78

Itso

преди 9 месеца

Щом скача значи не е червен.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Питам един защо си е купил пъpделник да събужда махалата? Пъpделника натиска пeдала и той: "Бръм, Бръм, Бръм" Слаб е вика, трябваше да купя по голям пъpделник да разсъбуждам квартала като си идвам и жената ми да слиза от 11 етаж и да ме посреща с усмивка, след нощната ми в ресторанта запивка!

76

Я па я..!

преди 9 месеца

В САЩ няма проблем със старите коли. Цените им се вдигат.

75

Съвет

преди 9 месеца

До Анонимен 67 Купи си .

74

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 75 : Епохата на "мутрафоните" изтече преди 20 години, ако не си забелязал. Малко останаха, и тях или ги прибират на топло, или ги гърмят. Вече са пренебрежимо малко число.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Нема паре!

72

До 61-Като гледам ка

преди 9 месеца

Да,бе да! До няколко години 80% от каляските ще са електрички.А по бензиностанцийте ще висят табели ЗАКРИВА СЕ.

71

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен74, баю, според теб мутрафоните и паричковците дали ще се качат на адския транспорт? Не, че нещо, ама за тях и правила няма, милиционерите с радост ги ескортират за > 1000-ка. Проблема ти е само в бедняците работещи на 2-3 места за да свържат двата края.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Автомобила не е за бедняци. Скоро на всичк бачкатори ще им вземат изгнилите 20 годишни барутници, и заминават където им е мястото - в градският транспорт. Автомобил ще кара само който може да си позволи адекватна поддръжка, и спазва правилата.

69

Топчо

преди 9 месеца

Предпочитам нещо старо, на което не са жалили стоманата. Тия новите дрънчат на евтина пластмаса. Един таблет за 2к жълтици и светлинки и почти без физически бутони.

68

ИТтата обраха народа

преди 9 месеца

Новите коли ги карат все програмисти - нагласят си нещата да имат отстъпки защото програмите и сайтовете за лизинг те са ги писали. И това все за наша сметка.

67

ПЕРЕСПЕКТИВА

преди 9 месеца

***, лизинга ще ви е най-малкия проблем до края на годината !Ще ви питам при продължаващата ескалация на нарежението в Украйнаи Западна Африка и намаления добив на петрол в света, дали ще ходите до магазина с кола на пазар, при 5 лева гориво за литър . . .

66

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

С кола ходя до магазиня и обратно за да не нося торбите.Теябва ли ми чисто нова кола за това?

65

Анонимен

преди 9 месеца

И аз нямам шофьорска книжка.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Боли ме г. за нова кола.Купих си колело. Другото - с автобус, влак или самолет

63

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

Всякакви незнайни герои се надпреварват да дават съвети за купуване на коли, стойност и прочие..... Смешно е, че се правят изказвания видиш ли от "експерти" .... ама всички "експерти" карат втора употреба(дано, иначе вероятно дори трета). Хайде да си гледате вашите сметки, вашите тези и вашите пари. Не се изказвайте без да сте питани.Финансови съвети от бедняци не са нужни никому.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Да, лизинга ще ти оскъпи колата с около 30%, да не говорим колко пари загиват за застраховки, поддръжка задължително в официален сервиз и подобни. Ако ги имате парите кеш по-добре инвестирайте в нещо друго колите са надценени а и като излязат новото поколение електрички колата ви ще е като стар компютър - за изхвърляне.

61

Itso

преди 9 месеца

ммм не е вярно, все по евтини електрички ще влизат от Китай.

60

Какво става?

преди 9 месеца

Държавата е закъсала и събира пари. Онзи ден ми показват снимка в кат на моята и друга кола и твърдят, че съм превишил точно с 40 км. При 39 попадам в друга графа и глобата е наполовина. След разговор с адвокат, ме посъветваха, че кат правят този номер с цел грабеж. Ако не ти се занимава плащаш солидната глоба. Аз обаче реших този път да не мълча. Ставаме свидетели на държава с лице на рекетъори от 90-те. Внимавайте и не се поддавайте.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледам как растат цените на горивата след някоя и друга година на бензиностанциите ще има реклами:- "Пълен резервоар - подарък автомобил!"