133

Анонимен

преди 9 месеца

И защо да трябва да стоиш и да умираш? Защо трябва да е наказание полът ти? Защо жените имат право да бягат от страната и да търсят закрила, а мъжете не?Разбира се, че и аз в подобна ситуация ще направя всичко, за да се спасявам.Животът е един, за да се пропилява излишно!

132

Бай Иван

преди 10 месеца

Че то само при нас 2/3 са такива - тарикатчета между 20-50 със скъпи коли, обикалят кръчмите и бардаците, вместо да се бият за измислената си държава, предлагам клоуните от пплгдб+ и умниците дето гласуват за тях да ги пратим в купянск да се бият, щото Тея "украинци" са заети да се наливат тук ;) !!!!!

131

_|_

преди 10 месеца

Е така е - никой не иска да мре за "демокрацията" на Зеленски. Затова - насила ги събират хората за месомелачката. Със сигурност много от тези пратени на смърт са се надявали че като не са карали военна служба ще се измъкнат. Ама нейсе.

130

Анонимен

преди 10 месеца

В нета е пълно с подобни разкази, но тук за тях не пишехте. Украинец вече в плен разказва как бил насила мобилизиран, дали му да изстреля 20-30 патрона и след седмица го пратили в Бахмут. Но преди това подписали, че били обучавани поне два месеца и изстреляли по хиляда патрона. А реалността е, че след седмица ги пращат в месомелчаската и ако оцелеят и ден е много.

129

Украинци

преди 10 месеца

....направете услуга на себе си и на нас. Махнете Зеле и ко , за да спре войната. Резни Зелка-спаси живот!!! Иначе сами си копаене гроба. Мисля, че вече го знаете.

128

Анонимен

преди 10 месеца

А от руска страна, по-различно ли е? Същото. Имам семейство и закътан някой лев достатъчен за да се установя другаде по света, та ще остана да се бия за Путин, Зеленски, Байдън или представи си за Борел. По голямо безумие за обикновените хора от война няма.

127

Едно е

преди 10 месеца

наистина да се биеш за страната си, друго за байдъновци, които казват "до последния украинец".

126

Анонимен

преди 10 месеца

До оракул на боб - Изборите и в двет страни са "съмнителни", така че не е много добре, да се говори така.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Уж съвременни, уж европейци, ама задължително пращат на смърт ...

124

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Какво стана с макетата, нали щяха да изпращат контингент?

123

оракул на боб

преди 10 месеца

И руснаци и украинци са си избрали президентите,което значи че искат да си мерят егото след като президентите им си го мерят.О,07,30,време е за отскок - първата ракия.Река Марица ракия да тече,а тревата шопска салата.

122

А руснаците не се ..

преди 10 месеца

...крият нали ? Да вярно е че там има повече мъже и огромен страх и е по-лесно НО запада види ли зора ще разврже кесията и ще свика наемници защото всичко е пари и когато се стигне до скъпо платени наемници ще има и самолети и хеликопптери ! Сега това е нвойна от типа на втората световна дойдат ли наемници ще се вдигне нивото защото да седиш във окопа и да се бомбите на късмет при наличие на съвсем друг вид война няма да стане --тогава и Русия ще е победена !

121

Анонимен

преди 10 месеца

Чак сега "някой" извика: "Царят е гол!". Ами те освен фашизираните нацисти и терористи никой доброволно не воюва там във ВСУ- то. Има някакви части там чужденци, но те са наемници, а и те вече доста оредяха. Хората там са пострадали много от фашистите през II св. война, не са забравили до какво води тази идеология, а и хич даже не симпатизират на УПА и Бандера. Ама нашите и европейските лъжци вече година и половина казват на черното - бяло, и който не повярва го обявяват за незнам си какъв. Е, о

120

Анонимен

преди 10 месеца

Един клоун-наркоман унищожи държава и народ! Бacu 21-ият век!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Минаха почти 2 години откак насилствено се мобилизират украински мъже и се пращат на смърт, чак сега се появява статия, която да разкрива малко, отмалко истината! Пфу нещастни месирки! Надявам се Бойко да си разчисти сметките с мафията и да ви разчисти и вас!

118

Анонимен

преди 10 месеца

Видеоклипове показват, че служители събират мъже в микробуси, за да ги депозират в службите за вписване - познайте после как ще воюват хората, събрани и извозени към пунктовете за мобилизация като ***. В най-добрия случай ще се крият в окопите и ще бягат от противника. В най-лошия случай ще се предадат в плен при първия удобен случай или ще се прострелят сами.

117

Анонимен

преди 10 месеца

И що го преписвате чак сега? Това се знае от ПЪРВИЯ ден на т.нар. война. И много ясноооо ВСИЧКО ГО ЗНАЯТ. Самите украинци го признават - КОРУПЦИЯТА Е ПОВСЕВМЕСТНА.

116

Анонимен

преди 10 месеца

То мани, че се опитват да избегнат мобилизация, ми един се възмущаваше,че се върнал от фронта след година воюване и иска да отиде в Германия да си види семейството и не го пускат. И вика, ние крепостни ли сме?

115

Анонимен

преди 10 месеца

МОЛЕТЕ СЕ И НИЕ ДА НЕ СМЕ ТАКА. И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДРУГИ

114

Галилей

преди 10 месеца

Сега като ми изтрихте коментарите нищо от това което бях написал вече не е вярно, нали?Един ден всички много ще съжаляваме за собствената си глупост.