21

Партенков

преди 9 месеца

Долара удари 100 рубли. Ура друзя! Виденовата зима иде за вашите друзя от брацка расиюшка, стегайте хуманитарка, че рушките пенсиджъри че изпукат кат мухи от глад. Те и без това и сега ровят за просрочка от суперите.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 22, то пъ вкус ако има.. ще е като гума.

19

Чингис Хан

преди 9 месеца

Идва Голямото ИЗСЕЛВАНЕ, всички ро-ми от женски род ще бъдат продадени на държавата Иран, за разплод , ще получим 10 жълтици парчето а мъжете - ро-ми, ще чупят камъни с чук 24 часа 7 дни седмицата и ще получим 5 жълтици на парче. След това са наред ;демократите; директна конфискация на всичко което е тяхно , и в Белене. Тези които имат чужди гражданства ще бъдат разстреляни без присъда.

18

до 19

преди 9 месеца

До За зелето... това което си описал е само живота на българите,за сметка на всички останали хора по света,жалко ,много жалко

17

Мишо

преди 9 месеца

Съвсем скоро и горивата по 4.50 лв, като в Австрия. Защото от тях ще ги купуваме.България умира бавно и сигурно.

16

За зелето...

преди 9 месеца

...е нормално, идва есента и сезона на киселото зеле. Снощи у нас правихме редовния месечен купон с децата и внуците, тоя път на морски дарове. Кило миди, 10бр. кралски скариди, 3 пъстърви,3 лаврака и пакет шпроти. Нямаше калмари, раци и охлюви поради липса на пазара. За учудване всичко се омете. 50 лв. материала + 3 л. бяло вино+ шише мастика, домашна фокача, разядки с чесън и пр. неща за децата. Веднъж се живее...

15

Анонимен

преди 9 месеца

Щото зелето е от Украйна, и започва да се вмирисва скоро всички ще го изхвърлят кат мр.сен нар.ко.ман

14

...

преди 9 месеца

Тази сутрин купих 3 тиквички, 2 патл адж ана, 4 чушки, 1 лук, 1 глава чесън. Сума 10 лв. с малко подправки и олио ще направя ядене за 3ма човека, което ще се яде поне за обяд и вечеря. Не виждам кое му е скъпото. Спрете да гледате все пържоли и деликатеси да ядете. хранете се просто и здравословно.

13

ЕнтЕлЕгенД:

преди 9 месеца

За колко торбички с бЕло се търгува украинското Зеле?!?

12

Майор Костичков

преди 9 месеца

Друзя долара удари 100 рубли, миналата седмица ви виках че е 90 , а вие викате ерунда, в расиюшка никой не ползва долар. А помните ли лятото на 96та какво започна у нас? И ние не ползвахме долари тук, но в края на годината с една пенсия се купуваше няколко хляба и няколко кисели млека, наложи се майдана да сваля любимите ви управлящи от проруската клика. А тази зимата ше се наложи да събирате хуманитарка за путински пенсионери да не пукнат от глад. Ура друзя за пабедата.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Паржолите са без пари ....Абе евтиния.

10

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ само зелето ще поскъпне ще поскъпнат всики храни защото са зависещи от енергията която е много скъпа и унас и в ЕС - МЕСОТО в лъндън е вече 19 а беше 5 !!! така ще е в всички страни васали на юсей

9

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

всеки Ден Ям поне по 10 порции Свиинско със Зее - Любимото ми е, но при Нас в МС - Цената Остана Стотинки за Порция - Добре е на Народната Хранилка!

8

до 5

преди 9 месеца

бе не са пръжоли а стейк рибай от мноо специално месо :)

7

факт чекиджия беге

преди 9 месеца

Не е вярно, че контранастъплението се проваля. Вярно е, че контранастъплението е успешно.

6

пенсионер на круиз

преди 9 месеца

абе нали доходите се вдигат кво ви пука за цените :)

5

Анонимен

преди 9 месеца

А пръжолите от 560 кинта падат ли?Как е?

4

АнонимеН

преди 9 месеца

ЦЕНИТЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ПАДАТ И РЕДОМ С ТОВА ПАДАТ И ГОРИВАТА АКО НЕ ПАДАТ ЗНАЧИ НЯКОЙ ЛЪЖЕ! А С ТОВА ЩЕ ПАДАТ ЦЕНИТЕ И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТОКИ! ИЗВОДА Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ УДРЯ ПО СИЛНО ПО ПУТИНА ЩОТО ТОЙ ПРОДАВА ГАЗ ЗА ДА СИ ВЪРЖЕ БАЛАНСА ПОЛУ УМРЕЛ!

3

баба мара

преди 9 месеца

август месец а доматите и чушките не падат под 3 лева само олиото пада всичкосе вдига начело с хляба и млякото

2

АнонимеН

преди 9 месеца

СПРИ СЕ С ГЛУПОСТИТЕ ! КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ ТАКИВА НОВИНИ ТРЯБВАТ!