32

Пенка

преди 9 месеца

Оная мумия Янка Такева кога ще си подаде оставка?

31

Жорко-Отворко

преди 9 месеца

Синдикатите са инструмент на Правителството.Ако си спомняте добре,те принудиха работещите по държавните заводи насила да станат членове,за да нямат автономното еднолично право да стачкуват когато започнаха масовите съкращения.Ако си свободен можеш да стачкуваш,иначе не.И когато се изпразниха заводите със тяхна помощ,те вкараха РМД-тата и започна Най-масовата кражба в историят на България.Синдикатите са престъпници,и маша на скритата държава.Те не защитиха нито един работник.Не им се връзвайте.

30

Ха сега де

преди 9 месеца

Тези от къде изкочиха?Путин нямало да минава Дунава и да ни освобождава!Бегом у шумата!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Синдикатите клатите клатите.Искат пари,но нищо не изкарват,а живеят на чужд гръб.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Всички на протест срещу шайката на Кирил Петков!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Подкрепям,дават и смешни заплати.А философите,не са наясно,че като има самолети ,не им разрешават да стрелят.

26

Спеца

преди 9 месеца

След правителството на Иван Костов това е най- скапаното, което носи огромни щети на страната и народа и то по политически причини! Не може да не гледаш интереса на народа ,а да служиш на чужди интереси ,които нанасят огромни вреди на държавата! Кой ще им плаща вредите?Синдикатите ни са гола вода ,не може да се разчита на тях ,че ще се справят с тия родоотстъпници!

25

Анонимен

преди 9 месеца

БГ синдикатите са част от управляващата върхушка.

24

ГНЕВЕН

преди 9 месеца

В продадената ни държава се чува гласа само на ...украинските синдикати ,подкрепяни от краварските и англасаксонските.

23

Анонимен

преди 9 месеца

То па едни синдикати....

22

Анонимен

преди 9 месеца

Пак гладни... изнудиха правителството веднъж, сега 2-ри път.... с тези червени к0муноиди държава не се прави!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде да ви видим

20

бе да питам

преди 9 месеца

тия от борба с градушките кво работят през времето когато няма градушки ? правят учения по стрелба или гледат към небето с надежда да няма градушки :)

19

Аноним

преди 9 месеца

Цялото преразпределение на богатствата отиват само в определени останалите или живеят някак си или по предприемчивите заминават

18

Тюрлюгювеч

преди 9 месеца

Той скоро Путин ще ни прати някоя ракета да разбие всичките градушки както са я подкарали нашите от Посолството на война!

17

Аква културист

преди 9 месеца

Как така нищо! Зарибихме едно езерце в пернишката градска градинка в седмицата преди да го източат за почистване. Това е сериозна работа, отговорна, скъпа. Направо се скъсваме от работа, ей-на и сега съм във фитнеса, да мога да смогна със задачите. И миналата година направихме същото. Догодина пак така.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Синдикатите са в защита на управляващите само в бг.Полза от тях никаква.

15

Fool

преди 9 месеца

Няма лошо, цените се вдигат. Нека хората получават по-високи заплати, но срещу свършена работа като бонус. Защото Аква културите, не знам някъде нещо да са зарибили. Заедно с ИАРА абсолютно никаква не я вършат. А тези за борба с градушките няма нужда даже да ги коментираме. При нужда да работят 3 месеца в годината в които има градушки, знаят предварително, че ще има и пак никаква не я вършат. 1000 лв средна заплата на месец за им много, за това което показват като резултат.

14

Петров

преди 9 месеца

Може ли сега така, точно България процъфтява - ето Боката си купи къща в Барселона, Кире е в интимна връзка, Денков се целува с Урсула - а тези се оплакват.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Гаргаджийте и те. Аре у лево.