8

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 8 : Чакам с нетърпение да чуя какъв рев ще нададат тези, които в момента се осигуряват на минимума, и се мислят за по-хитри от другите. Адски много ще се забавлявам като дойде време да се пенсионират.

7

Анонимен

преди 8 месеца

При тези числа човек пенсионирал се през юли 2023, работил 40 години и осигурявал се на средния осигурителен доход, пенсията му ще е 717 лева. При максимално осигуровки - около 2200 лева, а при минимални осигуровки щеше да взима около 350-360 лева, ако я нямаше минималната пенсия.

6

Анонимен

преди 8 месеца

на лошият мат'рял и това му е много. Колко искаш да взимаш като не струваш и 50 стотинки, и не произвеждаш достатъчно стойност, да покрие дори минималната?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Да, ама колко човека взимат средна и на горе и колко под средна работна заплата също е фактор.

4

Ферди Тайфур

преди 8 месеца

Това Соломон Паси ли каза?

3

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонименаз взимам даже в 2 плика но така ми е добре , защото държавата яко взима а не дава нищо

2

Фед Красивия

преди 8 месеца

Алоооу,шефовете на Стъкмистиката в София.Само в Ловеч на входа затвориха тази година двете бензиностанции на Шел и на Петрол.Това се случи за няколко месеца.Така е в цяла България.Но по заповед,пишете само глупости.С този пример,като са намалели работните места с 20 човека в един областен град,какво ми изчислявате бабината си в София?Държавата загива от глупости!!!Дайте работа и конкуренция и ще има заплати.А не вдигнати административно!!!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Ами това е брутално нищожно!!! Супер зле е! Изобщо не ми е ясно как се живее с толкова мизерен доход, ако изобщо има реални хора, които живеят с това. Защото знаем, че повечето хора взимат пари в плик!!!