35

Същият

преди 9 месеца

Страх от ,,щайгите" и ,,бензиностанцията".Това е страната на лигьотините.Долу САЩ.Да живее България *** ще ги броим след войната.

34

ха-ха-хи...

преди 9 месеца

Путин е виновен !!! Льиош Путин...много лиоьшь...!!!!!

33

Алекс

преди 9 месеца

Чудя се на авиационната администрация в САЩ.Да допускат съветски щайги в небето.Съветска щайга само на статична експозиция в музей.

32

Анонимен

преди 9 месеца

До 34... Хвалят, защото си имат... А ти какво ще хвалиш - чертежите, или чушкопека...

31

Анонимен

преди 9 месеца

От видеото става ясно, че няма авария, няма причина за катастрофата. Пилотиращите МиГ-23 янки са се переcpaли и са се катапултирали. Преди много години, по времето на СССР, един такъв МиГ-23 без пилот /на автопилот/ беше стигнал от Финския залив през Полша, ГДР и ФРГ до Холандия и беше паднал на брега на Атлантическия океан от това, че му се беше свършило горивото.

30

Западняк

преди 9 месеца

До 33. И как реши, че янки са го пилотирали? Ти там ли беше? А иначе, *** май вече не летят много-много над Украйна, че бая ги свалят. Само страхливо и подло пращат само ракети и ирански дронове.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 2 дни падна подобна кошница в Рашшисткото блато, ама *** не са били късметлии и малко са се поопекли. Само БГ копейките хвалят допотопните бангии на веттенките.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е че руските самолети си летят безпроблемно над бандеркрайна. Янкито на какъвто и самолет да се качи все пада още от кубинската криза и виетнамската война.

27

Ха ха

преди 9 месеца

А на предишното авиошоу две бронирани машини се изсипаха като чували с цимент от транспортния самолет щото не им задействаха парашутите навреме..... Не беше смешно , а плачевно . Май имаше и жертви. Така че, дали е безаналогова руска или супер технологична американска техника .... няма никакво значение щом я управляват некадърници.

26

Време за реклама

преди 9 месеца

Антиреклама кампания на руските самолети!Купувайте си Фки!

25

обяснение:

преди 9 месеца

Некадърният хамерикански пилот не се е спраВИЛ С УПРАВЛЕНИЕТО, НЕ Е ЗАРЕДИЛ НАВРЕМЕ С *** котела)):

24

Анонимен

преди 9 месеца

те сами си падат хахах рашките самалети/// Нема нужда от ПВО!

23

Фейк_Вова

преди 9 месеца

Тва безаналоговите самолети ли са ??? ---- Да безаналогови но с американски екипаж... Освен ако не кажеш че екипажа е руски.... хахахахахах смотльо ама се нарекъл Вова

22

Анонимен

преди 9 месеца

"Руската военна техника е се доказва ежедневно.Онзи ден край Калининград също падна едно революционно изобретение"--------------Като заговорихме за революционни изобретения, можеш да си пуснеш миналогодишната катастрофа на F35 във форт Уорт, Тексас. Смехът е гарантиран :D

21

катапултирали

преди 9 месеца

Колко красиво! Пилотите, наистина ли няма какво да губят, та поемат всякакви рискове!?

20

Руския самолет

преди 9 месеца

се е опитал да убие американските си пилоти :D

19

Фърчолет

преди 9 месеца

Краварски саботаж!То се вижда че всичко е по план и пилотите предварително знаят и катапултират!

18

Вова

преди 9 месеца

Тва безаналоговите самолети ли са ???

17

хм

преди 9 месеца

каквито са им прахосмукачките , такива и самальотите

16

Анонимен

преди 9 месеца

Не се е разбил, а е паднал! След като пилотите са катапултирали, значи е паднал, защото не е дрон да лети без пилоти! Изразявайте се коректно, но знам, че е трудно с дефицити по български!