54

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето мездренци са чудесни хора. Почитания!

53

Анонимен

преди 8 месеца

На сирачетата ли завидяхте, коментиращи пос.ра.ни копейки?!

52

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Браво на община Мездра за човещината.

51

Осигурете им

преди 8 месеца

високоскоростен интернет,катерушки и игрища,мол с магазини за играчки и видеоигри,за да се почувстват щастливи! Дайте им и по една заплата,да се почерпят със сладолед и шоколадче! Подарете им по една жълтосиня тротинетка и смартчасовник!За българчетата нЕма нужда да се косите,те не са ВИП,ще се справят с каквото има и ако има. Важното е украинците да са доволни и са спрат да се оплакват по американските телевизии каналджъ тв, босфор тв и злоба тв! Слава Кокаине и Лонг Лив Зельоньй ФюрЪр! Хау!

50

Анонимен

преди 8 месеца

НЯКОЙ ПО ДОЛУ СПОМЕНА АФГАНИСТАН- 1979/1989Г- 10 ГОДИНИ РУСИЯ ВОДИ ЖЕСТОКА ВОЙНА В АФГАНИСТА В РЕЗУЛТАТ- 2 000 000 ЗАГИНАЛИ ГРАЖДАНСКИ ЛИЦА И 5 000 000 БЕЖАНЦИ, АМА НЕ В ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ- ПЕТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА А ВИНАГИ В ТОЯ ПРОГНИЛ ЗАПАД - ЩО БЕ, ЩО....?!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тия укри нямат ли свършване

48

Майчиният

преди 8 месеца

език на тези деца е руски, но западните бандеровци са успели да им префасонират съзнанието. У наше село адентичен случай - един вика, че е македонец, а всите му баби и дедовци българи.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Кметът на община Мездра ще праща украинци на лагер в община Балчик.... Мездренци явно са с мозъци на пихтия да търпят такъв безобразник! Това са техните пари, така или иначе... ама нали е най-лесно да кажем, че правителството давало на украинците... Ето ви жив пример община Мездра в лицето на кмета, фашист!!!

46

Тюх, да му се невиди

преди 8 месеца

Надявах се да са поне 3 000, а защо не 30 000!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на правителството проукрайнско антибългарско

44

Шивиков

преди 8 месеца

А защо само от Украйна? А бедните деца от Афганистан, Сирия, Русия и Беларус? Те кога ще видят море?

43

L.

преди 8 месеца

Нереде Конотоп, нереде Мездра, Нереде Кранево?

42

Соросопийските медии

преди 8 месеца

ЦЯЛАТА СОРО-СОИДНА ИЗ-МЕТ, КАТО МЕДИИ И ПОБЪРКАНИ ЛГБТ ТРО-ЛОВЕ Е АКТИВИЗИРАНА ОТ ПОСОЛСТВОТО! ЦЕЛТА Е ДЖЕН-ДЪР ИДЕОЛОГИЯТА ДА БЪДЕ ВКАРАНА В НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА СТРАНАТА ВЕДНАГА!!!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Що в Бг няма хич сираци и без война ли??????Те нямат нужда от нищ

40

Анонимен

преди 8 месеца

Добре а българите кучета ги яли разбрахме

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 51 - Не само заради Путин, а заради Зельо. Ако не беше предизвикал Путин и, ако не се инатеше да преговаря, може би нямаше да са сираци.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Тия деца са сираци заради любимия ви Путин. Ще дойдат на почивка, но си остават сираци, явно това ви бърка надълбоко русофилите - състрадание, милосърдие християнство са ви непонятни неща. Нямам против и руски деца останали сираци, заради Путин да дойдат, само че в РФ война не се води.

37

До 47

преди 8 месеца

Това го имаше някога, по Тошово време. Моите деца ги пращах в Обзор, Кранево, Шипково и Рибарица по 14 дни за смешни пари. Тогава имаше над 300 детски лагери в цялата страна. А отличниците или сираците - що за безобразие - мръсните *** ги пращаха на летен лагер безплатно! Слава богу, тия мракобесни времена отминаха, и вече си отдъхнахме от комунистическия тормоз. Нъл тъй, гуспуда европедератлантици?

36

121

преди 8 месеца

ГРОБ-арската Обшина колко деца от България изпрати на почивка..или те не са политически изгодни? Кмета кой му нареди да се прави на ЕвроДжендър - утре ако му кажат да си купи туба вазелин и да се остави да го ....украинците и това ще направи! ***!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Пепел ти на устата.Няма нужда деца да са сираци,та да ги пращат на почивка.Т ъп народ!