23

Анонимен

преди 8 месеца

Пак гласувайте за Киро и боко!

22

До Въпрос

преди 8 месеца

Като има такива,които пият и карат,ще има и милионери.Просто е.Не шофирайте ,когато сте пили и няма да плащате рушвети.

21

Конфискация?

преди 8 месеца

Или пак ще има : тия са от наштЕ ора?!? А друсаните и пияни дупедатници от интимната коалиция ще ги проверят ли?!? Или не моЕ, баце?!?

20

Анонимен

преди 8 месеца

Съдия Гьонева от СЗОС може да ви консултира, г-да от КАТ, какво да правите. Депутатите от НС са в отпуск, мин.Калинов е зает с освобождаването на началниците на ОДМВР, а Прокуратурата гони извършителите на поразии в интимните връзки. Почакайте до края на август с вашите въпроси. Дотогава водачите на МПС ще си пият алкохол и ще се зобат с опиати на воля.

19

Въпрос

преди 8 месеца

Жълтите жилетки на колко си вдигнаха тарифата за почерпка-чорбапарасъ?Каква е котировката за днеска?До нова година ще има още нови милионери в ***!

18

Бас

преди 8 месеца

Айде на бас че са пуснали още толкова Семерджиевци с милиционерски чадър!

17

Приберете си ги моля

преди 8 месеца

МВР ПЕРНИК се занимават с поръчкови убийства, пращат банди в ЕС да убиват Българи, моля приберете си Пернишките главорези от Австрия Виена!

16

Бай Дрън

преди 8 месеца

Хаха, все едно САЩ да направят акция в училища, която да предотврати масовите убийства :) Абе смешнициии, скрийте се бе, ммто ви пррсто да еа

15

Анонимен

преди 8 месеца

В Холандия е легално да пушиш марихуана. Защо не умират толкова много хора по пътищата? Не, не е защото чакат по две седмици след напушване, преди да шофират. Няма корупция, заради което пътищата са в добро състояние и законите са еднакви за всички. Тук ви баламосват с разни промени в закона. Пребори ли се корупцията, дори и без по-сериозни наказания, нещата ще се подобрят значително, но нито тълпата има капацитета да го проумее, нито управляващите имат желанието да я премахнат.

14

До Пешо

преди 8 месеца

Заради такива прости едноклетъчни амеби като тебе / най вероятно и ти си милиционер / ,цялата ни държава е на такива ниво. Въобще не можеш да вникнеш в същността на проблема и за това се изказваш като абориген милиционер какъвто си .Както и останалите милиционери в тази държава.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Хванати е за дали тест. Те си работят. Не гонят шорти с псевдотест, но има хитри , но бедни на хапчета. Не е някой кмет, моряк, а сигурно не ги пишат. Безименния е нарушил.

12

МЕН

преди 8 месеца

19 за алкохол и 15 за наркотици!!!!Има ли 34 конфискувани коли?Няма!КАТ нямат достатъчно паркоместа.На следващия ден си ги взимат.СМЕШКИ!

11

Анонимен

преди 8 месеца

До коментар 8. А защо полицейският синдикат се обявява против тестването на служители от МВР за наркотици с аргумента че дават голям процент фалшиво положителни резултати, но за редовия гражданин няма прошка. Вземат му колата и чака година да излезе резултата от кръвния тест. Което пък от своя страна повдига въпроса, ако полицай даде положителна проба за наркотици какво се случва с него? Вземат му кръв и го пускат една година отпуска докато излезят резултатите?

10

Shhen

преди 8 месеца

Всичко е като преброяване на дивите зайци, таблички, статистика и стагмистика

9

Popa ot razgrad

преди 8 месеца

А конфискации няма ли...

8

Полицай в РПУ

преди 8 месеца

Колегите си вършат работата. Трябва да се върши.

7

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 6 - по една бабалюга :D

6

Анонимен

преди 8 месеца

И какво им направиха?

5

Анализатор

преди 8 месеца

И колко са конфискуваните коли-нещо за това се мълчи,а щяха да ги взимат.

4

пожелание

преди 8 месеца

Конфискуваните коли ако не се продадат на търг до 3 дена ,да отиват за скрап .Поне няма да убиват !