30

Анонимен

преди 9 месеца

А аз си мислех, че Безос и Преслава даряват 100Милиона за Хаваи.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До днес само 3% от изгорените бараки са претърсени за евентуални жертви, само 3%. Никой не го е еня за хаората там. Казха го и по наша телевизиия, един младеж, излъгал се да хпди на "студентска бригада в САЩ", т.е. да унижава страната ни. Каза, че няма никаква организация за никаква помощ. И това - курортно селище. Уж световно известно. Ей т'ва им е нивото. а тези 100 милиона $ ще стигнат само за пътни разходи на два кораба със стока. Това са острови, всичко се докарва отдалече.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Егаси травелата с джуки като маймунски з-ник.

27

анонимен

преди 9 месеца

Необяснимо защо колкото е по-богат един мъж, толкова повече го влече към женски индивиди с джуките, напомпани със силикон цици и дупе, с една дума без капка естественост. Дали пък парите не изкривяват представата им за женската красота и уродливото започва да им се струва красиво. Има разбира се и изключения сред богаташите.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Видял русофила бараки, ама на снимка. ФАЩ се разпадал, масов отказ от долара имало. Другари, вече сте досадни с глупостта си.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Аз доколкото разбрах , не е и тя безпарична съвсем . Умна жена е . На снимката не я бива , но изглежда добре , на 50 някъде е .

24

Анонимен

преди 9 месеца

При всички природни бедствия в САЩ виждаме само бараки о тук=там някоя стабилна постройка. Аз помня, кхато през 1990 г. "в зората на демокрацията" тогавашният американски посланик в България рекламираше "лесно строене на къщи за бедни", имайки предвид техните бараки. Тогава не му се хванаха. Сега обаче в други страни със "стабилно строителство" ,след зенетресението в Турция, където това стана голям проблем, е азбестът. Вдишан азбест трови човека тряйно за след години.

23

Itso

преди 9 месеца

Все едно аз да изкарам 50ст. от джоба си в полза на наводнените села някъде в бегето - и за мен са малко и за тези, на които ги давам.

22

Хм

преди 9 месеца

Хубава жена, но някак странно седи до Безос. Ако беше до Хю Хефнер по-логично би изглеждало. Те си знаят де, може и да е прекрасен човек

21

Реалист

преди 9 месеца

Безос и годеницата му дарили.Мостът се огънал под тежестта на слона и мравката.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Пожарът е показателен за САЩ. Нямало е нито аларма или сирени за бедсвие, за да реагират хората, няма и никаква противопожарна дейност. Погледнете кадрите: пожарите са в населените места, не са в полето, значи е тръгнал от селището. При тези бараки, да не мислят за евентуален инцидент, е , меко казано детинщина, И хеликоптери за гасене - чак от континента , на хиляди километри. После ми говорете, че американците били напреднали.

19

Анонимен

преди 9 месеца

ахахха - какво дарява годеницата, тя имали ги тия пари или на чужд джоб и 100 дарения може да направи

18

Разбирача

преди 9 месеца

Бълха го ухапала

17

До 11

преди 9 месеца

Мен, самият факт, че инвестираш в акции е достатъчен. А Безката печели ТОЧНО от такива шарани;)

16

Анонимен

преди 9 месеца

Дори Безос оглупява...:( Това, до него, изкарва 100$, ама на час. Не повече.

15

Анонимен

преди 9 месеца

ГОСПОДИ КАКВО Е ТОВА КОШМАРНО ЧУДОВИЩЕ ДО ДЖЕФ БЕЗОС???

14

Анонимен

преди 9 месеца

Колко жени мина и не се жени а си остават без пари.

13

Хаваец

преди 9 месеца

На кого са ги дали 100 милиона :)))

12

Анонимен

преди 9 месеца

Изглежда видимо доволен човека, има пари угажда си а пък вие които не сте богати ИТ-та само завиждате!

11

Тошо

преди 9 месеца

Той да, може да даде, но тя.....има ли трудова книжка, мммммм само питам...!?И що ми се струва, че тая сума е като "след дъжд качулка".....?Със 10% от нея можеше да се образоват хората и ....да не се стига до този АД!Между впрочем, то май винаги е така!И с пожарите, и с наводненията и с Украйнската криза дори....!