87

Ако някой

преди 9 месеца

все още не разбира концепцията "контролирана опозиция", надявам се настоящата изява на Мангъров да му я изясни.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя когато и да го набият ще му е късно. Ходи 2 години да говори на хората как не трябва да се ваксинират и сега скимти като бито куче по телевизията...

85

Анонимен

преди 9 месеца

е нали американските лаборатории работят с пълна сила - имаме си и в българия -. тия садисти отдавна работят за намаляване на населението в другите страни - имат си и агентура в българия - парламента

84

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, да не идват избори, че Мангъра изпълзя?

83

Анонимен

преди 9 месеца

До До 81Кажете, моля ви първите три от многото доказателства за връзката между ваксините и аутизма?Само моля - без спонсорираното от адвокат "изследване", с което е искал да спечели пари от дела.

82

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименДо преди 89 година, средната продължителност на живота в България беше с около 5 години по-ниска.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен трябва да забраним ваксините за всичко и да се върнем в средните векове и да си пием ур1ната

80

Петров

преди 9 месеца

Ти нормален ли си бе, че твоите деца нямат аутизъм не значи, че други нямат. Като гледам не си много умен как ще разбереш. По - тая логика и ковид ваксините са безопасни, не съм чул един мало ум ник да е умрял от моите ваксинирани познати, по тая логика и те са безопасни. Изпитани били, кой ги е изпитвал бе кой?

79

Bg izmet

преди 9 месеца

АЙДЕ И ТИ МУМИО ТРЬГВАШ СИ ЗАВИНАГИ БАРАБАР САС МУЛЦИТЕ И ***.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Мангър Пелтеков на всяка манджа мерудия :)))

77

До 81

преди 9 месеца

Напротив има много, като най-показателното доказателство се нарича причинно-следствена връзка и се доказва изключително лесно само със способите на статистически данни и методи. Естествено, че бялата мафия няма да ви уведоми публично за вредите от "ваксините", та видиш ли да им спрат паричните потоци, така че ако сами не се интересувате и не си правите изводи, ами тогава продължавайте да си вервате в "наУката" и да си давате парите на хора, които печелят от вашето здраве, упс... болести...

76

Анонимен

преди 9 месеца

До преди 89г., в София имаше по 1 до 2 аптеки в квартал, без опашки и без грипни ваканции. Откакто дойде демокрацията, аптека има на всеки 100 метра с опашки, особено в есенно-зимния сезон... Така да се каже, демокрацията ни донесе много "вируси", най-вече медийни, а някои хора в бели престилки доволно потриват ръцете, броят пачките и продължават да ви лъжат колко здрави сте. На поне няколко поколения сериозно им беше промит мозъка, така че продължавайте да вервайте в "наУката".

75

Анонимен

преди 9 месеца

До Петров - И аз, и съпруга ми, и децата сме със всички ваксини (без такива за ковид), аутисти няма. Няма и категорични доказателства, че аутизмът се предизвиква от ваксини.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата мисли за вашето здраве, правителството мисли за вашето здраве, Биг Фарма мисли за вашето здраве, белите престилки, и те мислят за вашето здраве... Защото сте едни касички с пари за източване... Здрави не им трябвате! Виж хронично и перманентно болни е друга работа... Вервайте им и ще станете дълголетници, ама в некой друг живот...

73

До 65

преди 9 месеца

Дядо ти, лека му пръст, но подчертавам дядо ти. А от 2 години инфарктите и инсултите масово почнаха да поразяват от детска възраст... Ясно ми е, че или си на заплата да тро^лиш по форумите или не ти е останало и милиграм сиво вещество, но и двата случая - късмет и успех, тичай сега бързо за следващия бустер и някоя друга от конвенционалните "ваксини* на Биг Фарма. Биг Фарма мисли за твоето здраве, докато си жив и можеш да си плащаш...

72

Петров

преди 9 месеца

Какъв неизпитан бъркоч бе, тоя говори каквото му плащат. От къде да знам кога говори истина кво стана с аутизма предизвикан от ваксините това не бяха ковид ваксини. Сега безопасни ли съанаха.

71

Дейвид Айк

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

70

До Петров

преди 9 месеца

Чети бе, човек, не си съчинявай. Не ги плаши, преди ставаше въпрос за неизпитания бъркоч, наречен ваксина, сега става въпрос за изпитани ваксини и доказали ефективност с годините.

69

Петров

преди 9 месеца

Нима Мангъров стана ваксър. Не може да плашиш хората от ваксините и после да се чудиш що не се ваксинират. От де да знаем кои са хубави, кои лоши, на кой да вярваме. Всички сте платени от фармацефтичните компании.

68

Доктор Ох-боли

преди 9 месеца

Пак ли започнаха мангърщините ?