27

Анонимен

преди 9 месеца

Присъди под натиска на улицата са същото като присъдата на Гонева ли беше или нещо подобно, дето е пуснала Георги. Така че, поизчакайте овластените и компетентни органи да си свършат работата. Дотогава може само вашето отношение да пишете, но не и да определяте кой виновен и кой невинен.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Министерството на православието?? Само такова министерство не сме имали...

25

Анонимен

преди 9 месеца

Сама се е нарязала, за да може после да обвини Гошко охранителчето. А пък то, момчето, едно такова невинно и добро. ПатрЕот плюс защитник на семейните ценности - има жена и дете все пак. Радев трябва да ами връча орден "Стара Планина", другарят Путин ще се зарадва.

24

До 27

преди 9 месеца

Не бе, не е той. Само я е заплашвал преди това, пък и не му е първия път да посяга на някого. Иначе е добро момче, на мравката път прави хахахахах

23

Анонимен

преди 9 месеца

Айде по-спокойно, нека се изясни кой кого, какво и кога, самата Дебора заяви, че не е сигурна, че е бил Георги. Тепърва предстои да се доказва, не бързайте да анатемосвате. Нормаллно е всеки да има свое виждане за нещата. Ще се разбере, просто сега няма да е лесно да се замете всичко.

22

До 26

преди 9 месеца

Не се учудвай, г0ведата винаги подкрепят насилниците. Аз пък затова подкрепям ББ - 12 години насилваше г0ведата.

21

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 21 Не те ли е срам? Момиче, ръгано с нож в гърдите и обезобразено! А на теб точно тя ти се вижда нещо съмнителна, а не извършителят. Ако вземем така да се разправяме с всеки, който ни е ядосал, какво ще стане? Касапници под път и над път.

20

999

преди 9 месеца

Не виждам как неработещи институции ще бъдат накарани да работят със създаването на нова институция.

19

да ама не

преди 9 месеца

Сега разбирам че плащам данъци за някакво министерство на православието където дебелогъзи кухари да получават вминистрески заплати що не напрявят и министрество на исляма , министерство на будизма , католическо министерство и пр. Нали държавата е отделена от църквата какви са тия дивотии! Освен ако автора Росен Стойчев не е направилх най -тъпата възможна грешка.Ей

18

До 22

преди 9 месеца

Ами сега си има наказателен кодекс, ала партиите и НПО-тата трябва да прокарат ИК.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Трябват закони срещу насилието, няма какво да ми го делят на домашно, недомашно, улично и господ знае какво още, че и специално срещу жени. Ами за деца, мъже и възрастни нови закони ли ще мислят още някоя и друга година? Седнали да спорят за глупости в това НС. Французин ни дава акъл да учим децата на уважение към жените. Ами към останалите? Освен това уважението се заслужава, не е дадено априори. Да се възпитават трябва децата, да им се дават примери за добро и лошо, да им се обръща повече вним

16

Анонимен

преди 9 месеца

Взех нещо да се съмнявам в таз Дебора, особено като видях наглата й приятелка да бълва змии и гущери :)) Ако таз е оведомила медиите, нещо куца в цялата история :)

15

дедо ви

преди 9 месеца

някаква жена каза че в този район случилото се с Дебора е практика не от вчера . защо има толко учудени и възмущаващи се ? трябват отговори и наказания за това че е нямало навременни действия срещу това .

14

Не са ефективни

преди 9 месеца

Законите господине зам.министър щом позволяват и на прокуратура и на съд да не си свършат работата.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Според статията ние имаме "Министерството на православието".Не знаех.От кога така?Иначе,че са планирали как да вкарат Истанбулската конвенция е ясно.Грозно беше да яхнат протеста и на гърба на бедното момиче да манипулират.Нищо от това,което приеха не е свързано със случая Дебора.Язък,че извънредно се изложиха.Приетото определение за "интимна връзка" провокира съчиняването на вицове.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тези от парламента приеха неща,които по никакъв начин няма да помогнат на Дебора.Тя не може да докаже "интимна връзка".Крили са се от жена му.

11

До 13

преди 9 месеца

Напротив, идеята е непрекъснато да се добавят все по-широки и двусмислени текстове с цел да се злоупотребява. Жените да съдят мъжете за щяло и нещяло. Адвокатите да имат работа. НПО-тата да получават субсидии.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Вилнеят престъпни банди от 20-те години на XXI век. За българската престъпност след 100 г ще се пишат книги, ще я изследват учени. Слава богу тогава България няма да съществува

9

Анонимен

преди 9 месеца

"Министерството на православието..." не знаех, че имаме такова. Останалото в статията е празни приказки. На хората им е ясно какво не е както трябва да е. А тези промени които сте ги готвели повече от година са толкова повърхностно направени и недообмислени, че няма накъде. Те трябва да се правят от практикуващи юристи, а не от депутати лъскали стола в продължение на години, които са толкова далеч от реалност, народ и проблеми, че ги описва само една дума - некадърни!

8

Кънев

преди 9 месеца

Никъде,дори с половин изречение не прочетох за причината сполетяла "ученичката".Само Господ знае,какво се случва с девиците,които се перфорират на 14-г.Тази разюзданост която се забелязва от хората,ги прави апатични към случващото се.