344

тулуп

преди 10 месеца

Украйна привърши персонала щом мобилизира и жените...сега са наред Полша, България и Румъния.

343

БГ украсите??

преди 10 месеца

Ако смееш зайди в Одеса и на руски с румънски акцент кажи че дядо ти е бил 1943 ей на тази улица, до таз къща под ей тоз прозорец когато се е случила случката и ще ти потрябва курсове по бърза изуване на потури заради излитащата ти ама мноо гуемануждъъъ. Шъ тъ нацепят на кибритени клечки

342

Превратот иде

преди 10 месеца

Акълът винаги има място да дойде поне последен.Ей са тия новини: укруродите напредвали. . .Да на Исток,към пленническите лагери напредват с пълни резервуари, нафрашкати сандъци с боеприпаси и оръжие,здрави и неранени украински мъже които след кратък курс по руски език щеси възтановят рускатадоброта и като гопогнат онова недодяланото адолфче,па като му забръснат едно хитлериско подносово квадратно мустаче,дадътму да глътне чрез помпа една каца керосин и му заврът подпален аналеноподпалефитил ЮПИ!

341

дяконЪ

преди 10 месеца

най ми харесва да ме цензурират, като пиша в цифри...1 норвежец 2 поляка 8 украинеца и 1 руснак756:15Скоро ОдесаКасапницата е само от вчера 14.08.2023 и само от нашият отряд.Вие от днесБиЖи може да триете, да бдите за юро-жендърският съюз, но факта си е факт и цифрите са си такива.Опорният пункт си го превзехме, всички вътре бвха надлежно описани по-горе.

340

Див Петел

преди 10 месеца

Освобождават родината си бавно, но не се отказват. Браво на славните украински защитници. А путинягата.....той си знае и историята ще го нареди до себеподобните му дребни и зли хора, станали причина за смърт на множество други. Те диктаторите имат и антропологични прилики.

339

слава хероине

преди 10 месеца

лол просто лол

338

Анонимен

преди 10 месеца

Айдеее... Фашагите пак извадиха торбата с лъжите. Немога да разбера от какъв зор го правят? Разбирам да бяха само руските медии... Ама то вече и немските, и американските, френските... Всички групово пишат едно и също, само тия лъжат още. Че и се сърдят като не им вярваме.

337

Стига глупости

преди 10 месеца

До Анонимен 364: Украинската пропаганда (която нашите медии старателно повтарят) е наистина за бавно развиващи се. Украйнската армия загуби Бахмут, а спечелила 40 квадратни километра около него. Как става такова чудо? Няма вече Бахмут. Има Артьомовск.

336

Анонимен

преди 10 месеца

40 квадратни километра са освободени само около Бахмут русофили *** иТъпи... Ако имахте достатъчно мозък в кратуните си щяхте да направите справка и другаде... или поне да се усъмните, че нещо не е наред с числата в тази "новина"...

335

Нищо ново

преди 10 месеца

3 квадратни километра около Бахмут? Интересно как ги мерят. Един километър напред (колкото оттук до кварталният магазин) и три по дължина или обратното. И сигурно това е в т.н. сива зона между фронтовите линии.

334

Въпрос

преди 10 месеца

Дали сме на Украйна помощи за 240 милиона долара. Дали ще си ги върнем някога?

333

Странно!

преди 10 месеца

Картата на фронтовата линия там е без изменение и днес! Във имагинерното пространство ли са се пренесли тия 40 кв. км. ??

332

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите предатели, дават на Украйна 50 милиона и 100 бронитранспотьора ,по черноморието е пълно с украински туристи ,а те помощи им дават,имайте предвид че ъияса по нагли от нашите роми

331

Анонимен

преди 10 месеца

Как не ви омръзна? Сменете плочата!

330

До ихтиманеца

преди 10 месеца

Е то и ти ще пишеш, ще пишеш, пък ще спреш !

329

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Ще съобщава, ще съобщава, пък ще спре!

328

Анонимен

преди 10 месеца

Джуджето зеленски не е поканен на г20 септември индия дава ясен знак че не го подкрепя идва края

327

До 354

преди 10 месеца

Maйka ти ще проговори първо руски.

326

Анонимен

преди 10 месеца

БОЙ ПО РУСКИЯ И ДИOД ДОРДЕ ПРОГОВОРИ УКРАИНСКИ! УДPИ!

325

Статистик

преди 10 месеца

The Guardian: Само днес ВСУ са загубили над 400 войници и 54 бойни машини. Нещо много скъп тоя "напредък" бре?