40

Алекс

преди 8 месеца

Съюз с Русия= 50% от младите искат да бягат,но не към Русия.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Не за нищо не света да не напускат страната си. Аз я напуснах и сега съм в загниващата Европа и си патя жестоко. Да ми беше казал някой да не имигрирам, ама ей на направих го и дълбоко съжалявам. Но за все не е късно! Стойте си там където сте си, честно ви говоря. Сърбия ще стане Швейцария на балканите, само стойте си там.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До Реалист Дай личен пример. Първо ти отпътувай за Русия

37

Анонимен

преди 8 месеца

Защо така? Не им ли харесва в острова на русия и Китай в Европа? Нали уж Западът е пред разпад, а бъдещето е в многополярността на русия и Китай, така че уж Сърбия е на печалившата страна.

36

анонимен

преди 8 месеца

До Баба ви Бабо, понеже си стара, сляпа и глуха та затова не си разбрала, че мнозина сега се връщат от чужбина за да живеят тук, както и сумати чужденци идват да работят в Бг. Не сме чак толкова лошо място за живеене.

35

Въпрос

преди 8 месеца

Колко искат да мигрират в Русия, любопитно ми е!

34

Баба ви

преди 8 месеца

У нас са около 100%.

33

Анонимен

преди 8 месеца

И как ще стане това изнасяне към САЩ и Канада,да речем,че влязат в ЕС това не означава свободен достъп отвъд океана,ние сме жив пример 15 години членство в Европа ама Щатите и Канада все още се отнасят към нас като към прокажени!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Така наречените великосърби си приличат с руските мужици : СЪНУВАТ И БЪЛНУВАТ ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ. АМА ОТ НАЦИИ С РЪЗЛИЧНИ КУЛТУРИ, НЕ МОЖЕ ДА СЪШИЕШ ПАРЦАЛЕНА ЧЕРГА, БЕЗ ДА СЕ РАЗПАДНЕ НА ОТДЕЛНИ НАЦИИ !!! ЦЕНТРАЛИЗМЪТ РАЖДА ДЕСПОТИЗЪМ И КОРУПЦИЯ !!! ВСИЧКО ЗАГНИВА И СЕ РАЗПАДА !!!

31

Анализатор

преди 8 месеца

Да се учат младите българи от сърбите!!!В България им промиват мозъците и стават чебурашки,мечтаят за кариера в красная армия и почивка в снежен Сибир,славят психопата Путин и бранят паметника на съветската армия.В същото време,хората в САЩ и Канада си живеят в лукс и не им дреме,че има такива неещастници като българските чебурашки.

30

Хаха

преди 8 месеца

Нали уж бяха много добре. Добре са ама друг път. Няма ги на картата даже. То и ние не сме прокопсали много ама поне с в ЕС и НАТО и имаме повече възможности за индивидуално спасение. Българския паспорт е силен в момента. Обаче отново прави впечатление всички бягат на запад и най вече в лошата Северна Америка. Как пък един не избяга в Русия бе ..... пууу.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Познавайки национализма на сърбите,мога да ви кажа,че имате много здраве за тия проценти,още по Титово време те имаха свободен достъп на запад но болшинството пак се връщаха в Сърбия(Югославия)за разлика от нас където след 30 години"демокрация и 15 години свободен достъп се изнесоха не 50 процента от младите а 50 процента от живите!

28

НЕ ЧАКАТ СКЛЕРОТИЦИ

преди 8 месеца

ДА ПОУМНЕЯТ

27

Анонимен

преди 8 месеца

И сърбите не вярват на руския мир.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Фашисткото правителство на Вучич ги души яко!!

25

Пффф,

преди 8 месеца

нЕкво сръбско НПО с анкета,баце... Тука,у нас такива "агенции за изследвания" с лопата да ги ринеш, с пръст да ги посипеш!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Сръбският герой Джокович отдавна си бинкамшика към Монако/Испания/САЩ.Както Стоичков де.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Пък е НРБ мечтаеха да ходят в Коми. 3 години студ - после нова лафа без ред.

22

В Югославия...

преди 8 месеца

...навремето беше друг соц. За разлика от ком лидерите на Балканите Тито разрешава връзки със Запада. Всички знаят за кънтри героя Сартана, изигран в няколко серии от хърватина Джани Гарко. Бат Гойко Митич е известен в цял свят, каяк и таркалджия. И все пак западните съседи не са добре, въпреки колата "Застава", венецианското влияние и адриатическото крайбрежие. Там дето е било соц, дори и триъгълникът на Аляска да преместиш, пак няма да е добре. За момента, де...

21

Анонимен

преди 8 месеца

С разпада на СФРЮ. Русия стъпи на главата им. Само сърбите приеха робството на Русия. Точно със заиграването , че са славяни. И те се видяха близки култури по пиене.