41

Радослав

преди 9 месеца

Скоро курса рубла=зимбабвски долар ще е едно към едно! Всяка рубла ще струва 0.000000000000001 лев и руснаците най накрая ще постигнат мечтата си от социализма, всички да са мултимилиардери. Всеки руснак ще крачи гордо и милиони рубли ще падат от джобовете им и никой няма да се навежда да ги взема защото всеки ще има милиарди и защото енергията изразходена за навеждане ще е 200 пъти повече от стойността на рублите по земята.

40

Радослав

преди 9 месеца

Явно новият комунизъм в СССР вече е на прага на резултатите на старият комунизъм и са се сетили, че вече има вариант д ане се печатат рубли на хартия която струва повече от хартията и затова дигитална рубла. Скоро СССР ще влезе в елитният клуб на Нигерия, Салвадор, Сомалия, Мали и други много по напреднали от СССР държави. Поне рубляците лесно ще носят пари, няма да се тревожат, че ще им откраднат количката с която носят 2 милиона рубли за да си платят хляба.

39

Тцъ

преди 9 месеца

Рамзан Кадир Ханъм няма да им се върже. Той прибира само кеш.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Начин да проследят опозиционерите.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Ми сега Костя къде ще дене хартишките?

36

Анонимен

преди 9 месеца

Ха-хааа! Сменят никаквата рубла с дигитална картичка.

35

Алекс

преди 9 месеца

Реалната рубла може да я ползваш поне за тапети или тоалетна хартия.Дигиталната е напълно безполезна.

34

Копейкин

преди 9 месеца

До Българин, моите денги са в $$. Не ме гледайте, че се правя на шут в парламента, веднага обръщам копейките от Мутрафонова в долари. Догодина още 1 къща ще си купя, може и на Варадаро да ида.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Копейковци, час по-скоро обърнете всичките си пари (не че са много де) в дигитални рубли! Покажете се като истински достойни русофлясници! ХАХАХАХАХ

32

Диктатура

преди 9 месеца

Това абсолютно нищо общо няма с Биткойн, който е децентрализиран. Тук се цели брутално контрол върху хората. Много жалко че това също го въвеждат и в Европа. Всички се превръщаме в роби.

31

Анонимен

преди 9 месеца

"целта на проекта"...Това не е проект. Това е политика. Тази политика се практикува и в други страни, сред които има и големи (Китай) , има и съвсем малки. Парите няма да са това, което са били. Поради различни причини. Процесът не е отскоро. И няма връщане назад, доминацитя на една псевдовалута, която вече повече от 70 години ОФИЦИАЛНО няма никакво покритие, нито в злато, нито в стоки, нито в каквито и да трайни неща, е неминуема, защото дисбалансът в света е нетърпим.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс е импотентна измишльотина за шаранчета с ватенки.

29

няма

преди 9 месеца

какво да се лъжем, *** също изпълнява плана на глобалистите. Дори и акцията в уркайна е съгласувана сс США

28

натю

преди 9 месеца

и хамерика са ф канала! няма да има хазарски нов световен ред! фашагите и нацистите паднаха! На БРИКС само можете да полапкате, гзолизци!

27

Е

преди 9 месеца

Как мина операцията

26

Анонимен

преди 9 месеца

Батак......................

25

Анонимен

преди 9 месеца

Бати смешковците са тез :)))

24

Анонимен

преди 9 месеца

ВЕЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СИ ИНСТАЛИРАТ ПРИЛОЖЕНИЕ НА СМАРТФОНИТЕ ЗА ПОСТОЯННО ПРОСЛЕДЯВАНЕ, ДА МОГАТ ВСЕКИ МОМЕНТ ДА ГИ МОБИЛИЗИРАТ, Е ОПЕРАЦИЯТА ЗАЦИКЛИ.

23

Анонимен

преди 9 месеца

КО СТАА РУБЛЯЦИ, ДЕТО НИ ПЛАШИТЕ С ЦИФРОВОТО ЕВРО? И ТАЯ ОПОРКА ПАДНА. СЛЕД ГОЛЕМЯТА ЛЪЖА КАК ЦЕНИТЕ СЕ УМНОЖАВАЛИ ПО 2. В ХЪРВАТИЯ НЯМА НИЩО ТАКОВА. ЗА ТВА И НЕ ЛЪЖЕТЕ И С ТАЯ ОПОРКА ВЕЧЕ.

22

А статия за

преди 9 месеца

дигиталното евро? Нещо по темата за търговията с ID?А нещичко за Control Via ID,накратко COVID и едни засекретени до 2075 договори? Или за последните два Давоски форума относно намеренията на самоизбралите се за богоравни рептили? Джери Флечър се оказа прав,конспирацията не е само теория...