8

Анонимен

преди 9 месеца

А бързото хранене?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Спомени от преди две години.... Ходя... Ходя... и Ходейки за добро здраве гледам... спира потайно една кола за каране на трупове и от нея излиза "ШЕСТОПРЪСТАТА РЪКА" с инжекция в ръка и почна да ме гони, да ме набоде... Очите ми се втренчиха ... Косата ми настръхна и се наежи.. Мускулите ми заработиха... Костите ми започнаха да бягат по улиците, парковете... А тя след мен бягаше с насочена спринцофка да ме боцне. Накрая тя се измори от бягане и аз не инжектирания оживях след здравословно бягане!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето от съвременните градски хора на практика са инвалиди по старите стандарти. В миналото когато хората са живели по селата в планинските райони е било нормално човек да изминава на ден по 10-15 километра пеша и то по пресечен терен, черни пътища, горски пътеки и поляни. А сега един градски човек на средна възраст не може да мине 1 километър по равното по тротоара без да се измори. Не може да се качи до 8 етаж по стълбите. Всеки втори има проблеми със стави, кръст, колена,...

5

Анонимен

преди 9 месеца

Който има градина, е късметлия. Не само заради движението. Аз като принуден да живея в града, имам желание да ходя, да ходя, че да се махна от него...ама не става.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Информация до номер 1 на въпроса му "Намалява ли ХОДЕНЕТО от риска с заразяване с корона?" отговор - Да намалява! Дългото ходене удължава живота на човека и предпазва да не ходите при "ШЕСТОПРЪСТНАТА РЪКА" да ви опраска с инжекция - "ВНЕЗАПЕН СЪРДЕЧЕН И МОЗЪЧЕН УДАР" - съдържаща графен оксижен!

3

Анонимен

преди 9 месеца

И кафе?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Аз сутрин обикалям квартала с бърза походка и наистина се чувствам чудесно

1

До авторката

преди 9 месеца

А намалява ли риска от заразяване с корона? Питам понеже всеки ден най старателно не пропускаш да осведомиш нас простолюдието за положението в държавата на тема корона вирус