18

Анонимен

преди 9 месеца

До Чичо Сам: Зорът е твой. На мен не ми пука къде е включен руският патриот Копейкин.

17

И АКО Е ТАКА?

преди 9 месеца

ВЪВ УСРАИНА СЪЩО.Евродепутатите от ГЕРБ-СДС НЕ !!! предупредиха европейски лидери за наличието в УКРАИНА на потенциални черни списъци на книги и за възпрепятстването на украинските гражданин с руско самосъзнание да внесе на територията на страната книга на руски поет, НЕ предаде БГНЕС.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Стари Хазарски номера скарват Съседите за да ги управлява по лесно. колко Издевателства има над Българи по Германистан и на други места по Европейстанският Хазарски Съюз ама Хазарските марионетки в България мълчат като ..... И

15

Анонимен

преди 9 месеца

Западна Европа ни откъсна от българите от Западните покрайнини, Македония, Беломорието. Оплакват се на престъпника, който е извършил престъплението. Сърбия беше съюзник на Запада до 1989 година. Югославия беше западен съюзник и приятел, който беше каран от Запада да води вражеска политика спрямо България. Помакедончването и репресиите срещу българското население в Западните покрайнини беше част от политиката на Запада срещу социалистическа България.

14

Анонимен 11

преди 9 месеца

Другари евродупетати,за белия списък "миротворец"кога ще се загрижите.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам за Сърбия, но за ЕС са 100% прави.

12

Itso

преди 9 месеца

Ами моята борба на Хитлер, десет малки негречита от Агата кристи за забранени от ЕС книги.

11

НEOНА.ЦИСT

преди 9 месеца

Щом "Демокраций" като Фащ и Германия подстрекават към изгаряне на книги ,защо Сърбия няма да има черен списък? Само Фащ ли има право да прави черни ,зелени.. списъци?

10

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз N9това са приказки за хора, които не познават историята или откровени лъжи, защото България не е отнемала територии с чужди граждани, а нейни територии с нейни граждани са били отнемани - Сърбия, Румъния, Турция и Гърция!

9

Аз

преди 9 месеца

В България няма сръби и македонци, а в Сърбия и Македония има хиляди българи, а сега де!?!?Тези приказки минават само пред бг публика, хората на балкана и Европа не са глупави.

8

Рендету

преди 9 месеца

Не зная каква е целта на "евроатлантиците" ни - Гърбавите Камили и ПП/ки с нагнетяването и повишаването на напрежението между Бг и Сърбия, и Бг и Марсианците!? Единственото, за което се сещам е, Отклоняване на Вниманието от вътрешните ни проблеми, които се трупат и Есента, и Зимата ще се стоварят върху нас като Лавина!!!!

7

пришълецът

преди 9 месеца

Радвам се за вас п*ганци, че приемате смъртта, но не нещо, което ме интересува...:))))

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

А за сайта Миротворец коги ще ревнат герберастките европедали ?

5

Асан

преди 9 месеца

Днес.бг е първия ромскотурски сайт в ес:)))

4

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС защитава българи, не руски копейки.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1: Миротворец не е от страна - член на ЕС. Ти какъв зор имаш? Копейка ли си?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Това е описано от Рей Бредбъри през 1953 г. в "451 гррадуса по Фаренхайт". И "възрожденците" ни пророчески са описани в този роман, ще се познаят.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Евродепутатите кога ща предупредят ЕС за сайта Миротворец?