23

До 23

преди 9 месеца

Без да се заяждам - но можеш ли да изброиш 10 нормални неща за тръмпона?

22

До 17

преди 9 месеца

Да ти призная - по *** коментар не бях чел скоро. Нали разбираш че като напишеш сега Тръмп направи СЪЩОТО дефакто признаваш че той е виновен. Трябва да я затворим и като стана президент ти ще си в затвора бяха неговите думи от 2016. Какво направи за 4 години и защо Хилари и Байдън не са в затвора?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно. Тръмпи ще го трампят.

20

Бай Дрън

преди 9 месеца

Да живее Тръмп! Искаме американско посолство в България, управлявано от хората на Тръмп! Тогава ще станем американофили и ще заобичаме САЩ!

19

Анонимен

преди 9 месеца

А за Байдън кога? И това ми било демокрация.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Кадии сър .... забавляват се :)))

17

Анонимен

преди 9 месеца

Значи всички демократи 4 години от 2016 до 2020 цивреха, че Тръмп не е спечелил, откраднати са изборите, няма да приемат резултатите, протести във всякакви градове, черна сенаторка обясняваше на избирателите си ако видят републиканец да ходят да го бият в ресторанти, на улицата, в града и където и да ги видят щото са руски шпиони. Сега Тръмп направи СЪЩОТО нещо и - АУУУ САТАНАТА! Трябва да го затворим. САЩ вече са официално бананова република, ако републиканците спечелят 24-та ще съдят Байдън

16

Анонимен

преди 9 месеца

Щом са го почнали, ще му намерят цаката на дъртото корумпЕ за ужас на копейките.

15

95% покритие!

преди 9 месеца

До Анонимен: "Най-обикновен хвалипръцко, който узакони фалшивите новини. Корумпиран папапардак, рекламиращ оръжия, ку.ви и ножчета за бръснене. Забогатял с шантажи. Нахал!" - ти описа 95% от политиците им ВКЛЮЧИТЕЛНО и Бай Издън & Син!

14

във крварландия

преди 9 месеца

обвиненята са нещо нормално. Доказването им е трудната работа!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Най-обикновен хвалипръцко, който узакони фалшивите новини. Корумпиран папапардак, рекламиращ оръжия, ку.ви и ножчета за бръснене. Забогатял с шантажи. Нахал!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Разходите на САЩ за помощ за Украйна вече възлизат на 130 милиарда долара, въпреки че милиони американци остават без здравни осигуровки и купони за храна. Това мнение изрази претендентът за президентския пост на САЩ демократ Робърт Кенеди-младши в интервю за американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън. Запис на разговора е публикуван в акаунта на Карлсън в социалната мрежа X (бивш Twitter).

11

Анонимен

преди 9 месеца

Когато възобновихме работата на биолабораториите през 2001 г., Пентагонът инвестира много пари в тях, продължи Кенеди. - Но те се притесниха, защото нарушаването на Женевската конвенция е сериозно престъпление, затова не развиха докрай програмата за биологични оръжия, а прехвърлиха контрола върху нея на подразделение на Министерството на здравеопазването. Ако използваш биологични оръжия, тогава и твоята страна страда от това, така че са необходими ваксини. Това е другата страна на медицината."

10

Анонимен

преди 9 месеца

Месец преди правителството да бъде свалено, Виктория Нюланд (...) проведе таен разговор с посланика на САЩ, записът от който беше публикуван, тя състави новия кабинет на министрите на Украйна, отбеляза Робърт Кенеди-младши. "Имаме биолаборатории в Украйна, защото създаваме биооръжия, - каза демократът. - Тези биооръжия използват нови видове синтетична биология и технологии за генно инженерство, които не са съществували преди едно поколение."

9

стараната на

преди 9 месеца

ха ха ! Страната на неограничените измислици и обвинения! Американофилчетата - там ли искате да живеете?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Кенеди-младши отбеляза, че американските спецслужби са финансирали протестите на Майдана през 2013-2014 г. с 5 милиарда долара. "През 2014 г. имаше протести на Майдана в Украйна. Не ни беше казано, че сме финансирали тези протести, вестниците, нашето правителство никога не ни казаха", продължи Кенеди-младши. "Агенцията на САЩ за международно развитие, която е параван на ЦРУ, инвестира 5 милиарда долара в тези протести. След това тези протести доведоха до държавен преврат".

7

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам какъв опит е правил Тръмп,но с машинките и гласуването по пощата директно са подменили вота в полза на Бай Дрън.Те обвиняват в своите грехове Тръмп.Някакви IT-та са решили да се правят на богове,да подпалят целия свят в безсмислени войни,за да налагат нов световен ред с изкуствен интелект,а нас искат да затворят в лагери,т.е. 15-минутни градчета,от които няма излизане,за да не замърсяваме околната среда.Гледат на нас като на улични пceта,които трябва да се контролират,а те да са фюрери.

6

Неразбрал

преди 9 месеца

А 8-мото обвинение кога ще му го връчат?

5

реално погледното

преди 9 месеца

от тия "демократични обвинения" още търсят на Колин Пауел бялото пликче с прах за пране във Ирак!

4

Анонимен

преди 9 месеца

само так - да се пипа здраво срещу руския из мекяр!