45

Bg izmet

преди 8 месеца

СТРАШНО ГЛЕДА...ЩЕ ИЗБЯГА ПРИ СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ...

44

Анонимен

преди 8 месеца

Ами нали в записите, които публикуваха от среднощното обсъждане на сглобката от партия Продължаваме измамата, точно лидерчето им - подлецът, лъжец и мошеник Кирил Парапетов се чува да обяснява, как всички трябвало да се задължат в новото правителство да "пазят Борисов" и той да стане недосегаем? Ето недосегаем е за сега. Предполага се, че това е нареждане на Посолството, понеже е замесен в повечето им тъмни дела и ако го натиснат, ще се разприказва да им развали рахатлъка в БГ.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Зорът беше да си сложат свой и зависим главен прокурор. Такъв беше Гешев и чудесно държа чадъра над Тиквата, докато не се скараха по някое време и не си сритаха капите. Затова тоя не си даваше имунитета, докато не успяха с подлото човече Парапетов да си сложат свой човек за главен прокурор. Едва след това си дадоха имунитетите за известните техни престъпления, защото са сигурни, че главния прокурор им е в ръцете и нищо не ги заплашва. Съответно, сега ще разтягат и замазват нещата, чакат давност.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Няма шанс да почне да се разглежда скоро... Буци се намърда в това правителство за да си осигури билет "не пип" докато то трае. ВЕче щеше да е подсъдим..

41

до 40

преди 8 месеца

Това му е естествената боя

40

Анонимен

преди 8 месеца

Този айдук е олицетворение на политическата, икономическата, правната и морална кризи в България. Такива като Б.Б. и Пеевски направиха така, че милиони българи да напуснат родината си, останалите тук-да я намразим. Възможно е ПП-ДБ чрез лансиране на подставени лица в прокуратурата да се опитат отново да го изперат и спасят от затвора. Но нека не забравят Румъния. Румънците се оказаха по-смели, по-честни и по-решителни от нас. Възможно е предатели от ПП-ДБ да докарат нови протести като през 2020.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Доста тен е хванал нашия.

38

ПроСоТо

преди 8 месеца

хе хе!.."Едно си баба знае,това си бае"...."В момента делото е разпределено на друг колега, който предстои да се запознае с материалите по него и да прецени дали са събрани достатъчно доказателства по отношение на искания имунитет и какво трябва да бъде извършено от тук нататък, както и дали е необходимо да се събират нови доказателства","..Демек,ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО !!!..И новия прокурор,който "ТИ СИ ГО ИЗБРА" ще нищи познатите до болка факти до безкрай..Само и само да не пипат Толупа !.ГНЪС

37

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно ли е че половината "събирани" материали са там? Че той досието си пречисти, та делото ли няма?

36

Анонимен

преди 8 месеца

И онези с Народния съд са се преродили...само искат да бутат Борис III ,т.е. Бойко в затвора хаха.После внуците му ще се върнат да си връщат имотите....това вече сме го преживяли.Дежавю.

35

Хе хе

преди 8 месеца

Това предизборна уйдурма, преди местните избори ли е? Баце Сглобката, изработена в Посолството Го пази!

34

Босоногото дете

преди 8 месеца

Тате, тате, на кого не оставяш?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Човека който обърна идеята -Ако спечеля, печеля за цял народ- ако загубя,губя само себе си....

32

Анонимен

преди 8 месеца

Капо ди туи капи (бг варианта)

31

Анонимен

преди 8 месеца

Любимата ми мутра се появи -- хелоу, бейби! -- затворът те чака, работим да го снабдим с пожарникар.(С роднини в сащ)

30

християнин

преди 8 месеца

Когато вкарат банкянската крадлива *** в затвора,ще почерпя целия квартал.Безумци,подкрещи банкянската ***,давате ли си сметка какво правите?

29

Кво

преди 8 месеца

Го интересува нали е ЕТ бьлгария

28

Бонго Бонго

преди 8 месеца

За Бойко незнам, но Радев е сигурен затворник.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Осъждат Боко на 40 години , а той се оплаква , че вече е на почти 70 и няма да може да ги излежи. Съдията го успокоява и му вика да изкара колкото може.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Какво правихте почти два месеца, защо не си говорехте за бюджета, а играехте мачлета, докато другите бяха поне в парламента, и ако има някакви интереси това са точно ваши, изпиране и изчистване, отлагане до безкрайност ако гешев поиска сваляне на имунитета, готов е да пожертва всички само и само да запази себе си, жалък страхливец - и какво да не вярваме на това което самият петков каза един ден предварително, но било извадено от контекста, изобщо даже не е извадено от контекста, той дори направи кратка извадка на това което са решили за да може този крадлив и похотлив при мат борисов да бъде