449

Анонимен

преди 8 месеца

Не са марзеливи младите! Просто обществото 33 години мина през пустинята и робите измряха или са с пенсии 500 лв. Е младия човек трябва да е самостоятелен, да създаде семейство, да го храни, да го изучи и да му предостави достоен живот. Е това драги кумунистически лелки и чичковци не става съз заплата от 1200 лв!

448

Безработен Ерген

преди 8 месеца

До466:Мама и Тати мене са ме създали за да живея, тоест да се наслаждавам на живота.

447

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 462 - Ти, докато следваше, как оцеляваше? Ако не си бил студент, попитай познати младежи, които следват висше образование.

446

Анонимен

преди 8 месеца

"Аз нямам деца да ми дърпат крачолите,нямам и жена да ми иска кинти.Аз едно парче хляб ще си намеря и на работа ще отида, когато шефовете изпълнят моите изисквания." ------ ------ -------- ------- Колко героично. И комично.

445

Анонимен

преди 8 месеца

Тези млади хора трябва да взимат пример от работохолици, като Принц Хари и Парис Хилтън, а не да бичат айляк.

444

Анонимен

преди 8 месеца

"Етническите българчета на възраст 19-23 г., ако не искат да работят се записват да следват нещо." - И как точно оцеляват, ако не е тайна?

443

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 459 - Не знам братлче .. псоледния, дето се правеше на разбирач, му издрънчаха 2 години затвор и ... иск от 1.8 млн. лева.

442

Шарлатанин

преди 8 месеца

Грешите, очакванията им са съвсем реалистични!Друг е въпросът, че мутро-комунистическо-ченгеджийския картел не е излязъл от комунизма и си е втълпил, че хората НЕ ТРЯБВА да имат икономическа свобода....... ей така, да не мислят за глупости, да знаят "кой кара влака" и да имат "респект"!

441

Анонимен

преди 8 месеца

До 454 : някога бях "счети". Няма хляб там - конкурираш се с легион бабишкери дето работят на кухненската маса и подбират цените жестоко. Сега съм tech lead И изкарвам доста по добре. Като счетоводител ако проявиш.... Реактивност може да влезеш в затвора. Като програмист нямам такъв проблем.

440

Безработен Ерген

преди 8 месеца

Аз нямам деца да ми дърпат крачолите,нямам и жена да ми иска кинти.Аз едно парче хляб ще си намеря и на работа ще отида, когато шефовете изпълнят моите изисквания.

439

Проста аритметика

преди 8 месеца

Тези български граждани, които са на възраст 19-23 г. и не учат, имат причина да не започват работа. При тяхната липса на образование и квалификация могат да вземат заплати, които са по-ниски от общия сбор на помощите, които получават като трайно безработни и социално слаби, но вече многодетни.

438

Много сте наивни

преди 8 месеца

Етническите българчета на възраст 19-23 г., ако не искат да работят се записват да следват нещо. Изключенията са много малко. Безработните на възраст 19-24 г. са от един друг контингент и са предимно мъже, защото жените от същия контингент на тази възраст са вечно бременни или с деца кърмачета. И всички те не живеят на гърба на родителите си, а на гърба на данъкоплатците.

437

Observer

преди 8 месеца

Не мога да разбера как родени в БГ говорещи български и предполагам сносен някакъв западен език МлЯдежи, не могат да се оправят и не знаят какво искат. То е ясно, искат лесни кинти ама и те лесно не се правят. Аз отидох с семейството ми в чужбина преди 15 г. почти без никакви езици с две деца, и се оправихме и къща имаме, и колежи завършихме и езици научихме и децата изучихме. Та незнам явно има нещо сбъркано в матрЯла сигурно. Или пък ги е срам да бачкат? Странна работа

436

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 454 Колега, посмали малко за нас програмистите. Голямата част от нашите са си същите *** като масата, дето не искат да работят сериозно. Има и наистина успешни колеги наистина, които вършат чудеса в работата. Иначе взимаме добре, защото генерираме доход. За месец може добър от нас да направи продукт, който ще се продаде на 1000 човека по 100лв и ето ти 100 000 приход. Що да не ни плащат 5 или 10000? Иначе лекари, някои счетита, дребни фирмаджии може да те шашнат с 10 х нашето.

435

Анонимен

преди 8 месеца

до 440,само че монтьора ми взима доста над 50лв. на ден!

434

Анонимен

преди 8 месеца

Те половината млади неудачници не могат името си да напишат правилно, но искат 200лв. на ден ахахахаха

433

Анонимен

преди 8 месеца

В две съседни тоалетни кабини в парламента, между партийните заседания седнали двама на тоалетни чинии с рeзaни пищoви - Сергей и Доган. Сергей пита: - Догане, това което правим в момента е ръчен или интелигентен труд? - Знаеш ли Сергей... май, че е умствена работа? - Защо мислиш така? - Ако сpанeто беше физическа работа щяхме да наемем хора извън партийните си задължения.....

432

Анонимен

преди 8 месеца

Шега кажа реалистично ще ми дава 1000 лева, аз му казах да си ги *** в ***.

431

Анонимен

преди 8 месеца

С образованието е като в селското стопанство. Всички засели лавандула тази година и цената се срива. Рев, о-лв-ле. Така и с вишУтУ. Всички записали право а после о-ли-лийй.Същото ще стане ако вече не е станало с програмистчетата. Пак ще има п-ли-лийй.

430

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Кой ще ви работи за 50лв днес минимум 200лв са необходими за един млад човек .То балъците са на свършване вече."За бело и к..ви в чалготеката ли са ти тези 200лв на ден?Изкарвам бая над тези пари и харча като съдран съответно. Някак си до 4000лв сметки, храна и подобни не мога да докарам месечно, макар че примерно съм минал на 100% месо- по 3-4 стека на ден да ям.За какво харчите толкова младите?