23

Стоян

преди 1 година

Следващата промяна на конституцията на РСМ Албанският език става официален ...

22

Жиката

преди 1 година

РСМ пред разпад.

21

Каквото си надробили

преди 1 година

това да си сърбат. От години българофобията е опорната точка на всички македонски партии. С албанците все пак имаме шанс да се разберем.

20

Анонимен

преди 1 година

Според мен, след като беше публикувана карта на Велика Албания на страницата на кмета на Тетово/Северна Македония/, Курти даде начало на тази идея, направо казаха на Скопие това е наша територия!Докато лаеха години срещу България, вместо да видят какво става в самата Македония, националистите съдействаха за албанизирането на тази територия!

19

Анонимен

преди 1 година

Като им дадохме над 100 танка Т-72, ги дадоха за скраб, като ги спасихме от войните в Югославия не получихме дори едно благодаря...:)) Да се съединяват със Сърбия, щом толкова милеят за нея, на нас вече не ни пука за тех :)))

18

Анонимен

преди 1 година

А защо е така знаеш ли? Националният предател Иван Костов пуска американците да бомбят без оглед на националният интерес, впоследствие шиптърите нападат македония и никой не настоява АОК да бъдат разоръжени, камо ли съдени. Стига се до охридското споразумение след една година тероризъм, писано от Джеймс Пардю къде трябва да има албански партии, а в България Доган играе по същият начин етническата карта на Костов и "легитимира" ДПС въпреки конституцията.

17

Анонимен

преди 1 година

Половината население в областа Македония е албанско, как да не ги смятат за партньор макетата :)))

16

2015

преди 1 година

Най-малко 30 от въоръжените мъже, нахлули в Куманово, са се предали на македонската полиция, съобщи ТАСС. Според някои оценки в Куманово са влезли между 40 и 80 бойци. Предполага се, че групата е проникнала в Македония от Косово. Петима македонски полицаи са убити, а над 30 са ранени при въоръжени сблъсъци в северния град Куманово. Това съобщи министърът на вътрешните работи Гордана Янкулоска, цитирана от Ройтерс.

15

Дрън дрън

преди 1 година

Военният сблъсък в Република Македония от януари ноември 2001 г. е въоръжен конфликт, започнал, когато етническите албанци от Армията за национално освобождение нападат силите за сигурност на Република Македония в началото на януари 2001 г. Конфликтът продължава почти година, макар че общият брой на жертвите остава ограничен до няколко десетки от всяка страна, според източници и от двете страни на конфликта.

14

Хмм

преди 1 година

Все шиптъри... Албания, Косово, РСМ едно и също.

13

хаха

преди 1 година

косовари е Европа и ше видите кво става , същото е и за македонците де :) да му мислят германците

12

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 1 година

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е НА КОСОВО.СЬРБИ И БЬЛГАРИ СА ШИПТЬРИ.

11

До 11

преди 1 година

А сърбите кога ще ни върнат покрайнините, сърбоман??? Марш към Белград да ядеш плексавици и да друсаш кючеци на сръбските ромове...

10

Възраждане

преди 1 година

До Анонимен Босна и Косово и Албания и Родопите и Разграт се изнасят в Туркие в турски съюз. Сърбия си поделя Босна с Хървация. България взема покръстени Албания и Косово и РСМ като компенсация от войните в български съюз

9

Анонимен

преди 1 година

А аз смятам Косово и РСМ (БЮРМ)за недоразумения. Първото трябва да го върнат на Сърбия, а второто на България. Така ще има мир на балканите. Също ЕС трябва щедро да финансира де-ислямизирането и покръстването на Албания.

8

Анонимен

преди 1 година

Те са тройка в Югославия със Сърбия.

7

Анонимен

преди 1 година

Като "партньор" ли, албанците развяха картата на Велика Албания в РСМ?

6

Две измислени

преди 1 година

държави,едната все още непризната,щели да си партнират...

5

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Курти е бетон.. щом вучич се уплаши и даде назаден..

4

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония може да ги дръпне на зад. По телевизията Косово ми се водя малко по-напред. Имат по-хубави футболни терени и по-цивилизовани агитки.