68

Анонимен

преди 9 месеца

Арабите се плодят повече и от нашите махаладжии. Търсят място за заселване. Тука има място и веднъж заселили се, до 30 год ще претопят и изтласкат в ъгъла местните популации матриал, дето дори не ще да се възпроизведе!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Точно пред арабската бръснарница... съвпадение? Едва ли.А иначе от няколко години центърът се напълни с араби, м...ли и всякакви други и вече е страшно, особено вечер. Във всеки голям град си има такива квартали, обаче тук вече са в целия град. Не знам дали сте забелязали колко много арабски салони се появиха, а дюнерджийници има на всеки ъгъл и във всички тях работят араби, които не се знае какво правят след работа.

66

Анонимен

преди 9 месеца

80 жалък си и в тая опорка. Арабите са богати и не им трябва да идват тук в четвъртият свят.

65

до 76

преди 9 месеца

Арабите са приятлчета на сибирската империйка . Ще влизат в брикс-а . Значи арабските братя са добре дошли в задунайската губернийка .

64

Ако станем

преди 9 месеца

Американски щат нещата ще се оправят.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Руска държава...ти си голям оптимист! Много по-зле сме!

62

Живеем в дива

преди 9 месеца

Руска държава от четвъртия свят пред която Нигер и Сомалия изглеждат като Монако.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Прави ли ви впечатление, че в София внезапно се напълни с араби. Днес гледам един арабин водеше 5 млади забрадени момичета и две по-възрастни. МВР и Гранична полиция изобщо какво правят?! Функционират ли?! А вие се чудите, че в района на убийството имало камери и никой нищо не видял. В България става страшно и никой нищо не е видял и не е разбрал. Това не застрашава ли националната ни сигурност?! И какви са тези зловещи убийства?! Все едно живеем в дива арабска държава!

60

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На некомпетентното правителство!

59

Шерлок Холмс

преди 9 месеца

Човекът е бил убит от американо роб.

58

ХореишиоCSIМаями

преди 9 месеца

Човека е бил убит от русо роб намерихме лентичка с цвят на колорадски бръмбар как им викаха русо робите пред мо ча ги веят убиецът я е изпуснал Докъто е бягал в посока мо ча.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Нека всеки се заеме с либералната кликка. На единия вече му се разтрепериха кюлотите

56

Джон Уйк

преди 9 месеца

62 Ти лесно ще дойдеш ама дали ще си тръгнеш :)

55

Пижо

преди 9 месеца

Аз не разбирам какво значи "укривателство"! В целия свят има една думичка и тя е "съучастие"! В повечето страни наказанието за съучастие е като при участие, но има възможност да сключи споразумение евентуално, ако и само ако прокуратурата няма достатъчно улики за осъждане.

54

И аз съм човек

преди 9 месеца

И аз искам да си купя Порше 911 ТурбоS

53

Менчо Барабанов

преди 9 месеца

55 Имаш ли му терефона на Прокопиев?Да уредихме нещо да ми плащат.Така и така ви хей та безплатно комунистическите от падъци които вредите та Бъргария поне някакви пари да взимам за работата в полза на родината.

52

Царя е гол

преди 9 месеца

Честито за преврата! След като хванаха наглите на времето, убийствата спряха за много време. Но от като се разбута политическата обстановка, за две години, толкова убийства и издевателства е нямало за целия преход! Благодарим ви бивши комунисти, че върнахте мутрите обратно, показните разстрели и убийства! Благодарим ви, че чрез президента и тоз загубен рашков унищужихте МВР, благодаря че свалихте ГЕРБ от власт, за да съсипете държавата и да се включите към русия! Добре че ви спряха!

51

Не трийте М1ршииии

преди 9 месеца

44та комунистите избиха елита на нацията и ограбиха народа,окупираха България!Срожиха паметник на окупатора М О Ч А!

50

ХорейшиоCSIМаями

преди 9 месеца

Аз ако разследвах убийството вече извършителят щеше да е разкрит.

49

Премиера Денков

преди 9 месеца

Искам всички табели с имената та улиците да са такива по образец на американските да има хубави пътища и тротоари за да станете хора един ден!