58

Анонимен

преди 9 месеца

От тая дигиталност учениците не могат ръкописно да пишат не умеят ни с писалка ни с молив бравас само с клавиши и пръсти по екрана тик ток так

57

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 56...ама ние вече го прочетохме, за кво да го трият...все тая за коя статия е писан.

56

Анонимен

преди 9 месеца

И, мили Боже, открих си коментара за ракетите. Извинявам се. За друга статия исках да го пусна, но от бързото меню с много отворени прозорци съм объркал. Ако може някой да го изтрие. Благодаря!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Крилатите ракети по същество са безпилотни самолети, поради което по-рано са наричани самолети снаряди. Те са проектирани да пренасят конвенционална или ядрена бойна глава на няколкостотин километра с голяма точност. Модерните крилати ракети са свръхзвукови или дозвукови самоуправляеми апарати и летят по небалистична траектория на свръхниска височина, следвайки релефа на терена, за да избегнат засичането от радар.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Само като гледам правописа на повечето от коментиращите мога да си представя, че дигиталната им раница е препълнена с нули или с логически не-та. Правете си сами логическите функции/заключения!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Велико правителство!! Те ще спрат руССкия злодей!

52

Вижте какво

преди 9 месеца

Дигитализацията е полезно и практично нещо, но не трябва да бъде единствен вариант, нито да бъде задължително налагана ! Трябва да се намери начин за взаимодействие и допълване между двете форми !

51

Анонимен

преди 9 месеца

Българското дете ще остане здраво стъпило на земята. Няма да позволим да го вкарате във виртуалния затвор!

50

Миле до 42

преди 9 месеца

Не не е необходимо пс за 1000 лв , компютър от 300 лв работещ на lnux е е напълно достатъчен . Тук не става дума за гейминг или топ перформънс , казано на модерен български език

49

Миле до 38

преди 9 месеца

Всичките съм ги прочел , грешки допускаме , правописни или когато чукаме по клавиатурата , не си правя труда да правя редакция на правописа ми в жълти медии . Благодаря за критиката ,взимам я под внимание , ще правя повече усилие за бъдеще .

48

Анонимен

преди 9 месеца

Министъра може би е пенсионер. Защо не си гледа старините, а се напъва да мисли неща, които не са в компетенцията му?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Този от снимката преди седмици препоръча на децата да забравят. Така било по-полезно за тях. Скоро няма да е министър.

46

Анонимен

преди 9 месеца

И като резултат от дигиталната раница се пръква функционално неграмотен индивид.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Другарююю министър ,само с копи и пейст,не се ограмотяват.Те не четат и това,което са копирали и пейстнали в така наречените ви проекти.От личен опит го казвам.После в час стават и го прочитат и нищо в главите им.В крайна сметка трябва рая,която лесно се управлява.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Обзалагам се, че пак са използвали готова платформа за 50 долара, за която са похарчили няколко милиона.

43

Чао

преди 9 месеца

Борисов и Петков така ще могат да се пообразоват, че имат много пропуски.

42

Xaxa

преди 9 месеца

Наближава 15 септември и подготовката за краденето е с пълна сила. *** проекти като този са най-сладки - отпускат се пари откраднати от нас за някакви безсмислици, които естествено се печелят от правилните фирми. Комисионни има за всички, колкото повече е откраднатото - толкова по-дебели комисионни под масата.

41

На работа

преди 9 месеца

Трябва да се научат да получават и изпращат смс от началниците си.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Според Министерството на Образованието в дигиталната раница децата трябва да пренасят дигиталния бюклюк на Министерството на Образованието от училеще в къщи и обратно, докато мозъчните клетки на децата, след раждане, не бъдат заменени с информационнен дигитален резонанс за бpъмбари!

39

Анонимен

преди 9 месеца

До Мандо до 31 За 1 СВ на ПС пък трябва да купиш 1 ПС за 1000 лева. Доста солено е.