45

тя

преди 10 месеца

И тоя в един глас със Тагарев !

44

Анонимен

преди 10 месеца

Крдецът вика : дръжте крадеца , пардон, комуниста (пребоядисан) вика : дръжте комуниста ...

43

Да би мирно

преди 10 месеца

седяло, не би чудо видяло. Субективно, нищо не ме тревожи! И това ще мине, дали ще сме живи, не ме интересува. Бедните отиват в Рая. Да му мислят милионерите, по-голямо наказание да не можеш да си изхарчиш парите, и внуците ти да не могат да ги харчат НЯМА.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Плашат ни с Путин, за да ни вкарат в капана на дясната диктатура. Правнуците на фашистите желаят отново да се върнат славните времена отпреди 100 години. Ще ни предложат Модела "Франко" - фашист-антикомунист, който постоянно повтаря, че чрез диктатурата си гони комунизма и е приятел на Запада. В днешните условия без комунизъм, ще ни предложат подобен модел - управление на фашист-антипутинист, който обяснява, че чрез дясната си диктатура ни пази от путинизма и Русия и е приятел на Запада.

41

Истината

преди 10 месеца

единственото разделение сред народа го внасяте вие политиците, анализаторите и слугинажнаа прислуга на посолстватА, с вашите масови дезинформационни кампании и промиване на мозъци срещу дребни стотинки, центаджий и рубладжий смарангясани немити, дано скоро ви пратят да гниете при червеите,там ви е мястото

40

Самуил

преди 10 месеца

Не е вярно, половината от туристическите обекти по Българското черноморие са бетонирани. Честно казано не ме интересува от къде е субсидията, моля ви направете нещо, което е полезно за България. Моля ви, поне опитайте.

39

Комунистически

преди 10 месеца

Интригант. И как да е иначе, когато половината от туристическите обекти по българското черноморие работят за Путин. И не само тук. И още нещо. Стил на работа стана на русофилските клакьори, когато искат да засилят внушението от поредната лъжа, да използват името на някой титулуван червен продажник. Аман от професори в тая държава.

38

Wc

преди 10 месеца

ОТ ТАЗИ НАПАСТ ИМА ЕДНО СПАСЕНИЕ.НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ СРЕД ВАС. ВАВ АЗИЯ ВО ВЕК И ВЕКОВ. ТАМ КЬДЕТО Е ОТРЕДИЛ ГОСПОД ДА БЬДАТ.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Агресивна Русия смята Черно море за свое. Свободният свят трябва да промени това, с общи усилия.

36

До Валери

преди 10 месеца

Валери,варели

35

Пффф,

преди 10 месеца

тоя не беше ли тъмночервен партиец баш к0муняGа,рожба на СССР, пребоядисан след 89-та?!? За един прЕател питам...

34

анти СССР

преди 10 месеца

Мястото на съветските терористи е на дъното на Черно море! Народен съд ще има, само че този път за най-големите национални предатели - комунистите (терористи преди 1944 година) и май да им правят компания голямо желание имат и тревопасните от разграждане. Всяка и_3_м_е_т подкрепяща СССР е съучастник на съветските терористи.

33

НА Мадуро Машините

преди 10 месеца

Aнаниев .. не беше ли и той сервитьорка към посолствата?

32

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 10 месеца

МИНАТА ДЕТО ГРЬМНА ДО РУМЬНСКИЯ БРЯГ МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ РУСКА ПОДВОДНИЦА

31

Анонимен

преди 10 месеца

Дано руснаците бухнат 2-3 ракети в Слънчака та да се свърши тая мъка.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Само, като прочетете името на поредния индивид с укронацистки уклон да коментира, и няма смисъл да четете по-нататък. Не си губете времето.

29

Валери

преди 10 месеца

Много добър анализ на ситуацията !Но най-важното според мен е Русия да загуби войната и Украйна да си върне завзетите и територии,Крим включително.В противен случай в Черно море винаги ще има напрежение .

28

Рашист

преди 10 месеца

Защо купуваме самолети?! Да ни пазят ли? Хаха ще умра от смех. Съвсем в обозримо бъдеще самолетите и танковете ще станат почти излишни на бойното поле. Всичко ще се свежда до рояци дронове, изкуствен интелект, бойни лазери, роботизирани машини и прочее. Крайно вееме е Русия и Китай да инсталират ядрени оръжия на Куба и краварите да се наакат. На всички им писна от империализма им. Целия Бл Изток ги ненавижда, Африка, Лат Америка.

27

Христо Христов

преди 10 месеца

Народният съд ще осъди чредателя Шаламанов и еемейството ку да трошат камъни поне 100 години в кариерите. Ще!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната, русофилска пропаганда платена от Кремъл...