23

ай ай

преди 8 месеца

До АнонименМай си пропуснал урока за търсене-предлагане?

22

Анонимен

преди 8 месеца

При мен от 2009 до 2021 заплатите не мръднаха. Чак в края на 2021 имахме повишение с 10% и толкоз, после пак нищо.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално. Колкото по-малко се купува една стока, толкова повече търговеца вдига цената, за да си запази размера на печалбата. Това са стоки като храните, които няма как да не се купуват. Утре като вдигнат тока за бита с 300%, пак ще го ползваме. Единствения вариант за поевтиняване на храните е по-голямо потреблени, за което трябват по-нормални доходи.

20

00000000000

преди 8 месеца

Умножете по две, това е точната инфлация. Европейския съюз ще ни оправи под диктата на САЩ.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Защо е толкова голяма инфлацията, нали вече дойде промяната?

18

..

преди 8 месеца

Личните доходи, разходи и инфлация са отговорност на личността. Стига сте обяснявали. кой колко печели или как не свързва двата края. Не ги свързват, защото няма какво да предложат като умения и знания. Средната класа се увеличава(обратно на схващането на масата хора). Ако не получавате над 3400 на месец не сте средна класа. За това сте си взели решението сами. Двама работещи с 6800 (бруто) на месец ще си живеят съвсем нормално. Нормално е и 60% да са в класата на бедните.

17

dp

преди 8 месеца

Така ще бъди и инфлацията ще расте и безработицата.Наливате едни пари там където няма никаква ефективност,докато не стане така в държавните институции и администрации да се плаща за свършена работа както е при частника,а не да ходи на работа и да чака заплата.Докато всички не носят лична и персонална отговорност за това което правят или не правят няма оправия. Безработицата ще расте защото се вдига МРЗ за да се събират повече осигуровки и данъци и много от сегашните работещи ще останат без работ

16

Анонимен

преди 8 месеца

И сега какво, значи миналия месец ни убеждаваха, че е 7.5% сега е 8.7%. Увеличава ли се? Баси и правителството

15

Анонимен

преди 8 месеца

Инфлацията Е НАИСТИНА 8.7% това е защото я смятат от година за година и понеже високите цени започнаха в началото на миналата година, сега технически от миналия Август до този Август цените са се повишили само с 8.7%. Ако пък я смятаме на тримесечие сигурно е под 2%! Въобще на хартия и по статистика на Кокора разцъфтвяваме! На практика от 2021-ва заплатите не мърдат, а спрямо тогавашните цени покупателната способност на средния българин е на ПОЛОВИНА сиреч 100% инфлация!

14

Христо Христов

преди 8 месеца

Ааа, да ги нямаме такива. ЕС си има правилната статистика и модере. Този е враг на девокрацията!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на джипка Урус.

12

do 7

преди 8 месеца

Да се преквалифицира, може би?!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на 8К.

10

До 7

преди 8 месеца

Прощавай, ама вече шофьор минава 3000 месечно, та не знам какъв трябва са си да работиш на 4 места и да изкарваш 4200... Дори чистач би изкарвал повече.

9

Кокор:

преди 8 месеца

Личния ми бюджет е с 3% дефицит за да набутаме България в еврозоната! После ще си делнем 50 млрд от махане на борда и ще си живеем щастливо със Спецов на някой тихоокеански остров! А бедните да го д0хат!

8

До 5

преди 8 месеца

Нормално е. От 1000 нови милионери за годината 950 са ИТ спецове криптомилионери. Кой мислиш кара новите коли?! Много ясно, че 70% са на ИТ спецове. Ама там тече мисъл коя пара къде да се инвестира.

7

До 4

преди 8 месеца

И какво за прави банкерът? Да започне работа на 4 места, та да изкарва 4200 общ доход от такива квалифицирани инвеститори като теб ли???

6

Анонимен

преди 8 месеца

Днес е 5-ти ден откакто последно писаха нещо за правителството на ментетата. Крият се явно.

5

Quick

преди 8 месеца

На тоя фон вчера чета статия за това че през последните 3 години у нас са се увеличили регистрациите на автомобили като Бугати, Ферари, Бентли, Ламборджини и др. подобни...

4

Анонимен

преди 8 месеца

Инфлацията едно на ръка. А какво направи бачкерът, за я пребори? Нищо. Нормалните квалифицирани хора потърсихме допълнителен пасивен доход, разшихме инвестициите си, увеличихме активния доход. А бачкерът само мрънка.