144

тя

преди 9 месеца

Растът цени , доходи ниски , народа болен и умиращ , а те само им дай да рушат ,това им е болката !

143

Някой

преди 9 месеца

Не пипайте паметника, нен рмални хора! Малко ли проблеми има населението в страната? Защо трябва с този паметник да се занимавате?

142

Анонимен

преди 9 месеца

Някой може ли обясни, как паметникът ще бъде "преместен" ? Фигурите ще бъдат отрязани от постамента, а той ще бъде взривяван 4-5 пъти (справка мавзолея). Накрая на мястото му ще бъде инсталирана поредната модернистична ЛГБТ "инсталация". И пак да запитам на кой пречи паметник изобразяващ украински войник и българско семейство, които се радват на края на войната и победата над Хитлер.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Махайте тая грозотия на окупаторите!

140

Анонимен

преди 9 месеца

Спиш ли спокойно с открадените милиони !?

139

Фашагите изпълзяха

преди 9 месеца

Продължавайте в същия дух, после пак ще виете от "лошия" Народен съд

138

тя

преди 9 месеца

Тая пак не разбрала , че местене на този паметник не може да има ,така че като мавзолея само рушене Тя ще е втори Е Бакърджиев - бомбата , който предаде богу дух , тя ще го последва !

137

тя

преди 9 месеца

Не си в час -80% са против ,но ти си далеч от народа ,милионерка с парите на софиянци !

136

ПроСоТо

преди 9 месеца

И къде ще го премести Фъндъчката?..-В ДВОРА СИ?...ЗА ДА Й НАПОМНЯ С КАКВА ЛЮБОВ Е ИЗУЧАВАЛА РУСКИЯ език..Не е за вярване!..."Какви *** е раждала,раждала и сега българска майка просташка!"..

135

хахахаха

преди 9 месеца

До Лаврентий БерияКакви деца бленуваш ЛГБТ_Соросоиден_изкълченяк...ще си осиновите с половинката Афро-Европейче ли? Всички Евроатлантици са мекокиТретополовиЕкоЛГБТ-грантаджии, които докато блеят Осраинци и АфроЕвропейци им завзеха държавите! В Европа населението измира а тия само за правиАнални краставици бленуват! Добре, че е Русия та да има малко останали бели нормални хора! Хоси мий краката на БЛМ или слугувай на ПусиРайтс! За това в Оксрайна Путин мачка мекокитковите -сред тях няма мъже!

134

Иван

преди 9 месеца

Стига с тази ***, вие *** ли сте - паметникът си има име. Dnes.bg - поредната платена медия.

133

Правилно

преди 9 месеца

Няколко сдухани ватняка едва ли ще попречат. Вместо да опъват палатки, най-добре да идат да бранят Бахмут.

132

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 141 - и като си подхванал тоя филм, на другия ден ти да помолиш "братушките" да дойдат и да раздадат "справедливост". Не разбирам къде в случая е истината - дали наистина чавка ви изпи дементиралия мозък на пенсионерите дето се храните с руска пропаганда, или повече тролствате за да създадете някаква измислена аналогия с Украйна? И в двата случая обаче е долна и много грозна лъжа. Половината време се изкарвате "жертви" а през другото време "бесите". Ае хващай пътя!

131

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 месеца

*** ГРОБОКОПАЧКА

130

Анонимен

преди 9 месеца

И какво се надява да направи? Каквото още много други кафяви. Да се наеме няколко футболни агитки, за предпочитане когато същата вечер има дерби, за предпочитане когато са останали десетина пенсионера и внуците им, че повечето хора трябва да ходим и на работа, не сме на война (или поне така си мислим) сред запалянковците да има неколцина, които не им дреме особено за футбола, но са професионалисти в такива ексцесии. Да се излеят всички върху възрастните хора. Да ги затворят в сграда и подпалят.

129

Анонимен

преди 9 месеца

А! Ама ти пак ли триеш, бе? Гугутко, пак ли, бе? Хахахахахахахахах!!! Ама нали съм ти КАЗВАЛ СТО ПЪТИ ДА НЕ МЕ ТРИЕШ? НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ, uзмekяpче нeдоkлатено? А? Ей, б0kлyк д0лeн, ти кога ще се научиш, бе?

128

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До И - скованите ти от артрит старчески ръчички няма да "бесят" никой! Ти и твоите "братушки" заминавате в историята - където ви е мястото. А на това място, ще играят Децата на България, без върху тях да лежи сянката на "солдата с Шпагина" който да им навява страх и преклонение пред Майчица Русия. Вземайте си подаръка дето го направихте за да се подмажете на Бирюзов и заминавайте в музея. И не заплашвай никого, ако обичаш!

127

Анонимен

преди 9 месеца

Да, ще го преместите, но и твоят паметник ще го преместят, помни това, Фандък! С булдозер ще го преместят.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Тая кога ще я съдят за многомилионните загуби на бюджета на София, които нанесе с ненужните ремонти и ремонтите на ремонтите? Нека падне от власт ОПГ ГРОБ и тази да не е кметица, какви ли изненади ще излязат при една евентуално честна ревизия на дейността и и на цялото управление на София, включително СОС.

125

Анонимен

преди 9 месеца

134 точно обратното е. България, за разлика от Германия, не е обвърана с никакъв договор да стопанисва МО ЧА. Ние сме в правото си да правим каквото си искаме с него на наша територия, а Русия няма право на никакви претенции. До сега е стоял единствено благодарение на изкуствено поддържан страх от многобройните си руски агенти.