15

Анонимен

преди 8 месеца

При всички положения Б. Борисов и Д. Пеевски попадат най-отгоре в градацията на наказанията. Това би било повече от нормално в една правова държава. В България не е така. Напротив - в момента самите те скалъпват законодателство. Пеевски дори е най-видният юрист-конституционалист в страната. Борисов, който грабеше безмилостно българите в продължение на 12 години, сега е председател на комисията по външна политика в НС, в ситуацията на война между две големи държави. Всичко е сякаш безнадеждно.

14

Ами нормално

преди 8 месеца

Трябва да има градация на наказанията,но като спре деградацията на буржоазията.

13

Анонимен

преди 8 месеца

РУСКО КОРИТО СЕ НОСИ и БУМ, ЧЕРНО МОРЕ ГО ПОГЪЛНА със ШУМ !

12

Анонимен

преди 8 месеца

Колко много хора се вързаха на измамата наречена Дебора. Тази постановка беше организирана от американското посолство, за да ни наложат Истанбулската конвенция.

11

Реалист

преди 8 месеца

До Бай Ставри: Е, и? То в Бг кокошкарите са почти цялото население, кюлчарите са 10-20 броя само.

10

Бай Ставри

преди 8 месеца

За кокошкаря доживот,за пачки и кюлчета - Белград и Дубай!

9

дедо Ташунко

преди 8 месеца

Защо това жълто вестниче не съобщава нищо днес за светлия християнски празник "Голямата Богородица"!? Кажете нещо по въпроса безбожници!

8

Старо време

преди 8 месеца

Градацията не работи , само е вратичка да се измъкват престъпниците . В Гърция няма градация- секирата е още на първо провинение и колко добре действа за нашите джигити там, не смеят да жугнат

7

седмица

преди 8 месеца

говори, анализира - то станаха всички престъпления . Философства . Модерните закони са по-различни . Сега са на едно мнение с други застаряващи прависти . Съдебната реформа ще се прокара между пререкания и косури .

6

Анонимен

преди 8 месеца

До До 2 Ние не сме славяни.

5

една жена

преди 8 месеца

То бива наглост, ама прекалявате. 35 години нищо не вършите. Накрая - ние виновни. "Улицата" ви изчака 1 месец нещо да свършите, освен да взимате подкупи, но - уви. Тази особа всеки ден по 5 пъти се изявява по медиите СЕГА. А защо мълчеше преди? Защо толкова години разните професори, доценти и др. под. не тръбите какви са проблемите в законите? До какво водят? Какво трябва да се промени? "Улицата" била най-лошото. А вие? Нима сте доброто?

4

Изнервен

преди 8 месеца

Баси досадната грозотия. Тая само дето още по Ал Джазира дето не се е появила.

3

До 2

преди 8 месеца

Още по-зле. Ахахахаха. Славянски гени-дефектни гени. Хахахаах

2

Анонимен

преди 8 месеца

До Ахахаха 1 На 46 г. е и е рускиня.

1

Ахахаха

преди 8 месеца

Само да ви напомня, че тази на снимката е 40 годишна. Да не си помислите, че е 80 годишна. Много хубави гени имат българите. Голяма красота.