213

Анонимен

преди 10 месеца

Вербувани през Радевите служби. Единственият в света президент-шпионин и единственият представител на Русия в НАТО.

212

Анонимен

преди 10 месеца

На снимката: доволни от подправянето на протоколите възрожденци

211

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Вражеските шпиони губят всички права от момента на разобличаването им. Да не са се записвали във Възраждане кой им е крив. И Копейкин, когато го арестуват за шпионаж, няма право на държавна защита

210

Анонимен

преди 10 месеца

Поне стана ясно кой е подправял изборните протоколи в Лондон в полза на Възраждане

209

до Борманн

преди 10 месеца

В Марсдън да им Ф35 също. Според мен само този е бил шпионин, другите двама са си обикновени жертви

208

Анонимен

преди 10 месеца

Значи, нищо не се чу за санкциите от Световната комисия срещу корупцията в Англия и САЩ срещу Пеевски, Божков и Желязков, но 6 месеца след арест на трима българи целия свят избухна. В Европа и САЩ Пеевски е престъпник, у нас депутат с имунитет. Няма какво да се каже повече. Нещо мирише и не е сельодката

207

Bormann

преди 10 месеца

Грейт Ярмът.... не далеч има 2 съвместни натовски бази на военовъздушните сили на янките и бритишите в Лейкънхийт и Брандън. Какво ли е правил нашия сънародник там с оборудване за прихващане на радио сигнали? Любител на електрониката, ко да го прайш :)))

206

Бг

преди 10 месеца

Оххааа тая Катрин точно шпионка ми мяза...някой май са нагледал на филми и на пурно филми та я видял тая цялата в шпион ски пози и без облекло !!!

205

Истината е

преди 10 месеца

Роботили в избирателни комисии: достъп до мноооого лични данни, а и възможности за манипулации в полза на проруски партии

204

ХА ХА ХА

преди 10 месеца

Световния заговор срещу трима българи

203

Тия

преди 10 месеца

Тия от снимката изглеждат толкова обикновени, за какво са ги нарочили за шпиони, кой знае? Гледали руски филми сигурно.А фалшивите документи може и да са подхвърлени предварително в някой забравен шкаф дето го отваряш веднъж годишно да извадиш коледната украса.

202

Българин

преди 10 месеца

Недопустимо! Тези хора са само заподозрени, не осъдени! Не може така да се публикуват имена, възраст и местоживеене! Има права на човека. Все пак сме в Европа и има някакви елементарни права и частна сфера!

201

Гиб Мелсън

преди 10 месеца

Шпионите на Русия по света са милиони, даже милиарди. Украйна няма никакъв шанс срещу такъв противник. Жалко за милионите украински вдовици.

200

Анонимен

преди 10 месеца

Това, оказва се, е стара новина. Защо я вадят сега, какво са ни намислили пак?

199

атлантик=комунист

преди 10 месеца

Евроатлантиците днес колко пъти сменихте пола

198

Антикомунист

преди 10 месеца

Има друга и държава бомбардариала България! През 1915г. пRozzия бомбардира с кораби Варна!

197

ъц

преди 10 месеца

Ся, къв е проблемъ с "българсукту шпионин" у дребнуту Британия!!! Образованият българин освен западни езици владее и руски, за българина руския не е проблем за разликъ от ангичаните! Та мнозинъ българи тукъ, у дребнатъ Британия, слушат и гледат забранените руски ТВ-ъ и сайтове с помощъ на ВПН-четъ или без! Ей ви ги и "шпионите" по "британски маниер"!

196

Свети Джавелин

преди 10 месеца

Тоя с рисуваните вежди е типичен избирател на възраждане! Интелигентен и красив! Хубавата новина е, че в затвора ще попадне на истински африкански атлети на които да разказва за кЪстадинов...

195

Анонимен

преди 10 месеца

Време е да спра да пиша на кирилица, че току виж ме арестували и мене за шпионаж. Гаранция не са шпиони, това са хора със скромни длъжности и не виждам как шофьор за болница и асистент в офис на лаборатория ще снасят на Раша. Каква информация - за трафика в Хароу и за папиломите на Лена?

194

Анонимен

преди 10 месеца

Мистър и мисис Смит.