25

Какво друго

преди 8 месеца

Може да се очаква от ваксина която е ГМО и е създадена на основата на маймунски аденовирус!?

24

Анонимен

преди 8 месеца

В Русия правят само Спутник, щото други нямат. Спутник = астра зенека. От Русия не са рапортували нито едно странично действие-пълна дезинформация. А на запад, в демокрацията, можеш даже да съдиш някого, защото си бил карък и си получил усложнения, дето се случват един на един милион.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Те затова в скандинавските държави правиха само файзер и модерна. Там тромбози няма.

22

така де

преди 8 месеца

Това са най-фалшивите ваксини пускани някога. Не са спазени никакви срокове за тестване. Има разни тайни договори с правителства (Фон Дер нещо си за справка) и производителя не носи никаква отговорност.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Това са най безопасните ваксини и най тествани до момента. Аз 5 ваксини и тази есен пак ще си сложа с новия щам

20

До Владо

преди 8 месеца

На мен близък с две ваксини и бустер си отиде пак заразил се с ковид. И мен ме хвана, но издрапах и без ваксини. Никога няма да сложа някакъв неизпитан бъркоч с неизвестни последици. И не съм антиваксър, всички ваксини си имам, децата ми също. Без тези за ковид.

19

Владо

преди 8 месеца

А що народ измря в хубавата ни родина :) На първо място в света по смъртност от Ковида и на първо в света по учени на глава от населението :Д Но пък затвърдихме, че сме най-умните и нас не могат да ни лъжат :Д 85 процента от Западна Европа ваксинирана, в пъти по-малко смъртни случаи при тях, риск 1 на милион от смъртоносен страничен ефект. Но нищо. Дано близките ви са на едно по-добро място.

18

1,

преди 8 месеца

ти си брутално излъган и си се вързал на нечовешки лъжи! Само това ше ти кажа! Пък ти пак си прегръщай близките...

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 10. Много разбираш ти от ваксини момче! Бравос. Цели научни институти с хиляди служители ги разработват и изследват, а ти направо от дивана им правиш експертизата безпогрешно? Може ли дадеш източниците, според които така умно заключаваш че АЗ и Спутник са идентични? И ако са идентични, защо няма съдебни дела за копирайт между тях?

16

Анонимен

преди 8 месеца

Олеее как можеее ... Аз има списък с всички български управници и бизнесмени, които се облагодетелстваха от това ... И ще го пусна в най-удобния млменит и ще дойде най-щастливият ден, в който Виденов дне ще бъде до мен

15

Анонимен

преди 8 месеца

Путин им развали бизнеса на тия. Иначе още щяха да ни бодат.

14

Пророк Антиваксарий

преди 8 месеца

Анатема и вечни адски мъки чакат слугите на дяволските сиропи!

13

Мнение

преди 8 месеца

Ваксините бяха вероятто пълна измама според мен. Дано да греша.

12

Право на мнение!

преди 8 месеца

Всички мои познати в чужбина, които се ваксинираха по 2 и 3 пъти, впоследствие се разболяха от Ковид 19! Всички! А тази, която се ваксинира 3 пъти го изкара най-тежко! Мисля, че тези ваксини бяха печалба за производителите, които се облажиха с милиони за сматка на здравето на хората. Пълна глупост беше и ограничаването на свободата на хората! Просто тези, които ръководеха всичко това, надвишиха правата си и това определено им харесваше

11

стъкмистика

преди 8 месеца

Ох, Мили Боже, хич не искам и да си спомням този период от време, какъв фашизъм и терор беше упражнен над хората да се ваксинират с тези отрови! Живи сме ! Вдишваме вече своите колебания !

10

Анонимен

преди 8 месеца

АЗ е най-калпавата ваксина, както и спутник ( която по същество е идентична) и Джонсън и Джонсън.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Почна се... сетиха се кога да питат.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам защо се радва адвоката. Лошо поставен въпрос за експертиза "дали представянето на специализираната информация е било необходимо ..." . Вероятен отговор - не, не е било необходимо, защото вече е било наречено ваксина от СЗО и др. от сорта глупости, т.е. това е единичен случай, случвало се 1 на не знам си колко си милиона ... А пък това е страшен вирус .... Това ще е отговорът на експертизата.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Един приятел по време на пландемията се ваксинира и след това изневери на жена си с мъж. После жена му разбра и той каза че било страничен ефект от ваксината.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Само в България не разбраха, че ваксините не са ваксини! Без повече обяснения, че трият!