213

Анонимен

преди 9 месеца

Вербувани през Радевите служби. Единственият в света президент-шпионин и единственият представител на Русия в НАТО.

212

Анонимен

преди 9 месеца

На снимката: доволни от подправянето на протоколите възрожденци

211

Анонимен

преди 9 месеца

До Българин Вражеските шпиони губят всички права от момента на разобличаването им. Да не са се записвали във Възраждане кой им е крив. И Копейкин, когато го арестуват за шпионаж, няма право на държавна защита

210

Анонимен

преди 9 месеца

Поне стана ясно кой е подправял изборните протоколи в Лондон в полза на Възраждане

209

до Борманн

преди 9 месеца

В Марсдън да им Ф35 също. Според мен само този е бил шпионин, другите двама са си обикновени жертви

208

Анонимен

преди 9 месеца

Значи, нищо не се чу за санкциите от Световната комисия срещу корупцията в Англия и САЩ срещу Пеевски, Божков и Желязков, но 6 месеца след арест на трима българи целия свят избухна. В Европа и САЩ Пеевски е престъпник, у нас депутат с имунитет. Няма какво да се каже повече. Нещо мирише и не е сельодката

207

Bormann

преди 9 месеца

Грейт Ярмът.... не далеч има 2 съвместни натовски бази на военовъздушните сили на янките и бритишите в Лейкънхийт и Брандън. Какво ли е правил нашия сънародник там с оборудване за прихващане на радио сигнали? Любител на електрониката, ко да го прайш :)))

206

Бг

преди 9 месеца

Оххааа тая Катрин точно шпионка ми мяза...някой май са нагледал на филми и на пурно филми та я видял тая цялата в шпион ски пози и без облекло !!!

205

Истината е

преди 9 месеца

Роботили в избирателни комисии: достъп до мноооого лични данни, а и възможности за манипулации в полза на проруски партии

204

ХА ХА ХА

преди 9 месеца

Световния заговор срещу трима българи

203

Тия

преди 9 месеца

Тия от снимката изглеждат толкова обикновени, за какво са ги нарочили за шпиони, кой знае? Гледали руски филми сигурно.А фалшивите документи може и да са подхвърлени предварително в някой забравен шкаф дето го отваряш веднъж годишно да извадиш коледната украса.

202

Българин

преди 9 месеца

Недопустимо! Тези хора са само заподозрени, не осъдени! Не може така да се публикуват имена, възраст и местоживеене! Има права на човека. Все пак сме в Европа и има някакви елементарни права и частна сфера!

201

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Шпионите на Русия по света са милиони, даже милиарди. Украйна няма никакъв шанс срещу такъв противник. Жалко за милионите украински вдовици.

200

Анонимен

преди 9 месеца

Това, оказва се, е стара новина. Защо я вадят сега, какво са ни намислили пак?

199

атлантик=комунист

преди 9 месеца

Евроатлантиците днес колко пъти сменихте пола

198

Антикомунист

преди 9 месеца

Има друга и държава бомбардариала България! През 1915г. пRozzия бомбардира с кораби Варна!

197

ъц

преди 9 месеца

Ся, къв е проблемъ с "българсукту шпионин" у дребнуту Британия!!! Образованият българин освен западни езици владее и руски, за българина руския не е проблем за разликъ от ангичаните! Та мнозинъ българи тукъ, у дребнатъ Британия, слушат и гледат забранените руски ТВ-ъ и сайтове с помощъ на ВПН-четъ или без! Ей ви ги и "шпионите" по "британски маниер"!

196

Свети Джавелин

преди 9 месеца

Тоя с рисуваните вежди е типичен избирател на възраждане! Интелигентен и красив! Хубавата новина е, че в затвора ще попадне на истински африкански атлети на които да разказва за кЪстадинов...

195

Анонимен

преди 9 месеца

Време е да спра да пиша на кирилица, че току виж ме арестували и мене за шпионаж. Гаранция не са шпиони, това са хора със скромни длъжности и не виждам как шофьор за болница и асистент в офис на лаборатория ще снасят на Раша. Каква информация - за трафика в Хароу и за папиломите на Лена?

194

Анонимен

преди 9 месеца

Мистър и мисис Смит.