133

ALIEN

преди 8 месеца

Момчето си каза в прав текст че иска да бъде забелязан. Политическите приказки са оправдания, защото очевидно не може да търпи критика. Такива wannabes с лопата да ги

132

Какъв фантазьор си..

преди 9 месеца

До До 133 ... Ахахах. Сега пък стана "стара еврейска мелодия" . И КОЯ Е ТАЯ МЕЛОДИЯ ? Все пак , нали трябва ПОНЕ да си я чувал за да твърдиш това ? КОЯ Е ТАЯ "стара еврейска мелодия" ... дето до скоро е била "стара баварска песен" ? Да не вземе да стане "стара викингска песен" ... или "стара португалска моряшка песен" до края на деня ? Можеш ли да ми кажеш коя е тая "стара еврейска песен" дето е плагиатствано от нея ? Или с тая твоя слаба памет вече си забравил ? Фантазьор.

131

Карлос Мантрера

преди 9 месеца

Стига дискриминация.Време е Ром да бъде президент на България.

130

До 133

преди 9 месеца

С невежество не се спори....даже за по точно не е стара баварска , а еврейска мелодия..ама нали си изрожденец.ти знаеш само нас червеното знаме роди...

129

Анонимен

преди 9 месеца

Ето, отново чакат хората да ги притиснат, за да спазят закона за интелектуалната собственост. За всяко нарушение ли трябва да се излиза на площада?

128

Анонимен

преди 9 месеца

Дя я пуснат за поздрав на депутатите.Заради тях в знак на протест хората и чалга пропяха.Едни пеят "Моя страна,моя Германия",други "Моя страна,моя Испания",трети "Моя страна,моя Англия" и т.н.Няма българин,няма ***,няма poм...всичко живо бяга да работи в чужбина,защото тук ни държат в мизерия на ниски заплати заради плана Ран-Ът.Съсипаха по заповед от вън икономиката,а сега искат и направо държавата да унищожат като я вкарат в чужда война.На Коледа даже искаха да намалят МРЗ по заповед от вън.

127

Какъв творец си ?

преди 9 месеца

До До 123 ... стара баварска песен ??? Верно ли бре ? Ама сега не можеш да ми кажеш коя е тая "стара баварска песен" . Бързо си я измисли , ама да дадеш доказателства май ще забравиш..... Фантазьор. Хайде , коя е тая "стара баварска песен " ? ..... е, толкова за плагиатството . И за безкрайната ти фантазия .

126

Itso

преди 9 месеца

къде ми е коментара?

125

Анонимен

преди 9 месеца

Тази песен винаги ми се е струвала доста кичозна. Очаквах да се възмутя повече от въпросния кавър, но всъщност ми стана смешно.

124

Какво Толкова

преди 9 месеца

Човека си свири и си пее за Родината си,вие му намирате кусур.Не сте ли обърнали внимание,че в Парламента думата ,,България'' вече не се споменава със седмици.Всичко друго се говори,но не и за България.Един човек възпя България,и тръгнахте да му търсите сметка.Ами ако беше запял ,,Шуми Марица" или ,,Боже Жаря ни пази" тогава какво правим.На съд ли ще ходим.

123

Пешо

преди 9 месеца

Ако имах номера на Господ Бог, щях да му кажа: "Затривай"

122

До 123

преди 9 месеца

Само да ти обърна внимание,че музиката на ..моя страна..е по стара баварска песен....толкова за плагиатството.

121

Въпрос

преди 9 месеца

Когато диван султан..сл.трифонов направи изпя гадните изменения за песента ...мама ми купи днес... или за ...Дядо мраз... никой не ропта. Толкова сме ограничени и простовати,манипулируеми и консервативни.. че даже сме смешни ,......като изоставени неандерталци и в 21век.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Ето го примера до какво води жендър идеологията и свободата на словото ,

119

Анонимен

преди 9 месеца

Защитници на свобода на словото боли ли като се пипне светиня. Те така е с Корана Библията и Талмуда. Свободията е анархия.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Преди години един индиец пък беше записал пък кавър на "Велик е нашия войник". Пак скандал иншум по медиите. Само че военните се възпалиха лошо и му бяха пратили хабер, че ще го взимат запас. Почти разреван обясняваше тогава,че било с най добре чувства и от уважение към величието.....

117

Какъв творец си ?

преди 9 месеца

Солистът Кристофър, по прякор Фараона... Аз съм творец . Не Фараончо, НЕ СИ ТВОРЕЦ. ТИ СИ ПАПАГАЛ.... ПЛАГИИАТ... Творци са Васил Андреев че е написал текста и Емил Димитров че я е изпял , както и Митко Щерев че е направил аранжимента по текста ... А ТИ НЕЩО СВОЕ КАТО ТЕКСТ, МУЗИКА ИМАШ ЛИ , КОЕТО ДА СИ СЪЗДАЛ САМ ? Кючека по който изпълнавяш това недоразумение СЪЩО е по шаблон на още поне СТО други ромски кючеци ...

116

Анонимен

преди 9 месеца

Финала на репортажа по Нова беше велик:-)))) Фараона заявява "Да живее България,! Но аз ще си остана в Германия!" Ашколсун, да живееш!!!! Живей, успявай, вземи и цялата си рода......И на родата родата до девето коляно:-))))

115

Анонимен

преди 9 месеца

Националния хим

114

Не

преди 9 месеца

Това не е моята България !