202

Николай Стоименов

преди 8 месеца

Виновни са руснаците че повярваха на краварската *** и се изтеглиха от Германия, а ние тук че допуснахме да ни съсипят армията

201

Анонимен

преди 8 месеца

"Над Украйна пада сянката на Първата световна война" -Егamu му и сравнението ,че и словесните еквалибристики в това литературно произведение , с претенции за новина !Ама щом е от Фашингтон пост - нормално , толкова си могат краварите ...

200

//////

преди 8 месеца

За едно съм съгласен с трола отдолу. Западът наистина е виновен, че не спя тази война в зародиш. Още в началото като гледаха на сателитите как се струпва войската, вместо да ходят при шуткин на онази дълга маса, трябваше в рамките на 24 часа да се съберат в базата на НАТО и веднага да приемат Украйна за член. И да започнат и те да трупат войска и оръжия от другата страна на границата. Много бързо руснаците щяха да подвият опашка и обясняват и до днес как това е било само учение на тяхна територи

199

Крум и секирата му

преди 8 месеца

А решението може да бъде просто съгласие за преговори.

198

2

преди 8 месеца

В момента Киев търси евтин потребителски дрон, който да замени китайския DJI Mavic-3. В същото време на Запад и в Украйна признават, че броят на безпилотните самолети на предната линия от руска страна се е увеличил значително през последните месеци.

197

1

преди 8 месеца

Американските дронове не са годни за бой в Украйна - The Wall Street Journal. Американските компании не произвеждат евтини дронове за еднократна употреба, от които се нуждаят въоръжените сили. "Американските БПЛА започват от 16 000 долара", каза бившият офицер от разузнаването на ВМС на САЩ Остин Грей, който сега работи във фабрика за дронове. Американските военни компании "тестват своите дронове в Украйна от месеци", но "те не могат да работят перфектно в суровите условия на бой".

196

2

преди 8 месеца

В статията се обръща внимание и на факта, че броят на хората, "успешно напуснали Украйна", не се разкрива или не е известен. Така западните медии обясняват решението на Зеленски да смени всички военни комисари. Така украинските граничари, с които военните комисари не си поделиха, лъснаха 100 милиона долара подкупи. Представете си колко милиона долара (със средна цена на "билет" от $5000) се озоваха в джобовете на укроТЦК?

195

1

преди 8 месеца

Подлежащи на мобилизация бяха задържани на границата еквивалента на пет бригади от ВСУ за цялото време на СВО - Financial Times. Украинската гранична служба съобщава, че 13 600 души са били заловени при опит да преминат границата извън ГКПП, а други 6100 души са арестувани за използване на фалшиви документи. "Неотдавнашната вълна от корупционни скандали показва, че някои плащат хиляди долари за документи за освобождаване от военна служба. Част от проблема изглежда е, че системата за набиране на украинската армия не е модернизирана и някои офицери все още се опитват да запълнят квотите, за да б

194

2

преди 8 месеца

Имаше всички доказателства за тяхната садистична същност: експлозии и палежи на къщи, вандализъм, грабежи ... но видеото, където азовците срещат ранен танкист на улицата, обръщат го по гръб, довършват го в корема и смейки се ехидно, тичат нататък. Върховният съд на Донецката народна република призна фашиста ​​от Азов Николай Кущ за виновен в убийството на ранен служител на Народната милиция на ДНР в Мариупол и го осъди на доживотен затвор в колония със специален режим.

193

1

преди 8 месеца

Поредният азовски гад ще гние зад решетките до края на нищожния си живот. Става дума за Николай Кушче с позивна "Фрост", който не беше достатъчно само да извърши зверства и грабежи в разкъсания от битки Мариупол миналата пролет. Самият нацист осигури пълнотата и красотата на наказателното дело срещу себе си: той, заедно с друг гад, заснеха своите "подвизи" на видеокамера и го публикуваха в телеграм канали с красноречиви имена "Танцуй Убивай" и "Mr.Fostovik".

192

Офф

преди 8 месеца

На, на ви Америка, на ви демокрация.

191

Анонимен

преди 8 месеца

Да ви открехна, защо го ят православната църква от Украйна. Не е защото е подчинена на Московската патриаршия. Причината е, че тя е най-новата институция в Украйна. Притежава най много земя. А тази земя искат да я изкупят корпорациите и да я засеят сГМО продукти и ръсят със своите химикали. Държава Украйна в Русия до 1917 година не е имало и църквата е била най-големия земевладелец. Нали и там ще връщат земята на собствениците.

190

Руснак

преди 8 месеца

РУСИЯ ЛЕКУВА ФАШИЗЪМ И НАЦИЗЪМ ДО КОРЕН,НЕМЦИТЕ ГО ИЗПИТАХА НА ГЪРБА СИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ...МНОГО СКОРО И НАТО ЩЕ ГО ИЗПИТА НА ГЪРБА СИ НО КРАВАРИТЕ ЩЕ СЕЧУПЯТ ОТ ЕВРОПА КУРКАТА ЩЕ Я ОТНЕСМ НИЕ!!!

189

Анонимен

преди 8 месеца

Ленин пише, че когато управляващите не могат да удържат властта в държавата, отвличат вниманието на населението чрез военна агресия зад граница. Кремъл точно това направи. За да предотврати нарастващото недоволство от некадърното управление: затвориха 23 000 фалирали индустриални предприятия и превърнаха Русия в бензиностанция. Нападнаха Украйна, и заплашват Полша, балтийските републики и т.н. Останалото е пропаганднаПОМИЯ. 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции.

188

ДОКОГА

преди 8 месеца

Докога садистите от САЖД ще разпалват войни и ще извършват престъпления срещу човечеството? ДОКОГА?

187

УМЕН

преди 8 месеца

Какъв перфиден говеддаарски садизъм, каква гавра, какво гнусно лицемерие - първо предизвикват войни, после назидателно ни обясняват колко са гибелни и какви ужасни последствия има от тях. Кога ли на Владимир няма да му издържат нервите и ще вкара десетина 40 мегатонни подземни заряда в Йелоустоун и още толкова в Сан Андреас. Много е търпелив и дано да продължи така.

186

Гого

преди 8 месеца

В тая жега на сянка

185

УМЕН

преди 8 месеца

Какъв перфиден *** садизъм, каква гавра, какво гнусно лицемерие - първо предизвикват войни, после назидателно ни обясняват колко са гибелни и какви ужасни последствия има от тях. Кога ли на Владимир няма да му издържат нервите и ще вкара десетина 40 мегатонни подземни заряда в Йелоустоун и още толкова в Сан Андреас. Много е търпелив и дано да продължи така.

184

Анонимен

преди 8 месеца

Копейки...к.в.о става с рублата??? Един вагон рубли= 1 тоалетна! На мутрофанова требе да й изпразним посолството за да си получава заплатата

183

Анонимен

преди 8 месеца

"Останалото е пропаганднаПОМИЯ. 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции." - И за сяка енда има по 100бомби .. АХАХХАХАХАСХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАх