зомбитата на киевският наркокартел се нанасят артилерийски и въздушни удари. Зомбираната по натовски стандарт биомаса продължава да понася загуби в зомбита и техника. Освен това, на вълната на успеха, замбакнацистишен реши да атакува по-нататък и се опита да щурмува село Заветное желание, където бяха разбити и върнати обратно