40

Анонимен

преди 8 месеца

Влизам на плажа в Слънчака, вадя го и почвам да пляскам свирепо. След 2-3 минутки съм сам самичък и целия плаж е мой..... просто, лесно, ефектно :)))

39

:)

преди 8 месеца

Че какви нудисти са, щом им ставало неудобно :)

38

ужасно

преди 8 месеца

е - срамота . то в бургас децата до 7 клас така ходят . гнус . шпионска дейност ...

37

Анонимен

преди 8 месеца

Няма нужда човек да е нудист. Има бански тип прашки който може да се носят от мъжете и също има такива за жените и отделно има горнища на бански за жени които са много изрязани и се виждат 90 процента от гърдите.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Много туристи тази година, в някои села буквално не можеш да се разминеш

35

Анонимен

преди 8 месеца

СЕПАРАТИСТИТЕ В КАТАЛУНИЯ НА БРИТАНСКА ИЗДРЪЖКА ПРОПИЩАХА ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА

34

Еми

преди 8 месеца

Да се обличат - по евтино е от това да протрстират, очевидно нещата се променят

33

До 31

преди 8 месеца

Ти за смокиновото листо не си ли чул? Върни се в неделното училище да ти разкажат историята....

32

Виготура

преди 8 месеца

На нудистите мога да дам само един гол ууууйййй

31

Анонимен

преди 8 месеца

На дядката кат му е неудобно да се съблича, да не го прави....

30

Анонимен

преди 8 месеца

Преди Ковид Испания е имала над 450 охраняеми нудистки плажа.Канарите също са известни с това.Великобритания пак в този период бележи над 12 %запитвания за нудистки ваканции.Хърватска от години вече е неформален домакин на бум от желаещи нудисти,включително и на малки круизни кораби на кратки дестинации.При нас също беше съвсем нормално на края на всеки плаж да видиш голи хора.Къде сме ние сега?Това определено е отворена пазарна ниша която не иска никакви инвестиции и мутро бетон.

29

Свобода за банския

преди 8 месеца

Дискримнация ? Нудизмът не е забранен .... носенето на бански СЪЩО. дИСКРИМИНАЦИЯ Е НЕ ДА ОТИДЕШ С БАНСКИ НА ПЛАЖА ... А ДА ТИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ХОДИШ НА КОЙТО СИ ИСКАШ ПЛАЖ С БАНСКИ .... Облечените с бански притеснявали тези които са БЕЗ бански ??? Ай стига превземки. Испания е свободна страна. Ако искаш ходиш с бански , ако искаш ходиш без бански ... на който си искаш плаж . Стига с тия забрани и плажове за избраните ....

28

Анонимен

преди 8 месеца

до 28 Ми тия дето не си развяват онази работа пред големите им дъщери и ония дето не си развяват сливите пред големите им синове, кавалчец нудистки! Прочете ли за Милен Цветков? Водил е 12 годишната си дъщеря на нудистки плаж, събличат се чисто голи и се препичат един до друг. Това нормално ли е според теб, нудистки извратеняк!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилските серсеми са акали и под тая статия. Половината коментари са за гееве, жендаре, сорос и други. Каква своллоч е русофилията!

26

До Анонимен 27

преди 8 месеца

И кои сте вие нормалните?!

25

Анонимен

преди 8 месеца

до 25 Петърчо Вицът цепи! Това е самата истина! Но ако някой или някоя нудист/нудистка отиде на нормален плаж с хора по бански няма да се възмутим, а даже напротив, жените ще оглеждат с любопитство чисто голите голите мъже, а мъжете ще оглеждат с любопитство голите жени...стига да са по вкуса им. И никой няма се възмути от нас нормалните.

24

Веднъж ходих

преди 8 месеца

Бях веднъж на нудистки плаж в Несебър, но направих грешката да е още първия ден от ваканцията. Изгоря ми патлака и оттогава не ходя.

23

Петърчо

преди 8 месеца

Облечен мъж отишъл на нудистки плаж. Възмутени нудисти повикали минаващ наблизо полицай. Полицаят попитал мъжа:- Вие какъв сте?- Нудист.- Ако сте нудист, защо не сте гол?- Защото съм извратен!

22

Анонимен

преди 8 месеца

до 21 Кога сме пропищявали от нудистите ве??? Муахахахха ние нормалните само чакахме една на една площ заградена от зид на градския плаж във Варна 1995-та година да ходим да гледаме чисто голи жени в това пространство. Тогава там всеки можеше да влезе. Налягали десетина чисто голи мадами, ние от училище трима четирима отиваме да ги гледаме, но сядаме по бански на 10 метра от тях. Имаше един римлянин отзад се държи държи и вика, ааа не мога да издържа батееее, отивам се олабвам. Муахахахаа..

21

Анонимен

преди 8 месеца

А защо облечените не си ходят на техните плажове?