34

Анонимен

преди 8 месеца

Честит празник на всички, които днес имат имен ден! Да са живи и здрави, много успехи и лично щастие!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Римските цезари копират еврейските свещени книги през 70те г. н.е. и ИЗМИСЛЯТ ЛЕГЕНДАТА ЗА ХРИСТИЯНСТВО, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ЗАВИНАГИ ВЛАСТТА НА ФАЛИРАЛАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ИМПЕРАТОР КОНСТАНТИН ВЪВЕЖДА НАСИЛА ХРИСТИЯНСТВОТО, ПРИНУЖДАВАЙКИ ОКОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ С ОГЪН И МЕЧ ДА ИЗКОРЕНЯТ МЕСТНИТЕ КУЛТУРНИ ТРАДИЦИИ ! ЦЪРКВИТЕ СА ДЕМОНИЗИРАНИ И СМУЧАТ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ И ПАРИТЕ НА НАИВНИТЕ ! Истинското име на БОГ е Йихуууааа ! Така го прославят българите с хилядолетия, когато играят ръченица !!!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Няма нито едно чудо, което да е извършено от Мария(Богородица) и да е записано в Библията. На свадбата в Кана Галилейска, тя казва на Исус "нямат вино", а той й отговаря "Какво общо има между мен и теб жено? Часът ми още не е дошъл.". Странно обръщение, към жената, която го е родила. Не мислите ли?

31

Според Библията

преди 8 месеца

1. Тимотей 2:5-6 няма дриги ходатай между Бог и човеците освен Исус Христос. Всичко останало са не библейски вярвания.

30

Според Библията

преди 8 месеца

Защото има само ЕДИН Бог и ЕДИН ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус,Който, като своевременно свидетелство за това, даде Себе Си откуп за всички; 1 *** 2:5-6

29

Павел

преди 8 месеца

Честит празник Успение на Пресвета Богородица! Нека Тя да дава здраве, сили, благодат и помощ на тези, които Я почитат!

28

Римлянин

преди 8 месеца

Честит празник на всички братя римляни, индийци, пакистанци и бразилци!

27

преди 8 месеца

Това са измислени герои. Само заблудени бабички вярват на това. Идва от желанието да се впишат в живота по вече изграден модел. Но реално всичко е еволюция и ние сме вариант на живо същество еволюирало от микроорганизмите и робите да консумира и размножава клетките. Няма друго, няма небесен бащица.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя богохулник тук дано да се покае веднага и да си върне думите назад, защото много ще съжалява...

25

Анонимен

преди 8 месеца

а ТИЯ ХЛЯБОВЕ И КУРБАНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВЯРАТА И РЕЛИГИЯТА. ВСЪЩНОСТ КУРБАНЪТ Е МЮСУЛМАНСКИ ОБРЕД! СТИГА ПИСАХТЕ ГЛУ ПОСТИ!

24

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Честит празник на всички българи,християни и миряни,честит празник и на всички храмове с патрон,Божията Майка! Здраве и късмет и...зло да не ви застига!

23

Алфа и Омега

преди 8 месеца

Атеистите са много спрели същества , скучни и глупави,треа даси яко депресиран сма и яко *** да си мислиш , че перфектния свят , който ни заобикаля е случайност , биг бенг , генг фенг и щуротии , иначе имат големи усти (и малки мозъци).

22

Фарисей

преди 8 месеца

До 22 Анонимен До Фарисеи Това не е национален празник ве глу пак, това е просто църковен празник...хахахахаха :))) . . . . . . . . . . . . Хе! Функционален не грамотник, чете, но дълбоко не разбира прочетеното! Присмиваш себе си ли с хахахахаха? Успокой се, не е заразно, но така ще е докато си жив, ще ти е трудно да разгадаеш как и какво мислят другите!

21

Жеко, евроатлантик

преди 8 месеца

Богородица може да се почита в католическия или протестантския й вариант, православната Богородица е агент на влияние при Кремъл, и трябва да е в санкционния списък, да !

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Фарисеи Това не е национален празник ве глу пак, това е просто църковен празник...хахахахаха :)))

19

До 14

преди 8 месеца

А днешната ни антидържавна не прави ли същото?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Божия майка, Исус Христос евреина бил син на Господ ....за какво става на въпрос :))

17

Фарисеи

преди 8 месеца

До 3 Анонимен До Фарисеи. Тва не е национален празник бе. Не правиш разлика между държава и църква. Нашата държава е светска. . . . . . . . . . Казах още не сте се освободили от начина на мислене и ти си един ярък представител на трудно мислещите! Празнуваш ли Коледа, Нова година, Великден? Това светски празници ли са! Изглежда ползваш главата си само за пазене на равновесие!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбрах сега за какво става на въпрос, хем била божия майка, хем Господ е бил прибрал при себе си....но аз съм атеист, знам ли за какво става на въпрос и божиите глупости :))

15

некъв там

преди 8 месеца

До Анонименколко са, за един приятел питам?