103

Анонимна

преди 8 месеца

Ако няма търсене на пазара, няма да го ядем, предвид и по-високите разходи за производство, което пък е добре за нашето здраве.

102

Американски фентанил

преди 8 месеца

Клошовете в сащ ще ви изядът живи данъкоплатци,най опасните зомбита са в разделените щати

101

Анонимен

преди 8 месеца

Това ще стане като "биодизела" - излзи 50 пъти по-скъпо и замърсява също толкова ...

100

Анонимен

преди 8 месеца

Ше ядете и за още ше питате. Всички русофили ше ви наредят в редичка на Белене и с лъжичка ше ви хранят със супа от 3Д месо, кренвирши от щурци или сирене от палмово масло и лабораторно мляко.

99

Сойлент Грийн

преди 8 месеца

Гледайте филма Сойлент Грийн , и ще разберете какво ви очаква.

98

Анонимен

преди 8 месеца

В годините на най-страшен глад и мизерия в БГ за първи път се появи заместител на месо от Соя. Сега това е масова практика, дори си имат и веган движение и дано да се разрастват, че да има месо за нормалните хора!

97

Itso

преди 8 месеца

Научете се да ядете котки и кучета и ще имате истинско месо на трапезата. Я вижте корейците какви чудеса правят - коли, телефони, свръхпроводници.

96

Анонимен

преди 8 месеца

И защо да се трошат да прават 3д принтер за кренвирши от трупно месо, нишесте и перушина.

95

Гай Баню

преди 8 месеца

Преди няколко месеца,се опитах да ям изкуствено,лабораторно месо. Не успях и едно малко парче да глътна,толкова гаден вкус имаше. Оставих го навън - две седмици никакво животно не го опита а гъмжеше от лисици,порове,гарги и миещи мечки. Значи можете да си представите що за месо беше това!? Месото закупих от EDEKA

94

Анонимен

преди 8 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - Ти майтап ли си правиш? Как така, вакуумирано човешко месо?

93

Анонимен

преди 8 месеца

Природата не е имала предвид качествата на лабораторно създаденото месо, когато е програмирала човешкия организъм.

92

Стойне от Чукурово

преди 8 месеца

Цър....вулите че станат лукс за кратко на масата и после и те че изчезнат...

91

Дейвид Айк

преди 8 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

90

До извънземното

преди 8 месеца

Трябва да ти кажа, че едни от най-нервните хора са веганите. Познавам едва трима, но са си живи истерици. Предполагам, точно заради лепсата на животински протеин. Лещата не може да го замести.

89

Баба Гица

преди 8 месеца

Това е лудост. Значи ще чакат праската да се опраси, да вземат пъпната връв и после ще ликвидират прасенцата, за да не им правят конкуренция на лабораторния бъркочч.

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 8 месеца

А знаете ли в Украйна колко месо се добива? На запад предлагат и човешко вакуумирано месо! Да не мислите че еотгледано от 3Д принтер! Добито е от 3д куриум в .........

87

Анонимен

преди 8 месеца

И хартията от принтерите ще ядете скоро ,ако лошия чичко Путин не успее да нашляпа евроатлантиците ..на ви демокрация и свободия,*** такива,плюещи комунизма без да са живяли в него..

86

Анонимен

преди 8 месеца

Рака ще се разпространи като вирусна инфекция.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Защо от 3Dпринтер бе, това скакалците и бръмбарите свършиха ли?

84

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро и 3д домат... ще ни съсипят "учените".... аз от лаборатория нищо няма да ям, видяхме им лабораторния вирус. По-скоро ще паса тревички и зелении.