29

Е

преди 9 месеца

в Инстаграм нали има цензура?!

28

А

преди 9 месеца

Не е никакъв босненец, а си е чист бошнак... Сръбският аналог на помаците.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Повече социум и по добър такъв, по-малко извращения.

26

Роза

преди 9 месеца

Наркомани и психопати има навсякъде по света.Внимавайте с негативните новини,защото някои лабилни хора се повлияват от тях и нищо чудно да направят същото!

25

Мнение

преди 9 месеца

Мюсулманин, за тях жените стоят по-ниско от мъжете и са им като собственост, жалки изч...я са тия, живеят с манталитет от средновековието!

24

нова мода

преди 9 месеца

скоро и у нас .

23

Седераст

преди 9 месеца

Не е въпросът до ваксините тук. Гледах клипчето с убийството, този е напомпана мутра-***, не заслужава да живее. Жената е сериозно бита и едвам говори, преди да стреля от метър в лицето и. Бебе не се вижда, но се чува и то изревава веднага след изстрела.

22

анонимен

преди 9 месеца

Боже, какви само психопати и социопати има! Лошото е че не намаляват, а сякаш стават все повече.

21

Подкрепям

преди 9 месеца

Номер 3: Единственото, което ми хареса в разказа, че тихомълком са го самоубили. Без коментар, ако трябваше да се налага правосъдната система да се меси, пази боже. Щеше за получи 20-ина годинки или доживотен и толкоз.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Трима души са убити. Жена си е убил по Инстаграм и чета "баща и син", после казва бебето е живо. Не успях да разбера от босняшкия език кои са тези убити баща и син. После убиеца преди да се застреля казва - успях ли да убия полицаи и се застрелва. Май има трима ранени полицаи в престрелката, няма убити.

19

Аз

преди 9 месеца

Кво да се очаква от напомпан назобан анаболен фитнесджия...имаме си ги достатучно тук знаем си ги

18

Анонимен

преди 9 месеца

Анаболите няма да ги забранят, въпреки че са по опасни от някои дроги, защото носят печалби на фармацевтичните компании, при дивия капитализъм е така.

17

Джендърмерист

преди 9 месеца

Сега като приемат Истанбулската конвенция, такива неща вече няма да се случват. Ако пък се случат, ще са много по-демократични и правата на пострадалите жени ще са защитени.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Наште войничета ходиха с КФОР да ги пазят да не се избият един друг

15

Анонимен

преди 9 месеца

Самоубил се е с трима ранени. Сигурно с връзка гранати.

14

до 7

преди 9 месеца

Белене няма да ги побере, толкова са много. Освен това ще изкопаят такава дупка, че Дунава ще пресъхне....

13

Ром"с

преди 9 месеца

И за какво публикувате това ..за някой психо.. и у нас да напави това.Разбирам Ви ,че сте жлтари,но поне малко морал имайте или доларите да капат ..пък морал ..

12

Нане

преди 9 месеца

Айде сега всички наши феминистки краварски мозъчно увредени бангии да ореват орталъка с босня... ===)))

11

Христо

преди 9 месеца

Анаболите не прощават.

10

Ваксърка в САЩ

преди 9 месеца

Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристал Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър, който струва 1 млн. долара, в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство".