12

Ост

преди 9 месеца

Колко неудобно и не на време. Може ли да дадете информация дали жертвата, убиеца и помагача не са били гейове.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Убитият е осъден условно за опит за убийство преди години, убиецът му пък съден за средна телесна повреда. Ами, уважаеми правораздаващи, кога ще се научите, че строгите наказания са превенция на по-тежки престъпления и кога ще почнете да работите истински и да въздавате реални присъди. Защо полицията се хаби сега с наши средства да води едни скъпи разследвания , които после завършват с условни присъди в съда. Излиза, че системата работи на празни обороти и само вдига медиен шум.

10

явно е гей

преди 9 месеца

убииство . Имаше един роро дето все го пишеха . обесване случайно и после от страх криене на трупчето на жервата . Има и други подобни лесни случаи . Аматйори убиици . не професионални командоси .

9

Анонимен

преди 9 месеца

Върнете смъртното наказание.След като накажете няколко всичката тая лудост ще спре.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Честита промяна!

7

do 6

преди 9 месеца

До Foolтова е така но няма да стане защото УПРОКРОАТУРА У БГ НЯМА !

6

Fool

преди 9 месеца

Сега следователите от отдел убийства, може да помогнат с невероятните си способности на отдел измами. Има 240 кандидати за разследване в НС, с това темпо на разкриване може да имаме ефективни присъди преди края на годината. Даже може да го прокарат по най-очевидния ред - Пеевски, Боко, Доган, Кирчо и Асенчо, Корни, Копейкин и после бивши министри на енергетиката и финансите бол. Току виж след няколко ефективни присъди влезем в шенген преди края на годината също така :)

5

до Фуул

преди 9 месеца

Защото убийствата се разследват понеже са най-важни, а и са доста малко, докато обирите са повсеместни и "няма ресурс". Също така убийствата станаха лесни за разкриване, защото почти всичките са между хора, които се познават и са "аматьорски изпълнения". Организираната мафия отдавна държи властта и крепи стабилността, т.е. не се занимава с убийства, а с обири под една или друга форма.

4

Fool

преди 9 месеца

Аз не мога да разбера само едно нещо. Полицията ни решава убийството за по-малко от седмица и то не за първи път. Имаме направо невероятни следователи, Шерлок и Магре пасти да ядат. Трябва полицаи от целия свят да идват и да се учат от нашите следователи. Та сега на въпроса ми, след като имаме такива невероятно ефективни следователи, защо чакам вече 10 години да намерят хората които ни ограбиха имуществото? Няма нужда от отговори, въпроси е риторичен.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Имали ли са интимна връзка или само 58 дена е било.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ли значи личен мотив в отношенията между двама мъже...

1

Анонимен

преди 9 месеца

Обикновен нацизъм, всеки ден убийства. Убийствата и нацизма вече са нещо нормално и в реда на нещата. Все едно шопинг. Ако не се замислите и не се промените, ще свършите много зле, като Украйна, в омраза и война.